Snel en correct

Snelle en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Top service En goed verzorgd kwamen de planten aan . Een online aanrader.

Uitstekende service

Uitstekende klantenservice

Goede planten Goede service

Ze leveren een goed product en op de tijden die ze zeggen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, komen goed aan.

Door de eigen bezorgdienst worden de planten met zorg behandeld, waardoor ze goed aankomen bij de klant.

• Snelheid/Levertijd

Fijne site, snelle levering, goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

De vierde keer dat ik hier bestel. Uitstekend verzorgd en mooie planten

Excellent plants!

Beautiful plants delivered in excellent condition.

Goede platen & service

De planten worden snel en in uitstekende staat verzonden! Tevens is de service uitstekend!

Good service

The products looked great and delivery was on time as promised

goede planten

• Snelheid/Levertijd

De levering verliep weer prima en snel. Zondag besteld, vrijdag in België geleverd. Kwaliteit planten ook super goed. Een echte aanrader. Blij dat ik jullie gevonden heb !

• Snelheid/Levertijd

Vlot reagerend, vriendelijk, meedenkend, goede prijs

Voordat ik de planten heb gekocht ben ik naar Neutkens/Tuinplantenwinkel in Knegsel langs gegaan. Een sfeervol ingericht tuinplantencentrum. Ik kreeg een vriendelijke ontvangst en werd prettig voorgelicht over de opties om stambomen uit te zoeken. Ook het mailcontact is steeds vriendelijk en vlot verlopen. De planten en stambomen zijn netjes afgeleverd. De stambomen zijn goed doorverteld. De pluimhortensias zien er goed uit. Ook na de aankoop heb ik een goed advies gekregen over het snoeien van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en fijne klantenservice

Mooie planten, goed en stevig verpakt. Contact met de klantenservice was fijn en kreeg snel antwoord op mijn vragen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie assortiment, goede kwaliteit en goede prijs

Het online assortiment is uitgebreid, weliswaar zijn een deel van de planten niet beschikbaar. De levering gebeurt perfect, mooi verpakt en mooie plantjes. De prijs is goed! Twee opmerkingen: sommige planten zijn mogelijks tijdens het opmaken van de bestelling verwisseld (foute kleur, ander plantje), en sommige plantjes hebben de eerste week volgens mij niet overleefd (maar hopelijk komen die er nog door).

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten, duidelijke informatie en plaatjes en snelle service

Na grondig onderzoek, welke planten willen we in onze nieuwe tuin. Rekening houden met bloeitijd, hoogte, verzorging enz Dit met hulp van jullie website, alles hebben wij er kunnen vinden en stond duidelijk beschreven. Hier hebben wij heel veel aan gehad. Wij hebben meerdere bestellingen geplaatst en alles werd echt zorgvuldig verpakt en afgeleverd tot in de tuin. Na het uitpakken waren we echt heel erg blij met de mooie kwaliteit planten die jullie leveren.

prima!

het geleverde is van beste kwaliteit! Verzorgd verpakt en geleverd door eigen dienst.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en toebehoren en betrouwbare, vriendelinge bezoring.

Na mijn eerste bestelling ben ik steeds blij tuinplantenwinkel.nl blijven grasduinen als ik weer iets nodig heb voor de tuin omdat de kwaliteit en bezorging zeer goed waren. Deze positieve ervaring had ik ook bij de bestellingen daarna. Aanrader !

Erg mooie platen ontvangen

Erg positief over de levering en de kwaliteit van de planten

Top,

Beste, Wil jullie even bedanken voor de goede service, keurige verpakking en uiteraard de mooie planten en met de nette en stipte bezorging. Dat maak ik helaas ook wel eens anders mee bij concurrenten, jullie springen er op alle gebied positief bovenuit zeker ook met de planten, daar mag je trots op zijn, top. Met vriendelijke groet,

Goed geregeld qua informatie

Ik heb een prima ervaring qua bestel gemak via de site en snelheid van leveren

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

Ik had op zaterdag besteld en mijn planten werden al op woensdag geleverd. Het was mijn eerste bestelling hier, de bezorger was vriendelijk en heeft alles netjes neergezet. De planten staan mooi en groeien goed, de bezorging was top en de prijs was ook aantrekkelijk. Kortom ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Eigen bezorgdienst en precies op afgesproken tijd bezorgd

De communicatie over bezorgen met hun eigen auto's verliep prefect dus dat scheelt met andere bezorgdiensten, en de verpakking was uitstekend, vooral ook voor de grotere struiken en planten beveel ik de Tuinplantenwinkel van harte aan.

• Snelheid/Levertijd

Nette bezorging en goede planten

Bezorging wordt altijd netjes gedaan en de planten zijn altijd van goede kwaliteit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.