Vlotte, nette levering.

Een erg vlotte en nette levering. Online alle planten kunnen krijgen welke ik bedacht had voor mijn tuin. De planten ogen fris en royaal. Een week na de aanplanting ogen de planten nog steeds fris en sterk, erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Verkeerde bomen besteld, konden weer geruild worden. Prima service.

betrouwbare service

snelle service en duidelijkheid. Gezonde planten

Bestel zeker vaker!

Planten voldoen aan de verwachting. Snelle en net levering

Snelle levering, goede planten

Snelle levering, goede planten!

• Snelheid/Levertijd

Vlotte site, levering en kwaliteit planten

Zeer tevreden over service, contact levering en kwaliteit. Men komt de plastic kisten die men gebruikt bij levering terug oppikken. Hergebruik om het milieu te sparen. Uitstekend ! alleen, de plastieke potjes en plantenlabels zijn ook perfect herbruikbaar maar worden niet terug genomen...

• Snelheid/Levertijd

Goed ingepakte planten die snel worden geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, goede kwaliteit planten

Levering was op plek zoals ik die had omschreven en aangegeven. Er is überhaupt niet meer aangebeld, ondanks dat ik wel thuis was, maar helemaal prima zo. Planten in zeer goede staat, erg tevreden dus.

Snelle levering, prima verpakt

Professionele aanpak

Zeer tevreden over Tuinplantenwinkel.nl

2x een bestelling hier geplaatst. Mooie planten, goed verpakt. Nette levering. Levering in overleg. 1x hebben ze op mijn verzoek de levering later bezorgd 1x hebben ze op mijn verzoek de planten netjes in de achtertuin gezet.

SUPER!!!!

Grandioos groot assortiment; geweldige service bij levering; fantastische keuze; geweldig mooie planten

Prima, zoals altijd.

Erg tevreden, koop al wat jaren bij de winkel. Goede kwaliteit en betaalbare bezorgkosten.

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn allemaal goed geleverd.

Alle planten zijn netjes geleverd. Deze keer viel mij wel tegen dat salvias erg klein waren. Kwamen maar een paar sprietjes uit. Ik hoop echter dat ze toch goed gaan groeien.

Snel en makkelijk

Overzichtelijke website, aardige en hulpvriendelijke bezorger

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en levering!

Goede en uitgebreide uitleg op de site. Zeer verzorgde planten en levering. Leveringstijd heel nauwkeurig gerespecteerd. Eerste kennismaking maat zeker niet de laatste!

Komen hun belofte na.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden. Kortok doen wat ze zeggen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes, levering netjes en volgens afspraak

Planten zijn zoals aangegeven op de website. Netjes en volgens afspraak geleverd.

Top winkel

de plantjes zijn nog ruim in het begin van de bloei. En de levering is vrij vlot na bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Alle planten en boompjes in goede orde ontvangen. Dwz. ik kwam tot mijn verrassing ook kleine fruitbomen tegen. Top

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Keurig ingepakt en topkwaliteit, ondanks de voorjaarsdrukte toch nog redelijk snel geleverd.

Top, aanrader hier bij dit team

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prima kwaliteit, goede levering

Zoals afspraak. Op tijd geleverd Goede duidelijke communicatie.

Mooie planten

Snelle levering en mooie planten.

Snel en zorgvuldig

Je komt thuis en de 4 bestelde bomen staan keurig op de oprit. Super service!

uitgebreide keuze, klantenservice TOP

Ik had best veel vragen, aangezien ik niet echt veel verstand heb van tuinplanten. De medewerkers gaven, online, snel antwoord op mijn vragen. Daarnaast zijn de duidelijk in hun berichtgeving mbt de bezorging. Het assortiment aan planten is echt heel erg ruim. De kwaliteit van de planten is ook goed. Ik zou een volgende keer zeker weer laten bezorgen voor tuinplantenwinkel!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.