de kwaliteit en services

staan altijd open om je te vredentestellen

Snelle en nette levering

• Snelheid/Levertijd

goede planten, goede communicatie, prachtig tuincentrum

ik deed een bestelling op internet en heb die een paar dagen later afgehaald. Tussendoor was er mailcontact zodat de planten niet zouden uitdrogen. Prima planten en prettige mensen. Top!

top producten voor top prijs netjes en volgens afspraak geleverd

top producten voor top prijs netjes en volgens afspraak geleverd

Goed en snel geleverd

Tweede keer dat ik hier besteld heb. Heesters en vaste planten zagen er mooi en fris uit. Service is heel goed en medewerkers zijn erg behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en top kwaliteit!

De website vinden we heel overzichtelijk. Je kan rustig bekijken wat wanneer bloeit, wintergroen is en waar je het in de tuin kan plaatsen. En alles wordt dan tot in je tuin geleverd. Echt perfect!

vlugge levering

De aankopen werden aan huis geleverd in een degelijke verpakkingsdoos. Direct mijn bessen en druiven geplant en nu hopen op een goeie groei

goede producten snelle levering

goede producten snelle levering

• Snelheid/Levertijd

uitstekende service, snel en goede kwaliteit

zoals al aangegeven in de begin tegel. Prima service, mooie planten, niet van die sneue dingen die net boven een pot uitkomen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit planten en goed geleverd.

De planten kwamen in een stevige doos. En ik werd goed op de hoogte gehouden over het moment van leveren. De planten zelf zijn van een mooie, goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel geleverd, ziet er verzorgd uit, zeker een aanrader ik heb de app geïnstalleerd.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Siergrassen van prima kwaliteit. Concurrentiële prijs. Binnen de week geleverd. Mooi verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd

Dit is de 2e keer dat ik hier iets bestel. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding prima en de spullen zijn ook snel geleverd. Ik zou tuinplantenwinkel wel willen adviseren om bij bestelling boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening te brengen.

Alles vlot verlopen

Alles staat correct op de webshop. De planten waren op tijd geleverd. De planten zijn gezond en verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Flexibel, goed en kwalitatief.

Vorig jaar een grote bestelling gedaan, nu door een verhuizing exact dezelfde bestelling nogmaals gedaan. Was tevreden met de kwaliteit en leveringsopties.

erg goed

op het hoogste niveau

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke website, snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Perfecte service en expertise

Super vriendelijk, behulpzaam en met liefde voor de plantjes.

Super bedrijf

Prachtige planten voor een hele mooie prijs.

tevreden klant

Mooie, gezonde planten, keurig verpakt. Snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Altijd mooie, goede planten.

Ik heb (bijna) alles voor mijn nieuw aan te leggen tuin( struiken, bomen, hagen en borderplanten) gekocht bij Neutkens. Altijd prima!!!! Wij zijn vaste klant.

Mooie gezonde planten

Dit was mijn eerste bestelling... Besteld omdat er een ruim aanbod is waaruit je kunt kiezen. De planten worden goed verpakt door een eigen bezorger afgeleverd (ze werden nog netjes in de tuin gezet). En de planten zagen bij het uitpakken mooi en gezond uit. Top service!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website. Goede kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, netjes geleverd en hele mooie plantjes!

Goede communicatie, netjes geleverd en hele mooie plantjes!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.