Mooie planten en goede service

De planten zien er mooi uit tegen een goede prijs en werden op tijd geleverd, zoals afgesproken. Wat wil je nog meer?

Top webshop

Uitstekende webshop met zeer ruime keuze en een heel goede eigen transportdienst waar ik met plezier iets extra betaal. Zo worden de planten perfect afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Planten goed verpakt, snelle levering en goede berichtgeving over levering. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede planten voor een redelijke prijs en perfecte bezorging

Ik koop vaker online planten wat wisselende ervaringen brengt. Bij tuinplantenwinkel.nl krijg ik altijd goede, gezonde planten zoals omschreven en ze worden snel en vriendelijk bezorgd. Aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Prettige medewerkers,fijn en snel contact per mail. Deskundig advies over plantonderhoud en beplanting.Ga zo door !!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede bezorgservice!

Mooie planten, goede bezorgservice!

Snelgeleverde kwaliteit

Wat een goede kwaliteit planten. Snel geleverd! Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Al veel besteld, altijd goede planten

Uitgebreid assortiment snel en compleet geleverd goede kwaliteit plantjes

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd weer mooie planten en netjes bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Hele fijne aangename service. Alles was goed geleverd . Planten waren goed verpakt en Heel mooi!

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring met Tuinplantenwinkel is geruststellend en vertrouwen in de winkel en personeel.

Zeer tevreden met de geleverde planten. De planten zien er mooi uit en zijn in zeer goede gezondheid. De planten waren goed verpakt en zorgvuldig geleverd (geen schade te zien aan de planten) Sinds het aanplanten vertonen de planten al een goede groei.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende track&trace code en keurig afgeleverd met kwaliteitsplanten

Keurig afgeleverd

Keurig geleverd

Bestelling werd netjes verpakt afgeleverd en de levering was goed te volgen volgens de meegestuurde link. Planten zien het over het algemeen goed uit, een paar lijken wat ielig maar even kijken hoe ze aanslaan. Zo niet, dan biedt Tuinplantenwinkel een aangroeigarantie.

Topmensen

De planten worden snel bezorgd en zien er super uit. Volgende keer bestel ik weer hier.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte service en prima kwaliteit

Handig om online te bestellen en vervolgens heel vlot de spullen te ontvangen. Prima communicatie over verloop vd order via mail.

uitstekend

planten zijn goede kwaliteit ! netjes ingepakt top ! service zeer vriendelijk levering aan huis !!!

Mooie planten

Prachtige planten gekregen

zééééééééér goed

bestel al jaren,planten zijn steeds goed verpakt en prima geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Vanwege goede recensies heb ik hier in april 2023 voor het eerst een aantal plantjes besteld. Ze zijn niet duur (goedkoper dan menig andere webshop), ik ontving ze al na twee dagen (!) en de plantjes zagen er heel goed uit. Dus ik ben super tevreden en kan iedereen de site aanraden!

Mooie fruitbomen

Mooie maat hoogstam fruitbomen voor een zeer nette prijs en snel en keurig bezorgd

Uitstekende planten

Goede eigen bezorgdienst. Planten van uitstekende kwaliteit. Hebben hier al eerder besteld en komen in de toekomst zeker weer terug.

• Snelheid/Levertijd

Snel met goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede planten en struiken. Binnen 2 dagen geleverd

Nog steeds zeer tevreden

Ik heb nu al een paar keer besteld en elke keer is het in orde. Laatste keer was er een zak in de wagen gebleven, maar keurig telefoon ontvangen met een passende oplossing tot gevolg. Echt wel goede service. De fruitbomen doen het ook allemaal goed.

Uitstekende webwinkel

Ruim assortiment aan planten, snelle verzendingen. Bezorging ook mogelijk wanneer je niet thuis bent. Prettige en duidelijke communicatie. Goede gewortelde planten.

• Snelheid/Levertijd

Iedere keer weer .... Fantastisch!!!

Behoeft geen uitleg. Al vele jaren bestel ik mijn tuinplanten bij tuinplanten winkel.nl en heb nog geen " klacht" gehad. Website is prima, bezorgen is top en de tuinplanten zijn goed.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.