Eigen bezorgdienst en precies op afgesproken tijd bezorgd

De communicatie over bezorgen met hun eigen auto's verliep prefect dus dat scheelt met andere bezorgdiensten, en de verpakking was uitstekend, vooral ook voor de grotere struiken en planten beveel ik de Tuinplantenwinkel van harte aan.

• Snelheid/Levertijd

Nette bezorging en goede planten

Bezorging wordt altijd netjes gedaan en de planten zijn altijd van goede kwaliteit.

Positief.

Mooie grote XL-hortensia's en goede tijdige levering!

prima planten

en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prachtige planten

Bestelling was snel binnen, duidelijke communicatie via email, levering zoals afgesproken en prachtige kwaliteit planten!

Goede service, goede kwaliteit

Al meermaals planten besteld bij tuinplantenwinkel.nl en steeds is de kwaliteit van de planten goed en de service uitstekend

Super tevreden!

Ondertussen hebben wij bijna onze hele tuin ingericht met planten van tuinplantenwinkel.nl en wij kunnen alleen maar positief zijn over deze webshop. De planten zijn altijd zeer vers en heel mooi. De chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Als er nadien toch een probleem is, kan je altijd bij hen terecht. Als er een plant niet aanslaat wordt deze vervangen. Heb je info nodig over de verzorging van gekochte planten kan je ook bij hen terecht. Wij raden deze winkel absoluut aan!!

• Snelheid/Levertijd

eigen bezorgdienst en goede kwaliteit plantgoed

Snel en goede levering

Na de bestelling kregen we de planten binnen een week al geleverd. We werden goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke mensen en mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

goed als het gaat om bestellen en leveren

Duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeur die binnen de opgegeven tijdperiode verschijnt met de bestelling. Het belangrijkste is: slaat de planten aan?, daarop baseer ik mijn uiteindelijke beoordeling.

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs en keurige levering!

Goede en keurige levering.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Gezonde planten

Een goudenregen en gojabes gekocht. Planten zien er zeer goed uit. Netjes verpakt. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader

• Snelheid/Levertijd

prachtige planten, keurig verpakt.

Er werd in een ruime doos een 15-tal geraniums bezorgd. Ik was met vakantie maar 3 dagen later, bij thuiskomst, stonden de planten er nog mooi en vochtig bij. Ze zijn inmiddels geplant en op 2 na staan de steeltjes keurig rechtop. Hopelijk volgen de 2 anderen nog. De prijs van de planten en de porto-kosten zijn heel acceptabel. Kortom: er zullen nog andere bestellingen volgen.

Fantastisch service

Prachtige planten en goede service en perfecte levering

Zeer goed en vlot

Uitgebreid assortiment en goede prijs. Bestelling na n dag al goed verpakt geleverd. Plantjes waren erg mooi en vrij groot!!

Goede afspraken

Aflevering en planten keurig in gepakt, prima

• Snelheid/Levertijd

Fijne ervaring met bestellen en nazorg

Makkelijk om de planten die ik zocht te vinden en alles netjes ingepakt en tijdig bij mij aangekomen. Met de hitte had mijn dwerg fruitbomen het wat moeilijker en ik zocht advies. Super advies ontvangen ivm wat precies was aan het gebeuren en wat ik moest doen om voor ze te zorgen. Alle planten ziet gezond uit.

Uitstekende ervaring

Plantjes besteld die snel, goed verpakt en van mooie kwaliteit zijn. Echt een aanrader.

Alles verliep perfect

Snelle verwerking van mijn aanvraag. Op tijd en prima verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Precies wat je hoopt als je bestelt

Duidelijke website die me helpt een keuze te maken. Dan ontvang ik de planten: bezorgd op de plek waar ik wil terwijl ik aan het werk ben. Het openen van de dozen laat me alleen planten van goede kwaliteit zien. Zo krijg je gelijk zin om ze in de grond te zetten! Maar... bij de volgende bestelling zal ik beter op de weersvoorspelling letten. Bij 30° is in de tuin werken niet mijn meest favoriete bezigheid!

Specialisten!

Snel geleverd. Mooie bloemen/planten Zeer heldere uitleg op de website Alleen was het moeilijk om de 3 verschillende soorten in de dozen uit elkaar te houden.

Gewoon topfirma !

Mijn tweede bestelling stamrozen en bodembedekkers Geranium (Ooievaarsbek) zijn weeral in top conditie aangekomen en dit is wel te danken aan de eigen transportdienst ! Tot de volgende bestelling !

Prachtige planten

Levering geweldig; planten in uitstekende staat. Al met al fantastisch! Op naar de volgende bestelling!!

Zeer goede ervaring met Tuinplantenwinkel.nl

Ik ben erg tevreden over Tuinplantenwinkel.nl. De planten zien er gezond uit en slaan goed aan. Geen enkele uitval gehad. De planten waren met zorg ingepakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.