Prima verzorgd

Planten zien er mooi uit, we zijn tevreden

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service

Planten en grond werden zelfde week nog geleverd. Ook het in de tuin leggen van de zakken met grond was totaal geen probleem. Top!

Uitstekend bedrijf

Recentelijk dertig Rhododendrons besteld die net als voorgaande bestellingen van uitstekende kwaliteit waren. Om beschadigingen te voorkomen was elke plant apart verpakt in cellofaan en vervolgens rechtop in nieuwe dozen geplaatst. Omdat ze met eigen vervoer bezorgd worden kan er dan ook niets meer mis gaan. De kleine tegemoetkoming in de verzendkosten is dat dan ook ruimschoots waard.

Kwaliteit planten prima

Snelle levering en goede informatie over houdbaarheid

Goede betaalbare kwaliteit

Overzichtelijke website met duidelijke omschrijvingen. Bestellen gaat makkelijk. Er is heel veel keuze. Snelle levering van mooie kwaliteit planten. De planten heb ik direct in de tuin gezet welke gelijk goed aanslaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en snelle levering

Een aanrader, plantjes zien er goed uit. Al meerdere malen bestelling geplaatst, altijd goede service

vlotte correcte levering

voor de derde keer bij tuinplantenwinkel besteld. Vorig jaar 1x en dit jaar twee keer besteld. De planten van vorig jaar zijn alllemaal weer mooi opgekomen. Dit voorjaar twee keer planten besteld en ze zijn allemaal opgekomen. Zelfs de planten die zeg maar nog in de pot "verstopt"waren. Correcte, vlotte levering van de planten die netjes in dozen waren verpakt. Kortom een aanrader om hier je planten te bestellen!!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service en garantie.

Voor de tweede keer sloeg een kostbare boom niet aan helaas. Ondanks dat ik het jaar ervoor ook al een nieuwe boom had gekregen heeft het bedrijf geen moment getwijfeld. Binnen een week na reclameren stonden ze voor de deur met weer een nieuwe boom. Dat is toch echt wel zorgen voor je klanten. Super service

Mooie en sterke planten!

Planten snel geleverd, zeer mooie planten en een stuk groter voor de prijs dan bij enige regulier tuincentrum/bouwmarkt

Van harte aanbevolen!

Ik heb op de 15e mijn planten besteld en de volgende dag werd het geleverd. De planten zaten netjes in een doos bezorgd door een eigen, vriendelijke bezorger. Klantenservice gemaild met een vraag. Deze verleent uitstekende service. En de bloemen van de planten?? …die geuren heerlijk. Al met al; van harte aanbevolen deze webwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Geen enkele problemen ondervonden bij de bestelling en levering

Erg fijn

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site en daarom keus vlug gemaakt .

Een betrouwbaar bedrijf waar het fijn winkelen is .

goed prima

2 plantjes zagen er slecht uit toen ik ze uitbreiding doos haalde en hebben het helaas ook niet overleefd, voor de rest ben ik tevreden en blij met mijn plsnten

• Snelheid/Levertijd

Goed bedrijf, beleefde eigen leveringsdienst.

Alles correct uitgevoerd.

Heel mooi plantgoed

Heel mooie kwaliteit planten, correct en snel thuisbezorgd. Wij bestellen hier zeker nog opnieuw!

• Snelheid/Levertijd

Levering goed plantjes zelf klein en kaal.

De Varens die zijn geleverd zaten vol met dood blad, het blad zat vrij door elkaar waardoor ik veel kapot trok bij het uit de door halen en bij het uit elkaar halen de varens die nog in plastic potjes zitten waren kurk droog, ik heb ze in een lage bak gezet met water en ze 12 uur in laten staan toen zag je wel wat herstel. Ik heb ze ondertussen geplant in de tuin en ik hoop dat de varens aanslaan en gaan groeien. D. Kort Rotterdam.

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed en netjes verpakt bezorgd

• Snelheid/Levertijd

vlotte afwerking vanuit een uitstekende online winkel

Komt exact na wat afgesproken is middels de website. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Heel goed geholpen en snel netjes geleverd.

Ik heb wat vragen gesteld over wat bomen en kreeg binnen 1 uur een goed antwoord waarop ik verder kon met bestellen met wat ik precies nodig had.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering.

Heb al eerder zeer goede ervaring gemaakt met tuinplantenwinkel. Het track en trace systeem werkt uitstekend en is leuk om te volgen.

Mooie planten, goede service

Zoals we gewend zijn, zijn de planten van zeer goede kwaliteit en is de service ( van Neutkens) heel goed.

• Snelheid/Levertijd

heel goed bezorgd en afgeleverd

heel goede service en mooie planten

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn goed beworteld en ze slaan goed aan

Prima, goedkoop en netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed aanbod

De planten werden snel geleverd en zien er goed uit!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.