Prima planten

Erg tevreden met hun planten en netjes thuisbezorgd door medewerker van het tuincentrum

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Bestelproces is zeer eenvoudig, leverproces snel en kwaliteit van de planten zeer goed

Top tuinplanten!

Al meerdere keren heb ik tuinplanten besteld bij tuinplanten winkel. Prima kwaliteit! Vooral de eigen bezorgdienst is prettig. Goede communicatie en goede kwaliteit/prijs verhouding. Voldoende keuze in tuinplanten. Kortom een blije klant:)

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en perfecte bezorging

De plantjes zien er goed uit en werden keurig bezorgd

goed,snel,goede kwaliteit.

goed en goede kwaliteit

Prachtige planten

Al meerdere malen bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Zulke prachtige planten, echt bovenverwachting en door eigen bezorgdienst een normale bezorgprijs. Snelle levering en bij afwezigheid worden de planten keurig neergezet waar je dat zelf wenst. Ze zetten ze nog net niet voor je in de grond. Ik ben een heel tevreden klant en blijf hier zeker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

De levering is uiterst netjes, alles is heel goed verpakt en beschermd in dozen. De planten zijn op het moment van levering zeer gezond en goed voorzien van water. Wat beloofd wordt is ook werkelijk zo. Ook de levering wordt vooraf in een termijn van een paar uur doorgegeven. Helemaal top!

Goeie planten kwaliteit

Ga hier vaker bestellen. 2 e bestelling is al weer onderweg.

• Snelheid/Levertijd

Producten en service zijn top!

Erg goede ervaringen met Tuinplantenwinkel.nl, zowel wat betreft kwaliteit van geleverde producten als de service

• Snelheid/Levertijd

Handig om te bestellen, alles stond keurig klaar bij afhalen en het zijn prima, frisse, gezonde plantjes

• Snelheid/Levertijd

Klasse, van bestellen tot leveren

Goed product, netjes verpakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd geweldig: goede krachtige planten, en superservice

We hebben nadat we een order geplaatst hadden nog wat bijbesteld. Klantenservice heeft enorm hun best gedaan en keurig op de hoogte gehouden zodat alles in 1 keer werd bezorgd. Zoals altijd prachtige planten.

Heel goede ervaring met Tuinplantenwinkel

Ik ben wat minder enthousiast over de beoordeling met Kiyoh want ik krijg nu al voor de 3e maal de vraag om de ( identieke) beoordeling in te vullen . Dat begint vervelend te worden

• Snelheid/Levertijd

Wordt de leverancier van mijn volgende partij planten,

Perfecte service. Snelle levering. Prima kwaliteit geleverde planten.

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel blijft in mijn adresboek staan

Keurige bezorgd. Bezorger was zeer behulpzaam. Helaas was van de bestelde liatris 1 potje met alleen aarde, plant ontbrak, maar verder zeer tevreden.

Goed geregeld

De planten waren goed ingepakt en werden netjes op tyd bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Keurig snel en goed geleverd.

Goed geprijsd, snel geleverd. Nu mag de natuur zijn werk doen.

Service zoals het hoort

Mijn bestelling is keurig verwerkt en geleverd

Uitstekende kwaliteit planten

Uitstekende kwaliteit bamboe gekocht. Snelle levering, zeer vriendelijke chauffeur. Webshop/winkel zeer aan te bevelen.

Uitmuntend!

De planten werden snel en verzorgd geleverd door eigen leverdienst en netjes binnen het vooropgesteld tijdsvenster. De chauffeur was zeer vriendelijk en gedienstig. De planten waren alleen zeer mooi, stevig en gezond. Ech een TOP AANRADER !

Top!!!

Tuinplantenwinkel is zeker een aanrader!

Top!!

Super service! We waren vergeten om nog wat planten erbij te bestellen,gevraagd via de mail of dit nog kon. Heel snel reactie en een duidelijke uitleg waardoor we nog bij de oude bestelling wat planten bij konden bestellen. Erg goede service! Ook dat je kan zien waar de bezorger rijd zodat je goed weet hoelaat hij/zij komt is er fijn. De planten zijn in goede staat en staan mooi in de tuin. Ik zou deze zaak aanraden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde planten en prettige bezorging

De bestelling klopt altijd, de planten zijn gezond en goed verzorgd, netjes ingepakt en de bezorgdienst zet de dozen waar je ze wilt hebben als je niet thuis bent. Echt 100% tevreden!

Best oké

Meerdere keren via Tuinplantenwinkel planten besteld. Helaas was de laatste zending qua kwaliteit behoorlijk veel minder als hiervoor. Dat is wel erg jammer. Ik hoop de volgende keer op beter.

Sterke aanrader!

De beste kwaliteit aan de beste prijs. Super tevreden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.