Keurig verzorgd

Niets negatiefs op aan te merken. Goede mooie boompjes en ook duidelijk antwoord op mijn vragen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en top planten

Snelle levering en top planten. Heel blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige plantjes en zorgvuldig geleverd

Hele mooie plantjes. Vol in 't blad (azalea's). Ook conform afspraak geleverd. Goed verpakt. Heel blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk website, snel geleverd, goede kwaliteit!

Duidelijke website met voldoende keuze, bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Goed verpakt. En goede planten. Een aanwinst voor in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit volgens afspraak geleverd.

Hoge kwaliteit volgens afspraak geleverd.

Perfect!

Goede service en informatie over de planten. Mooi aanbod, een meerwaarde in Vlaanderen!

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit en snelle levering

Plantjes zijn met zorg verpakt en heel snel geleverd.

Aangename verrassing

Makkelijk winkelen omdat de website heel overzichtelijk is. Vlotte levering en prachtige planten die met zorg zijn ingepakt en vervoerd.

Topplanten en topservice

Mooie planten en een goede service!

Snel en goed geleverd

Voor een volgende keer waardig

• Snelheid/Levertijd

Goeie prijs, snelle service, mooie sterke planten

Online goed te bereiken, ook voor vragen. Planten zijn nu na 5 weken nog in prima staat, allemaal knippen en mooi van kwaliteit. Bestelling thuis bezorgd op de juiste plek

Goed. Gaat zoals gewenst

Snelle levering en goed materiaal

Snel volgens afspraak bezorgd

De planten werden netjes binnen 3 dagen na bestelling bezorgd, compleet en goed verpakt, zijn neergezet op de afgesproken plek. Kan niet beter! Nu hopen dat ze allemaal goed aanslaan…

zeer mooie planten!

De planten zijn heel netjes geleverd op de afgesproken plaats, dank daar voor!! het zijn heel mooie planten en nu afwachten of ze groeien .

Tiptop

De planten waren deskundig verpakt snel in huis. Top service.

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke medewerkers en de plantjes doen het super in de tuin!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor goede prijs en bezorgservice is top!

De planten die we hebben besteld via Tuinplantenwinkel.nl zijn mooi en al goed gekweekt. De bezorgservice is goed en de planten slaan goed aan in de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige planten en fijne bezorging

Mooie hortensia’s van goede kwaliteit, goede aarde en afspraak is afspraak.

goede planten, keurige levering

De geleverde planten zagen er heel goed uit. ze stonden netjes onder de carport zoals verzocht. Jammer dat er om elke plant plastic zat; zal nodig zijn ivm vocht. Bedenk me nu; was het echt plastic of bio-plastic ? Als het bio plastic was dan was het me niet opgevallen.

Geweldige service

Mooie planten, vers van de grond

• Snelheid/Levertijd

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Prima planten

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit van aangekochte planten

Website is helder en duidelijk. Bezorging is goed en snel. Verpakking van de aangekochte planten is buitengewoon goed. Ben zeer tevreden.

super

Ruime keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen. Levering door eigen mensen die zeer behulpzaam zijn en vriendelijk. Had een probleem met een paar plantjes, mail gedaan naar hen en direct nieuwe geleverd. Dit noem ik service . Ben heel tevreden klant en zal in de toekomst nog zeker bestellen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.