Snelle levering en mooie plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede planten!

Zoals hierboven.

• Snelheid/Levertijd

Beste kwaliteit/prijs verhouding, veel keuze en super service

Vorige week alle vaste tuinplantjes besteld voor in onze nieuwe tuin. De eerste keer dat ik bij tuinplantenwinkel.nl iets bestelde. Er is heel veel keuze en de prijs is goed (in vergelijking met andere webshops). Ook de levering ging snel (ondanks aangegeven dat het een drukke periode was) en alles was goed verpakt. Fijn ook om de bezorger te kunnen volgen en dat er een optie is om het te laten neerzetten. Heel tevreden over deze winkel en ga hier zeker vaker bestellen!

Goed .

Duidelijke website Eigenvervoer. Bestelling op de afgesproken tijd. Goede verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel om je planten te bestellen!

wij hebben al meerdere malen een bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl geplaatst. Veel keuze, prima prijs/kwaliteit.

Geweldige service, perfecte levering

• Snelheid/Levertijd

Product delivered as per agreed timeline and in good packing condition.

I have ordered few plants online, delivery date is quite flexible and product delivered as per agreed timeline and with great packaging and care. Treee quality is also very good.

Snel en goed

Prachtige magnolia grandiflora little gem mogen ontvangen, scherp geprijst

Heel kwalitatieve planten

Kwamen zeer verzorgd toe

heel goed.

Ik had er niet te veel van verwacht maar het is mij heel goed bevallen. Alleen een maar, als je al eerder voor 50euro heb besteld dan vindt ik wel redelijk dat je dan voor de volgende keren voor een lager bedrag kunt bestellen 30 Euro misschien er komt nog de bezorgkosten bij. Vriendelijke groeten Mevrouw Bakker.

• Snelheid/Levertijd

Hele goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. De kleinere planten in een stevige doos en de grote in plastic tassen. Alles zag er mooi en fris uit. De planten werden zelfs door de koerier naar de tuin gebracht. Ik ben zeer tevreden!

Top geleverd !!!

Vriendelijke chauffeur,behulpzaam en netjes geleverd,word je blij van !!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en een vlotte service, top!

Mooie planten en een vlotte service, top!

Levering ging voorspoedig

Tuinplantenwinkel is top.

Prachtige website. Correcte afspraken. Planten zijn klein maar groeien zichtbaar ( vroeg in het seizoen).Correcte levering met uitstekende verpakking. EEN AANRADER.

Helemaal prima

Netjes op de afgesproken dag bezorgd.De planten waren goed verpakt. Mooie planten voor een prima prijs. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit in planten en service

Winkelen bij Tuinplantenwinkel is een aanrader, zowel online als fysiek in de winkel. Goede kwaliteit planten in een ruime selectie. De online bestelling werd snel en vakkundig bezorgd en de communicatie is helder. We komen zeker nog eens terug.

Prima service, prima planten

Prima service, prima planten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, betrouwbaar,snel en zeer klantvriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Fijne webshop, goede service!

Op maandag besteld bij jullie en vrijdag al 150 plantjes in huis. Hele fijne service, en alles zat heel netjes verpakt. Plantjes zagen er stuk voor stuk goed uit!

Super service :)

Bestelling geplaatst en dezelfde week geleverd. Super vriendelijke besteller. Knap, bij jullie bestel ik zeker nog. een aanrader en zeker 5 sterren waard.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en met zorg verpakt

Wij hebben nu meermaals bestel en zijn elke keer weer erg tevreden. De kwaliteit van planten is goed, De bezorging loopt altijd soepel en de planten komen zorgvuldig verpakt en ongeschonden aan. Ook worden vragen over de verzorging e.d. snel beantwoord. Een dikke aanrader dus!

• Snelheid/Levertijd

Zoals voorgaande keren, kreeg ik al het plantmateriaal tijdig aan en is het kwalitatief plantgoed.

• Snelheid/Levertijd

Mijn roosjes zagen er goed verzorgd uit bij aankomst Ze waren netjes en goed verpakt

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.