Ben tevreden over de geleverde planten en werd goed op de hoogte gehouden over het bezorgen. Tuinplantenwinkel vind ik een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Toen bleek dat ik de verkeerde boom besteld had, zocht ik contact met de firma. Ik ben niet goed met mailen en werd na de 2de mail gelukkig gebeld door meneer Marc. Door de telefoon geweldig geholpen en heb ik het voorstel gekregen, de boom om te laten ruilen. Binnen 2 dagen geregeld, geweldig.

doen wat ze zeggen

Mooi boom

Besteld boom werd snel geleverd en was mooi van kwaliteit en groter dan aangegeven.

Mooie planten, prima bezorging. Uitstekend

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima afgeleverd

De boompjes en bessenstruiken zien er heel goed uit en fijn dat ze biologisch opgekweekt zijn.

snelle levering, mooie kwaliteit

plus plus

• Snelheid/Levertijd

prima levering van goede tuinplanten

Eigen bezorgdienst is een pluspunt.

Mooie planten en snelle levering

Mooie planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Fijne winkel en super service.

Mooie planten voor goede prijzen, fijn gesorteerd en super service. Echt een aanrader.

Top firma !

Voor de eerste keer heb ik hier stamrozen besteld , de Schneewittchen , en deze zijn in heel goede staat aangekomen door de eigen vervoerdienst wat een groot pluspunt is vergeleken met gewone koeriers die niet weten hoe ze planten moeten vervoeren , laat staan zorg dragen van uw planten ! De stamrozen waren van heel goede kwaliteit en als ik nog planten nodig heb zal ik zeker hier terug bij Tuinplantenwinkel bestellen !

Goede prijs/kwaliteit

Ruime keuze, prettige prijzen, mooie planten en lage bezorgkosten. Wat wil je nog meer.

Altijd goede kwaliteit!

Goedekwaliteit en handig bezorgdienst!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Makkelijk online je tuinplanten bestellen en in enkele dagen wordt het thuis, netjes in een doos bij je thuis bezorgd. De plantjes zien er goed uit. Ben zeer tevreden.

Ouderwets goede service

Ouderwets goed, prijzen zijn leuk voor geweldige kwaliteit. De planten zijn gezond, sterk en goed verzorgd. Bestellen en voor een tientje thuis bezorgd met een eigen transportdienst als service, geweldig. Was iedereen maar zo. Ga vooral zo door.

TOP klasse

Een hele mooie duidelijke site, wat het bestellen alleen maar makkelijker gaat. De levering ging supersnel zoals op de website aangegeven was. Planten zaten mooi ingepakt en alle planten zagen er top uit: veel wortels en mooie groene bladeren. Een volle plant: geen rommel. Ben er heel blij mee en de bloemen die er in staan worden met de dag mooier van kleur. Zeker aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede communicatie.

Mooi assortiment en duidelijke webshop. Na bestellen wordt er goed gecommuniceerd dmv mail en de levering ging netjes! Geen enkele klacht!

Echt hele mooie planten

Supergoede planten, vriendelijke bezorger. Ga er zeker weer bestellen

Correct en snel

Keurig tuincentrum groot assortiment en vriendelijke medewerkers

Goede planten en levering

Netjes verpakt en goede plantjes!

Betrouwbaar

Aan verwachting voldaan.

Professionele winkel.

Snelle levering Prachtige planten Goede prijs/kwaliteit Wel graag even aanbellen bij levering. Nu stonden de planten in de voortuin op de afgesproken plaats voor het geval we niet thuis mochten zijn. Ik was echter gewoon thuis en had liever meteen de planten verplaatst.

Kwaliteit en goed

Erg mooie en goede kwaliteit planten. Keurige bezorging/levering.

• Snelheid/Levertijd

Prijs, kwaliteit en bezorging goed!

De prijs, kwaliteit en de supersnelle bezorging doet ons altijd kiezen voor Tuinplantenwinkel.nl. Service is uitstekend en een erg ruime keuze aan planten en bomen. Onze tuin ziet er erg leuk uit met de planten van Tuinplantenwinkel.nl

• Snelheid/Levertijd

Snel, alles volgens afspraak en keurige aflevering!

Het bestelproces verliep moeiteloos (en wij zijn niet jong meer), vervolgens ging de aflevering geheel volgens afspraak en was er een aardige chauffeur die het keurig afleverde. De plantjes waren goed verpakt, de aantallen klopten, het was dus perfect. Vandaar het cijfer 10!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.