Mooie planten, keurig geleverd

Wij hebben een aantal planten en bodembedekkers besteld. We konden precies kijken voor welke zon/schaduw plek ze geschikt zijn of ze groen blijven en hoe hoog ze gaan worden. De planten werden heel netjes in stevige dozen geleverd en slaan goed aan. Ik bestel zeker weer opnieuw.

Mooie planten

De bestelde planten zagen er prachtig uit en waren goed verpakt. Ook kon ik zien dat ze goed verzorgd waren op het bedrijf: geen lelijk blad en voldoende water.

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt en accuraat geleverd

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en mooie kwaliteit

uitstekend

snelle levering en planten zien er goed uit

Prima kwaliteit en service

Een goed bedrijf!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteitsplanten, netjes verzorgd en degelijk verpakt geleverd!

Na wat speurwerk op internet wilde ik wat planten online bestellen. Een overzichtelijke website met tips en duidelijke omschrijving heb ik gevonden bij de tuinplantenwinkel.nl Lage leveringskosten en eigen bezorgservice spraken mij aan. Bestelling gedaan en duidelijke communicatie, en de bestelling is binnen de aangegeven levertijd geleverd, en de track en trace werkte perfect. De planten zagen er fris en verzorgd uit. gewoon top!

Snelle service, goede kwaliteit

Goede kwaliteit planten, snel en netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

De beste online tuin winkel van nl

Aantrekkelijke prijs. Goede logistiek. Mooie kwaliteit planten

Helle mooie plant

Ik ben tevreden

Mooie planten, goede levering

Prima service, en mooie sterke planten geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een goede prijs

De planten zijn goed geleverd en slaan goed aan. Planten komen klein maar groeien snel groot.

• Snelheid/Levertijd

In één woord, zeer goede service

Snelle severvice en de planten zijn met liefde en aandacht ingepakt. Mooie verzorgde planten. Aanrader!!!!

• Snelheid/Levertijd

gemakkelijk keuze maken en handig thuisbezorgd

de tweed keer dat ik hier iets bestel. bevalt me goed. levering precies volgens afspraak 2 weken later

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Planten zijn op tijd en keurig verpakt bezorgt. Erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en vlotte levering

Planten voldoen aan verwachting, goed verpakt en vlotte levering aan huis

geweldige winkel

Omdat ik (zonder auto) woon in een plaats waar ik moeilijk aan goede planten kan komen, is de Tuinplantenwinkel voor mij een uitkomst. Zij hebben planten van prima kwaliteit en leveren snel en goed verpakt. Toen er een keer met de levering iets was misgegaan, hebben ze dat voortvarend opgelost. Kortom, kan niet beter!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, op tijd. Vriendelijke bezorgers. Planten zijn zeer goed van kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prima planten,

• Snelheid/Levertijd

Supersnel bezorgd en keurig afgeleverd

Mooie, goede kwaliteit planten in een stevige doos geleverd. Eerder dan verwacht bezorgd en op een nette manier afgeleverd. Heel duidelijk wanneer de bezorger precies komt.

goede kwaliteit en snel

goede planten, geen rommel

Overzichtelijke website, goede prijzen

De website is overzichtelijk, de producten goed geprijsd en de bezorging is prima. Goed op de hoogte gehouden van de levering en prettige bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Snel en goede prijs kwaliteit

Toppie

Alles keurig in orde

Geen op of aanmerkingen. Alles netjes op tijd thuis afgeleverd. Goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, geweldig goed verpakt!

Zonder bijbetaling een grotere maat olijfboom toegestuurd gekregen, waarvoor mijn dank! Deze keer ook Franse boomschors besteld en allerlei soorten tuin/potgrond. Prima kwaliteit en makkelijk te verwerken!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.