Uitstekende service

Alles zoals gepland en goede communicatieve

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en planten zijn van goede kwaliteit

Zeer blij met de kwaliteit van de planten.

Altijd goede kwaliteit

Inmiddels al meerdere keren besteld bij tuinplantenwinkel.nl. Elke keer goede kwaliteit, en netjes geleverd. Voor planten, bomen etc zal ik zeker nog vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Hier ga ik vaker bestellen

Hier besteld oa nadat ik bij concurrent verkeerde plant kreeg en zij dit niet konden oplossen. Nu veel mooiere planten gekregen. Alles netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed, zeer tevreden van kwaliteit.

Aangename kennismaking.

• Snelheid/Levertijd

Snelle afhandeling en goede kwaliteit planten

Grote collectie. Bij groothandel planten gekocht, maar een aantal van mijn lijst zat niet in het assortiment. Gelukkig kon ik ze via Tuinplantenwinkel.nl bestellen.

Uitmuntend.

Snelle levering en producten (levend goed) zeer goed verpakt. Eigen bezorger neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Prachtige Toscaanse Jasmijn

Ik heb 4 grote (200-250 cm) Toscaanse Jasmijn besteld Op woensdagavond laat besteld zaterdag in huis En waren groot minstens 230 cm en prachtig vol. Nog mooier in het echt dan op de foto Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goede kwaliteit

De order was binnen twee dagen klaar en kon ik direct ophalen. Kwaliteit van de planten is uitstekend.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, vriendelijke service, snelle levering

Wat wil je nog meer?

• Snelheid/Levertijd

Dat was onze eerste ervaring met, überhaupt, tuinplanten online bestellen, normaal willen we ze altijd zelf uitzoeken. Maar ik kan niet anders zeggen dat tuinplantenwinkel.nl uitstekende service biedt en prijs/kwaliteit ook goed is. De XL planten die wij hebben besteld zijn de genoemde maten en al vol in knop. Dus we kunnen binnenkort al van de eerste bloemen genieten. Wij komen zeker terug!

Miskoop ?

De prijs/kwaliteitsverhouding is slecht. De grootte van de geleverde planten(kleine stek) staat in schril contrast met de prijs. De planten worden te snel uitgeleverd zodat de grootte tegenvalt. Groeigarantie zegt mij niets wat tevens inhoudt dat het bedrijf erkend dat de grootte in geen verhouding staat tot de prijs. Levering was correct en goed verpakt maar Post NL zal waarschijnlijk goedkoper uitvallen. Leveringskosten van 9,95 zijn niet gering op een bestelling van ca 55,-

Snelle en keurige levering

Duidelijke website. De planten werden snel geleverd. Helaas waren wij niet thuis toen de planten geleverd werden. De chauffeur heeft de levering achter onze klikos gezet en een foto gemaild. Erg netjes allemaal. Mooie planten!

Een zeer tevreden klant

De bestelde planten keurig verzorgd aangekomen. Werd op de hoogte gehouden over de levering. Een vriendelijke bezorger die de planten bezorgd heeft.Ben zeer tevreden.

Zeer mooi materiaal

De planten waren goed verzorgd en netjes verpakt voor de levering

Prima service, goed verpakt, goed Verzonden

Prima service, goed verpakt, goed Verzonden

Helemaal tevreden

Geweldig.

Prima bloemen/planten maar nog betere, uitstekende service en aflevering.

Goede prijs kwaliteit

Goede planten en levering

Bestelde plantjes zien er goed uit. Grond is nog goed nat. Goede levering.

Aanrader!

Voor de 2e keer in korte tijd een bestelling geplaatst. In het najaar een flink aantal planten van een bodembedekker besteld. Mooie gelijke planten gekregen die prima zijn aangeslagen. Nu een diverse bestelling gedaan. Ook de verschillende vaste planten zijn van mooie kwaliteit. Ik zou geen verbeterpunt kunnen bedenken: website-levertijd-verpakking-communicatie en zeker ook de planten, alles was prima in orde. Ik zou zo weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief goede planten en top bezorging.

Eenvoudig online planten uitkiezen en bestellen. Enorm veel keuze. Zorgvuldige levering. Erg tevreden over alle planten die ik besteld heb. Top bedrijf.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit planten , duidelijke communicatie

• Snelheid/Levertijd

makkelijk en uiterst goede service

bestellen gaat makkelijk, netjes geleverd goede service en behulpzame chauffeur

Top kwaliteit + service

Voorafgaand aan bestelling vlotte /adequate communicatie. Bezorging op tijd en keurig ingepakte frisse planten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.