Zeer goede ervaring met Tuinplantenwinkel.nl

Ik ben erg tevreden over Tuinplantenwinkel.nl. De planten zien er gezond uit en slaan goed aan. Geen enkele uitval gehad. De planten waren met zorg ingepakt.

Topkwaliteit!

Zorgvuldig verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Altijd tevreden mooie producten en service.

Al jaren vaste klant, tevreden, mooie planten en correcte service.

• Snelheid/Levertijd

Planten online besteld. Goede prijs, goede communicatie. Chauffeur kwam het netjes op de afgesproken tijd brengen. Planten zaten goed verpakt en zijn ook van goede kwaliteit. Groeien mooi in onze tuin. Ik hoop volgend jaar te kunnen oogsten

Goede kwaliteit, snelle service

Plant besteld via de site. Werd al na twee dagen geleverd. Netjes via de mail geïnformeerd met een handige track en tracé link. Plant was goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Super tevreden met bestelling!

Bestelde planten zien prima uit! Bestelling was goed op tijd en in een zeer goede verpakking verstuurd. Zeer tevreden over Tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Sterke planten goed verpakt blij mee

uitstekend

De planten waren weer super van kwaliteit, zeer liefdevol ingepakt zodat ze elkaar niet verdrukken . Ik heb hier eerder besteld en zal het zeker weer doen. Het is wel een overlegging waard of de verzendkosten vanaf een x bedrag niet omlaag kunnen? Verder netjes afgeleverd en dik tevreden bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Zoals steeds top kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Super fast and great quality

I'm very happy with my purchase. The person delivering was also kind. All relevant information is in the website, and delivery is very detailed. I'm pleased.

seervicegericht

Afhandeling van mijn bestelling vlekkeloos en snel. De levering uitstekend. Een zeer vriendelijke en hulpvaardige chauffeur was zo lief mij de zware tuinaardezakken naar de tuin te brengen. Ook nog even een praatje en daar ging hij weer. Deze jone man is een aanwinst voor het bedrijf. Wilde graag een pluim geven en had al een mail gestuurd die helaas terug kwam. Bij deze dan alsnog. De geleverde goederen zijn uitstekend en de planten die ik tot nu toe gekocht heb doen het prima.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, prachtige planten.

uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit en snelle/goede levering. zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, snel en goede kwaliteit!

Ik ben heel blij met de levering.

snel en tevreden

netjes verpakt snel en precies als gedacht en gehoopt , zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling werd precies op het afgesproken moment bezorgd. De planten zagen er goed uit en waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit, reedelijke prijzen en snel geleevert

tot nu toe alles OK, behalve de Alstromeria, waarvan maar een kwart is gegroeid.

Toppie

Mooie gezonde planten, en de bezorging geweldig. Alles werd netjes achter in de tuin gezet.

• Snelheid/Levertijd

Bezorging keurig zoals beloofd, planten zagen er goed en goedverzorgd uit.

Prima planten, prima prijzen

Netjes geleverd. Mooie producten. Goede prijzen

Zeer goede service

Snelle en vlotte levering,zeer mooie en goed gewortelde planten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, efficiënt en snel.

Duidelijke website, ruim aanbod, goede prijskwaliteit verhouding met snelle levering op afgesproken tijdstip.

Uitstekend!

De planten waren van zeer goede kwaliteit en de levering was zeer snel.

Zéér tevreden van Tuinplantenwinkel.nl

Informatie over planten en materiaal via mailing voor de aankoop was kristalhelder. De offerte werd op maat gemaakt en klaargezet op de website voor ons. De levering was op tijd, we kregen zelfs een tracker van de vrachtwagen. Met andere woorden: zéér tevreden van tuinplantenwinkel.nl. Na de aankoop van planten een vraag gesteld via mail: ook direct geholpen met goede raad en advies. Planten zien er super uit! Een aanrader om planten bij te kopen!!!

Goede planten, goede service

Al meerdere keren besteld en goede planten geleverd gekregen. Snelle reactie en goede service.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.