Snel en zorgvuldig

Je komt thuis en de 4 bestelde bomen staan keurig op de oprit. Super service!

uitgebreide keuze, klantenservice TOP

Ik had best veel vragen, aangezien ik niet echt veel verstand heb van tuinplanten. De medewerkers gaven, online, snel antwoord op mijn vragen. Daarnaast zijn de duidelijk in hun berichtgeving mbt de bezorging. Het assortiment aan planten is echt heel erg ruim. De kwaliteit van de planten is ook goed. Ik zou een volgende keer zeker weer laten bezorgen voor tuinplantenwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Mooi aanbod, vlotte en betrouwbare service

Ruim aanbod, mooie en stevige planten, thuisleverdienst werkt prima!

• Snelheid/Levertijd

Goede en goedkope producten.

Duidelijke site en goede prijs/kwaliteit-verhouding. Snelle levering. Blij met mijn bestelling!

• Snelheid/Levertijd

Super! Mooie plantjes en op tijd geleverd!

Al een paar bestellingen hier gedaan! Altijd mooie plantjes gekregen!

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel is een zeer goede zaak

Je wordt goed geïnformeerd over de bestelstatus. Er wordt vlot geleverd en de kwaliteit van de planten is erg goed! Redelijke leverkosten.

• Snelheid/Levertijd

De planten zien er heel goed uit.

Heel erg tevreden met deze planten en ze slaan goed aan. Waren goed verpakt .

• Snelheid/Levertijd

Hele fijne website en uitstekende bezorgdienst!

De website heeft duidelijke de foto's met veel en volledig beschreven uitleg over de plant en alles wat daarbij hoort. Echt heel fijn! Ook gelijk inzichtelijk of het nog op voorraad is en netjes vermeld als de levertijd langer duurt. Al vaak besteld mede door bovenstaande informatie. Dik tevreden!

positieve ervaring

voortreffelijke levering, correcte verpakking, mooie produkten

Weer goede planten

Al jaren bestel ik planten etc. Elke keer ontvang ik mijn bestelling keurig verpakt in dozen. Op verzoek worden deze naast het huis gezet. De planten zijn van goede kwaliteit

Keurig verzorgd.

Mooie grote boom en gezonde planten gekocht. Keurig verpakt. Boom precies het formaat zoals op het plaatje.

• Snelheid/Levertijd

Bestellen ging eenvoudig. Over de bezorging werd ik goed geïnformeerd en de levering op de vooraf aangegeven dag en binnen het aangegeven tijdstip.

Prima. Alles

Mooie producten en goed verpakt. Duidelijke website

• Snelheid/Levertijd

Alles ziet er goed uit en is keurig geleverd

• Snelheid/Levertijd

Fijne service en mooie planten, die goed en verzorgd aankomenn

• Snelheid/Levertijd

Vlotte aankoop aan een (volgens mij) correcte prijs.

Snelle levering degelijke, verzorgde planten aan een correcte, misschien zelfs scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede service en mooie producten

Vlotte bestelling en levering. Goede opvolging en communicatie. Mooie producten.

Niets op aan te merken

Alles perfect afgehandeld. Planten doen het prima

• Snelheid/Levertijd

Goede service en zeer klantgericht!

Goede Service en gezonde planten. Met zorg afgeleverd communicatie is goed.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit goed levering en verpakking ook heel goed

Snelle goede levering

Goede kwaliteit producten

Goede planten, snelle levering

Van de 90 planten was er niet 1 minder van. Zag er allemaal even mooi uit!

• Snelheid/Levertijd

Breed aanbod en snelle levering.

Na mijn verhuizing hier voor de tweede keer bomen en planten besteld. Goed om te zie dat het biologische aanbod groeit.

Professioneel

Mooie planten, duidelijke leveringstermijn, hoefde niet thuis te zijn, goed verpakt

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.