Winterharde palm besteld. Mooi exemplaar, conform omschrijving op de website en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde planten, vriendelijke bezorger

Na een week werden de planten netjes bezorgd. Ze zijn allemaal aangeslagen. Alles was keurig verpakt en het werd bezorgd op de afgesproken plek door een vriendelijke medewerker. Het bezorgmoment werd vooraf gecommuniceerd via de mail.

De keuze is reuze!

Goed verpakt is de bestelling snel bezorgd en op de door mij gevraagde plek op mijn oprit neergezet. Ik ben heel netjes geholpen toen er met de afrekening iets niet helemaal goed ging. Een fijne winkel om in je plantgoed te voorzien.

Mooie planten thuis afgeleverd

Planten zien er allemaal goed uit en zijn goed beschermd ingepakt. Levering volgens opgegeven tijdvenster. Vriendelijk personeel.

• Snelheid/Levertijd

De planten waren van goede kwaliteit en werden zorgvuldig verpakt en afgeleverd.

Fijne behandeling van de bestelling

• Snelheid/Levertijd

Veel aanbod en mooie kwaliteit planten

Nu voor de 2e keer besteld. Veel aanbod en de planten zijn van mooie kwaliteit. Bezorging is ook heel goed. Hele vriendelijke bezorger en alles werd netjes op de afgesproken plek neergezet.

Een vaste waarde

We hebben er vertrouwen in nu nog zien of de producten ook die hoge standaard halen

Zeer goede service

Alles was in orde zoals gevraagd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, zeer goede kwaliteit planten

Bomen en struiken plus aanplantgrond en materialen besteld. Goede bestelroutine, vlotte bestelservice en zeer mooi plantmateriaal.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten, snelle levering. En goed bereikbare klantenservice

Erg tevreden. Grote order. Snel en in overleg geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Dit keer heb ik planten besteld die ik al eens eerder had besteld . Dus ff bij mijn oude bestellingen kijken en heel gemakkelijk de goede planten opnieuw besteld . Maar ook nieuwe planten bestellen stelt niets voor . En altijd top kwaliteit .

Amazing service, vriendelijkste chauffeur

Snel, vriendelijk, top kwaliteit en fantastisch bezorging

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit voor een mooie prijs

Snel bezorgd, de bezorger was erg vriendelijk en de planten zijn prachtig!

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten, die goed aanslaan

Planten werden op afgesproken dag bezorgd, zagen er gezond uit en slaan goed aan. Zal hier zeker vaker bestellen.

top!

Mooie planten. Snelle levering. Netjes verpakt. Goeie informatie. Dus top!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten geleverd, prima levering

Zeer goed geworteld

De planten komen zeer goed geworteld aan. Ik heb bij andere aanbieders wel eens planten in C3 gekregen die echt P9 waren. Hier zeer aangenaam verrast. Mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Ik werd vriendelijk geholpen en ben blij met de goede kwaliteit van de planten.

Top…

Prachtige planten, zelfs mijn kleine magnolia al met een dikke knop. Ook perfect verpakt. Voor herhaling vatbaar..

• Snelheid/Levertijd

Mooie duidelijke website en keurige levering

De aankopen gingen erg makkelijk. De website was duidelijk en makkelijk in gebruik. De planten werden comform levertijd geleverd, keurig verpakt in handzame dozen. Kwaliteit van de planten zag er ook goed uit

• Snelheid/Levertijd

Op tijd geleverd en goedverpakt. Enigste op de doos staat direct open maken maar als je er niet bent kun je de doos niet direct openmaken. Gelukkig hebben de planten het overleefd.

Super planten

Al voor de derde keer planten online gekocht en laten bezorgen. Planten zien er gezond uit. Worden zorgvuldig verpakt en hebben voldoende water gehad voor dat ze op transport gingen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering.

Goede website, na bestelling heel snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsplanten en immer vriendelijke chauffeur

Ik bestel regelmatig, zowel privé als zakelijk. Kan altijd rekenen op planten van goede kwaliteit én een altijd zeer vriendelijke chauffeur die de bezorging doet! De volgende bestelling is net de deur uit :)

• Snelheid/Levertijd

Prima snelle levering met mooie kwaliteit planten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel