Prachtige planten

Snel geleverd en planten van topkwaliteit! Wr zijn zeer tevreden.

snel en efficient

product voldoet aan de verwachtingen

verrassende mooie planten

iedere keer dat de bezorgdienst komt geniet ik van de mooie planten die jullie bij ons bezorgen.

Fijne online plantenwinkel!!

Meerdere keren hier planten besteld, altijd op tijd bezorgd en goed en zorgvuldig verpakt!!

Uitstekende kwaliteit en levering

Ik koop al jaren bij tuinplantenwinkel.nl. Het is niet alleen een webshop, maar een echte winkel met echte mensen met verstand van zaken. De planten worden goed verpakt en door hun eigen bezorgdienst afgeleverd. Hele fijne vetrouwbare winkel met een uitstekende kwaliteit en service.

Mooie planten, goede kwaliteit

Mooie planten, ook al zitten ze niet in hun assortiment, ze regelen het tegen hele schappelijke prijzen, tijdig le levering met eigen transport en vriendelijke chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Planten was goed in gepakt

Bezorger was heel aardig en behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle, efficiënte en verzorgde aflevering. Kwaliteit van geleverde planten tot volle tevredenheid.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten op tijd en netjes bezorgd.

De bestelde planten zijn keurig verpakt in kartonnen dozen bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

In mijn nopjes met Tuinplantenwinkel!

Perfect verpakt, goed vochtig, prima kwaliteit! Op de afgesproken plaats neergezet. Helemaal top! Hartelijk dank voor de goede service. Vriendelijke groet Henriētte B.

Helemaal perfect!

Mooie planten, goed prijs-kwaliteit verhouding, netjes bezorgd, goede uitleg op websitebezoek over plaatsing en onderhoud planten, veel keuze. Ben echt zeer tevreden en ga vaker bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en een goede service!

De planten waren goed verpakt, zijn erg mooi en werden snel geleverd. Echt een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Hollandse degelijkheid, vriendelijkheid en snelheid

De 'eigen' afleveringsdienst is een groot pluspunt ten opzichte van de normale koeriersdiensten. Daarnaast is de kwaliteit van de producten van grote klasse. Problemen worden moeiteloos opgelost. Een verademing in een wereld van "ontmenselijkte" online marketing. Met een gerust hart doen wij onze bestelling en kijken altijd uit naar de levering om aan de slag te gaan.

• Snelheid/Levertijd

mooi product, prima bezorging vriendelijkheid !!

Goed advies ! prima bezorging ! mooie plant !

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en volgens afspraak

Nog geen enkele keer is mijn bestelling tegengevallen. De planten zien er mooi uit en communicatie over de levering is ook heel helder.

Helemaal goed

Goede producten, snelle levering, zorgvuldig verpakt en een goede communicatie.

Duidelijke website. Planten komen prima verzorgd aan. Top dus

• Snelheid/Levertijd

Goed advies en snelle levering

Eerst naar Neutkens in Knegsel gegaan om advies te vragen. Hierna thuis de uitgekozen planten besteld. Fijne makkelijke website, snel besteld en geleverd op afgesproken datum. Ook vragen worden snel beantwoord. Maar dit wisten we eigenlijk al, want we hadden al een goede ervaring met hen in 2015. Topbedrijf!

Goede service, prima planten

De website is heel overzichtelijk, het aanbod zeer ruim. Ik heb 2 keer een bestelling gedaan, waarbij ik de bestelling een keer heb opgehaald in Knegsel en een keer thuis heb laten bezorgen. Zowel het zelf ophalen als het thuisbezorgen ging prima en volgens afspraak. Voor de bezorgkosten hoef je het zelf niet op te halen, deze zijn altijd laag, namelijk € 9,95, hoe groot of klein je bestelling ook is. Bij het zelf ophalen werd ik blij verrast door het mooie tuincentrum dat achter tuinplantenwinkel zit.

Zeer betrouwbaar.

Afspraak nakomen.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en super service

Ik bestel heel graag bij tuinplantenwinkel en het heeft me nog nooit teleurgesteld!

• Snelheid/Levertijd

Keurig geleverd plantjes zien er goed uit soms een beetje moeilijk te zien wat voor soort het is maar verder echt een aanrader om hier te bestellen .duidelijke website!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede ervaring . Daar ik een grote bestelling deed ging er nog iets van de prijs af per plantje ( dank daarvoor ). Levering prima , zeer vriendelijk persoon , alles op gewenste plaats gezet . Mooie plantjes . Vond het alleen spijtig dat ik de ochtend zelf pas wist wanneer ze langs kwamen, maar dat is vermeld in hun voorwaarden.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, niet duur, snelle levering

De planten werden keurig netjes geleverd. De levering werd netjes aangekondigd. De planten staan in de tuin en ze doen het goed. En de planten waren niet duur. Ik ben erg tevreden. Ik had ook nog een fout gemaakt in mijn bestelling en die werd snel en goed voor mij opgelost.

Mooie hortensia’s geleverd

In stevige dozen zijn onze hortensia’s geleverd op de tijd die je van te voren doorkrijgt! Niets op aan te metken. Goed bevallen, doen we nog eens

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.