Snelle levering en alles heel netjes verpakt zodat alles heel aankwam. Mooie kwaliteit planten

Goede bomen snel geleverd

Mooie boompjes laagstam fruitbomen

perfect

alles altijd in orde kwaliteit ook ik zal er altijd blijven bestellen prijs kwaliteit zeer goed

• Snelheid/Levertijd

super simpel en goed planten

Op zoek naar iets anders. Duidelijke website, goede info. Snelle levering en super fijn verpakt! In een woord TOP!

Perfecte aflevering

Goed verpakt. Netjes volgens afspraak geplaatst. Omdat ik eerder deze ervaring heb gehad , wederom voor dit bedrijf gekozen.

• Snelheid/Levertijd

Planten kwamen aan in zeer goede conditie, keurig ingepakt en de levering was super snel.

Levering zoals het hoort

Tuinplantenwinkel.nl voldoet exact wat je verwacht. Webshop is overzichtelijk en prima om te navigeren en te zoeken. Het is duidelijk omschreven wat de kosten zijn, de bezorgingtijden en hebben zij een gemakkelijk en eenvoudig bestelproces. Bestelling werd netjes geleverd op de afgesproken tijd en plaats. Planten waren netjes verpakt en werden in goede staat afgeleverd. Bijna hele tuin nu vol met planten en bloemen van Tuinplantenwinkel.nl. Als er nog ergens iets past, zal ik zeker nog eens bestellen!

Mooie stamroos jammer dat de prijs 49,50 was en niet 50 euro

Om roos bezorgd te krijgen moest er nu nog een product besteld worden. Beetje te veel koopmansgeest naar mijn mening.

• Snelheid/Levertijd

Vroeger kocht ik mijn tuinplanten altijd bij Neutkens. Altijd top kwaliteit. Ik woon nu wat verder weg, maar ontdekte pas geleden dat Neutkens een eigen webshop heeft. Daarom nu via de webshop besteld. Heldere site, helder bestelproces en belangrijkste: de planten werden in prima conditie en goed verpakt bezorgd. Zeer tevreden dus.

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie planten, perfecte levering

Heel mooie planten, perfecte levering. Tijd van levering zeer goed aangegeven.

Goede planten, goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten,goede communicatie,vriendelijke bezorger.

Mooie planten,goed verpakt,vriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

super goed, kwaliteit van de planten en de bescherming bij de bezorging.

Alle bomen en planten die we gekocht hebben zijn kwalitatief goed en sterk en de bescherming zoals ze ingepakt zijn uitmuntend. De bezorging ook heel goed. Op alle fronten heel goed. We zijn al langere tijd klant bij dit bedrijf en daar blijven we ook zeker.

Prima planten, snelle levering

Opnieuw besteld bij tuinplantenwinkel, en zoals gewoonlijk snel geleverd. Plantjes waren goed, al moet ik opmerken dat een eerder bestelde perzikboom zwaar geïnfecteerd blijkt met schimmel die het blad doet rood kleuren en krullen. Volgens een boomkweker uit de streek moet de boom vorig jaar, dus bij de kweker, al besmet zijn geraakt. Jammer, want tot nu toe supertevreden.

Helemaal perfect

Betrouwbare en vlotte levering met eigen vervoersdienst. Goede kwaliteit planten, fris en met forse kluit. Aanrader.

prima planten bomen goede snelle levering

prima planten bomen goede snelle levering

Super goede service

Een aantal planten waren niet goed aangeslagen. Vrij snel weer nieuwe planten ontvangen. Bedankt daarvoor. Wat een service! Wil en Josefien BoumansVriendelijke groet

• Snelheid/Levertijd

Nette afwikkeling en snelle levering van bestelling. Er werd vooraf gebeld waar ze de levering konden neerzetten. Goede kwaliteit van de planten

• Snelheid/Levertijd

communicatie, bezorging en plantmateriaal van hoge kwaliteit

uitstekend bedrijf

Super goed.

Betrouwbaar,duidelijk overzicht aan keuze Snelle en correcte bezorging. Bestelde planten zien er goed uit.

Doen wat ze zeggen

Groot aanbod, duidelijk, snelle reactie op vragen, snelle levering

Een perfecte service !

Alle planten waren prima verzorgd. De verpakking was uitstekende de levering op afgesproken tijdsstip. Een bedrijf om overal aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten voor een fijne prijs

Tim aanbod van goede planten, goede informatie op de website, snelle levering en goede prijzen

Top , prima service

Begin april div. planten gekocht. 1 plant sloeg niet aan en viel uit. Foto's gemaakt en een mailtje gestuurd. diezelfde dag antwoord en 1 stuks plant is gratis na geleverd! (binnen 2 dagen !) Moet binnen kort nog 1 border aanpakken. , Ik weet waar ik de planten ga bestellen ! bij Tuinplantenwinkel.nl dus

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en alles netjes ingepakt! Ik ben er helemaal blij mee.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.