super

Ruime keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen. Levering door eigen mensen die zeer behulpzaam zijn en vriendelijk. Had een probleem met een paar plantjes, mail gedaan naar hen en direct nieuwe geleverd. Dit noem ik service . Ben heel tevreden klant en zal in de toekomst nog zeker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Wat een mooie planten verkopen jullie. Groot assortiment, prima kwaliteit en uitstekend thuis bezorgd. Top!

Super !!

Van uitzoeken,bestellen en bezorgen in 1 woord geweldig.... Snel,gemakkelijk en goede prijzen... Tevens is/was de verpakking en kwaliteit van de bestelling zeer goed...

top!

Goede kwaliteit planten, zorgvuldige levering, snelle levering, vriendelijke chauffeur ik zou niet weten wat jullie nog kunnen verbeteren. Ga zo door!

Goede kwaliteit en levering

Makkelijke website en een goede communicatie over de levering. De kwaliteit van de planten is uitstekend en ales was goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima van bestelling tot aflevering!

3 kleine wilgenboompjes op stam besteld hier. De boompjes waren erg mooi, de prijs was goed en ze werden keurig ingepakt afgeleverd bij ons door hun eigen bezorgdienst. Goed geregeld allemaal dus zou er zeker nog een keer wat bestellen!

Prachtige bloemen

We hebben een redelijk grote bestelling gedaan. Voornamelijk rozen..en die zijn echt prachtig.. mooi formaat. Vooral de.rozen op stam mooi in bloei en doen het erg goed. (Augustus). Snelle levering en keurig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit planten en netjes geleverd

De kwaliteit van de planten zijn ronduit geweldig: alles ziet er goed verzorgd uit en slaat goed aan. Bij de Intratuin betaal je meer voor vele malen mindere kwaliteit. Het wordt ook netjes thuis afgeleverd door de eigen bezorgdienst (en die gaan voorzichtig met de bestelling om). Ook makkelijk een plek af te spreken waar de doos met planten neergezet kan worden mocht je niet thuis zijn. Voor mij eigenlijk geen andere plantenwinkel meer

perfect

De planten werden met dank aan jullie eigen bezorgdienst perfect afgeleverd.

Vertrouwd goed

Al vele malen hier besteld en nooit teleurgesteld

Uitstekend!

Mooie planten, snelle reactie op de mail en vriendelijke levering!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en frisse, mooie planten!

De planten waren heel fris en goed verpakt. Heel fijn dat je de bezorger online kon volgen. Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Perfecte kwaliteit van producten, verpakking en bezorging

Van website tot aflevering gast alles zoals ik dat bij een internetbedtelling zou wensen. En dan gaat het hier niet eens om een simpel doosje, maar om levende en kwetsbare waar.

Kwaliteit en prijsbewust

Ben al jaren klant van de webwinkel. Planten komem altijd fris en goed verpakt aan. Echt beter dan veel andere webwinkels op dit terrein. De prijzen zijn redelijk en vaak veel lager dan in tuincentra. Ook de service vind ik prima!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en super netjes ingepakt

Ik heb verschillende soorten planten bestel en ze zagen er allemaal goed uit. Ze waren goed en stevig ingepakt

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Zeer netjes geleverd, goed te volgen via het internet. Goede kwaliteit planten, wordt aan de afspraak gehouden die in de omschrijving staat. Ik ben zeer tevreden over www.tuinplantenwinkel.nl !!

Echt top!

Wat een verademing dat er zo een webshop èn bezorging is als deze. Prima.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over een-site, communicatie, levering en kwaliteit!

Wederom een bestelling gedaan dit jaar. Nadat alles de eerste keer perfect bezorgd en van goede kwaliteit was wilde ik de tuin aanvullen. Ook nu weer zeer tevreden! Alles incl. de correspondentie loopt fantastisch. Kan het zeker aanbevelen hier te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooi aanbod voor nette prijzen

Mooi aanbod en veel te kiezen voor nette prijzen

• Snelheid/Levertijd

Fijne site en goede levering

De site is duidelijk met een goede beschrijving van de planten. Ook de zoekfunctie werkt goed doordat ook de Nederlandse namen tot de juiste resultaten leiden. De levering gebeurt zorgvuldig en ook snel.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en uitstekende service

Goede planten en uitstekende service. Ook de bezorging met eigen vervoerders is goed geregeld. Meerdere planten bij hun gekocht en de meeste in top conditie en sloegen goed aan in mijn arboretum. Met 1 was er iets niet helemaal goed, maar die werd, na overleg keurig vergoed en andere gekregen. Goede service dus ook. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen

Alles is helemaal goed

Prachtige planten, goede service. Netjes, vriendelijk en op tijd bezorgd. Ik zie een heel groot verschil tussen de planten van Tuinplantenwinkel en andere leveranciers van planten. Tuinplantenwinkels levert grotere, mooiere en gezondere planten.

• Snelheid/Levertijd

Prima lavendelanten en snel bezorgd

Prima planten en keurig verpakt geleverd! Top!

• Snelheid/Levertijd

Super service en uitstekende kwaliteit

Nooit stelden jullie me teleur, keep up the good job

Goeie service

Planten doen t geweldig, na nog geen 1 jaar prachtige bloemen

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.