snelle levering en mooie planten

Ik ga zeker nog vaker bestellen

Fijn bedrijf

De mooie planten zijn altijd snel en netjes bezorgd, erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en keurig verpakt

De planten kwamen netjes in dozen verpakt en zagen er allemaal goed uit. De levering is snel en de leverancier vriendelijk Ik kan deze winkel zeker aanbevelen

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke en behulpzame chauffeur en keurig verpakte planten en kwaliteit

In een woord prima!

Snelle en vriendelijke levering

Snelle en vriendelijke levering

• Snelheid/Levertijd

De bestelde planten waren mooi en gezond, en heel zorgvuldig verpakt. En bovendien werd alles ook supersnel bij mij geleverd. Voor mij een welverdiende 10.

Mooien plantjes en netjes afgeleverd

Mooien plantjes en netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Genoeg keuze, goede planten , keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit planten, zeer netjes verpakt, correct geleverd.

Topkwaliteit planten , zeer netjes verpakt, correct geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service en mooie gezonde planten geleverd

Via internet een mooi assortiment planten kunnen bestellen, waarbij sommige soorten niet overal te bestellen waren. Ook de afhandeling en aflevering zeer goed.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit en prijsverhouding en een hele goede service !!!

Voor de aanplanting van onze tuin hebben we goed advies gekregen ondanks dat het heel druk was in de winkel. Mooie kwaliteit en prijzen van bomen en planten. Communicatie verloopt ook zeer prettig: snel en vriendelijk geholpen. Kortom: een goede aanrader !!!

Fijne service

Site is fijn en duidelijk. Echt behulpzaam voor mijn bestelling. De levering was supernetjes! Aardige chauffeur. En de plantjes waren mooi verzorgd en overzichtelijk ingepakt. Heel fijn voor een newbie in tuinieren! Ik zou deze site zeker aanraden.

ZO BLIJ!!

Na onze tuinrenovatie hebben we bodembedekkers, mest en een heester besteld. Tjee, wat zien de planten er goed uit! Goed wortelsysteem, frisse bladeren. Inmiddels staat alles in de tuin en je hóórt de planten groeien en ademen. We zijn helemaal blij! O ja, niet te vergeten: de planten waren geweldig verpakt in sterke dozen!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snelle en goede levering

Voor ik mijn planten bestelde had ik een aantal vragen. Deze werden meteen beantwoord. De planten zien er mooi en fris uit. Werden snel en op het afgesproken tijdstip bezorgd in een stevige doos. Zeer tevreden.

Uitstekend!

Goed gewortelde planten en goede prijs. Nette levering en vriendelijke bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Ik krijg en kan vinden, wat ik zoek.

Ik weet ongeveer wat ik zoek. Op de site van tuinplantenwinkel kan ik precies bepalen welke ras ik wil. En dit krijg ik dan. bij een normale tuincentrum ga je niet zo in op het ras. Dan blijft het alleen bij het soort dat je wil.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede levering

De planten zien er gezond uit en waren groter dan ik verwacht had. Prima!

• Snelheid/Levertijd

5 maal planten besteld bij deze winkel alle 5 de keren prachtige planten meestal xl.Keurig verpakt Volgens mail op tijd bezorgt. Zeer vriendelijke chauffeurs. Kortom hier krijg je waar voor je geld.Een toppertje en van harte aanbevolen. RENE WOLVERS Goutum

Makkelijk en goed geregeld

Prettig geregeld en snel en prachtige planten

goedebezorging

zoals veel vaker, wederom uitstekend bezorgd en snel ook!

Zeer positief

Tweede bestelling bij Neutkens. Volgens afspraak bezorgd door vriendelijke bezorgers Beide keren zijn de planten met zorg verpakt, ze zijn sterk en gezond, zeer betaalbaar. Ik koop geen planten meer bij de ‘grote’ tuincentra. Enige verbeterpunt: het was beide keren een beetje puzzelen welk plantje wat was doordat niet elke soort gelabeld was.

Goede service en kwaliteit

Duidelijke website Goede communicatie over levering Bezorging keurig binnen termijn Kwaliteit plantjes!

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor het eerst online planten besteld. Tuinplantenwinkel heeft ruim assortiment, planten waren van goede kwaliteit en werden binnen de vermelde levertijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Flexibele levering van goede kwaliteit planten

Ik heb al eens eerder besteld via tuinplantenwinkel, dat ging top, dus deze keer weer. Wederom een goede ervaring. Levering is erg netjes en flexibel, contact verloopt goed en ze reageren erg snel. Aanrader

• Snelheid/Levertijd

Producten in goede gezonde staat

Goede gezonde planten, zo hoort het.i De avond voor levering bericht per mail ontvangen vind ik persoonlijk kort dag... er is niet altijd iemand thuis.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.