heel positief

snelle levering en goede service

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zorgvuldig ingepakt, stevige planten en de levering was snel en precies traceerbaar.

• Snelheid/Levertijd

snelle correcte en gemoedelijke bezorging!!

eerder dan verwacht werd alles bezorgd zelfs op de plek die voor mij het gunstigs was. in èen woord SUBLIEM.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment met vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben

Ik heb veel planten gekocht voor aanleg van mijn tuin. Af en toe heb ik een vraag gesteld bedankt. Je merkt echt het verschil met een tuincentrum. Iedereen hier weet waar ze het over hebben, heel fijn! Ook was ik mijn portemonnee vergeten en daar hebben we wat op gevonden. Dank!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

super service en mooie kwaliteit bomen!

• Snelheid/Levertijd

doen wat ze zeggen, kwaliteit all around.

De site is duidelijk en wat ik geleverd kreeg was precies wat op de site stond. De levering zelf was grappig, met op de dag zelf online kunnen volgen waar de chauffeur is. De man zelf was SUPERAARDIG en professioneel. De planten en bomen staan in de grond en zijn allemaal aangeslagen. Ik ga weer bestellen, zodra ik het volgende stuk tuin op orde heb.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een mooie prijs!

Altijd weer een feestje, bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl. Een zeer ruime keuze voor een prima prijs. De planten zien er tiptop uit en kunnen zo de grond in. Aflevering gebeurt altijd stipt op tijd en op de plek die je aangeeft. Een 10!

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde boompjes primag service vooral de huiseigen bezorgdienst.

Ik heb drie lei kersenboompjes bij jullie gekocht met aanplantbenodigdheden. Ik was al langer naar lei fruit op zoek en ben blij ze bij jullie gevonden te hebben ( meestal niet leverbaar of uitverkocht) De bezorging moest plaatvinden bij ons vakantiehuis wat niet makkelijk te vinden is op een gesloten vakantiepark. De vriendelijke bezorger heeft het met heel veel geduld via de telefoon toch goed voor elkaar gekregen de boompjes achter het huis neer te zetten. Hiervoor hartelijk dank.

TOP

Kwaliteitsplanten afgeleverd in goede verpakken, fantastisch.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk te bestellen op de site gevolgd door goede communicatie omtrent de levering en ook deze was keurig op tijd, bezorgt door een deskundige medewerker. Prima planten, keurige opgepot. Ben zeer tevreden!

Top,

Kwaliteit optijd

Perfect!

Grote bestelling gedaan voor complete tuinaanleg, prachtige bomen en planten geleverd gekregen. Goede communicatie en uiterst vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke omschrijving, snelle keurig verpakte levering.

Ik was op zoek naar roosjes, en kwam op uw site. Niet duur dacht ik. 40 stuks besteld, bleken er na 1,5 dag al te zijn bezorgd, keurig in dozen, en mooie plantjes. Afwachten of ze dit jaar al bloeien, maar ze slaan al wel aan! Ik ben er heeeel blij mee!

Goede snelle service

Prachtige tuinplanten ontvangen, keurig geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en een goede oplossing voor de ene die dat niet was.

Bij mijn vorige bestelling was ik heel tevreden over de planten, met uitzondering van een zuilkers. Deze was eigenlijk nog te groot voor de plek die ik ervoor had, maar hij wilde helaas niet uitlopen. Toen ik hier foto's van stuurde met het verhaal werd er niet moeilijk gedaan, maar me gelijk een nieuwe aangeboden. Het was ook geen probleem om een stapje kleiner te gaan. Ik kon ook nog eens gelijk de bezorging inzetten voor toch nog een handvol planten erbij. Een mooie win-win uiteindelijk zo. Ik houd ervan als een retailer realistisch, maar flexibel met problemen omgaat.

Super service & kwaliteit

Ik richt onze professionele projecten in met planten van Tuinplantenwinkel. Dit is voor ons efficiënt in levering. Deze is snel, altijd op tijd. Ik krijg een up-date over waar de levering zich bevond en ik hoef niet perse aanwezig te zijn omdat Tuinplantenwinkel de planten op de door ons aangegeven plek plaats. De kwaliteit van de planten is erg goed en altijd mooi. Kortom, super fijn allemaal. We blijven bij jullie bestellen en met jullie producten onze klanten blij maken.

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig geregeld zoals afgesproken

Levering en facturatie zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Alle planten zien er heel mooi uit en doen het na het planten ook prima! Levering is ook snel en goed. Website is ook overzichtelijk en er is heel veel keus. Soms zouden er wel wat foto’s bij mogen staan, waarbij je kunt zien hoe de plant in een groep eruit komt te zien of een foto die wat verder af is genomen. (hoe dat het eruit komt te zien in een border bv). Maar voor de rest ben ik erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig planten uitzoeken en bestellen. Snellere levering als verwacht, moest even doorspitten! Goed verpakte planten, geen een slechte van de 200 geleverde!

• Snelheid/Levertijd

Top service! Op tijd geleverd en alle planten zijn super mooi!

Heel blij met tuinplantenwinkel. Ik had een grote bestelling gedaan met veel verschillende planten en alle planten zien er top uit. Ook de levering was heel netjes en sneller als verwacht. Ik kan ze enorm aanraden als je op zoek bent naar nieuwe tuinplanten.

Topbedrijf

Al enige tijd bestel ik hier mijn planten. Alle planten zien er perfect uit en alles groeit als kool. De eigen bezorgdienst is een uitkomst, alle planten komen ongeschonden aan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Ik had een grote bestelling geplaatst. Helaas was ik struisriet vergeten te bestellen maar dat kon ik makkelijk bij bestellen met goed advies. Alles werd snel en netjes geleverd. Opent eerste gezicht ziet alles er mooi en kwalitatief goed uit! Nu mag het gaan groeien! Bedankt tuinplantenwinkel!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten besteld en ontvangen

Alles was keurig verpakt en van goede kwaliteit. Ben er heel blij mee en gaf veel gemak. Grote keuze en goede uitleg op de site.

Mooie plantjes, snel geleverd

Mooie plantjes, groot assortiment, netjes verpakt, snel geleverd, makkelijk.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.