Goede planten voor een superprijs

Ik bestel al mijn planten hier. Goede planten, superprijs en een fijne bezorgservice.

Topklasse

Alleen maar goede ervaringen na meerdere keren hier te hebben besteld. Ruim assortiment planten maar vooral de levering door eigen bezorgservice is top en de planten worden altijd precies zoals door mij aangegeven en in goede staat geleverd!

perfect verzorgd en afgeleverd

Kwaliteit van de bestelde producten (bomen) lijkt in orde te zijn. Kan deze wel pas beoordelen na 1 jaar. Goed beschermd tijdens transport en afgeleverd waar gevraagd werd. Vriendelijke bediening. Doe zo voort :-)

Goede kwaliteit

Bestelling volledig geleverd zeer mooie en goede planten en boom.

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel elke keer terug

Mooie planten, levering zoals aangegeven op de website, leveren ook in België. Ruime keuze

Fijne service

Duidelijke site met een fijne service. Mijn bestelling is op de gewenste plek netjes afgeleverd. Zeker aan te bevelen als je mooie planten zoekt.

Uitstekende service!

Zowel het bestellen, de klantenservice als de bezorging is allemaal ontzettend netjes. Bij vragen snel een reactie, nette levering en prachtige plantjes! Wij zijn ontzettend blij met de mooie planten en de goeie service.

Heel tevreden

De planten die ik besteld hebben werden goed verpakt geleverd en zagen er heel gezond en goed doorworteld uit.

• Snelheid/Levertijd

Na vele jaren nu wat minder tevreden

Al heel veel jaren bestel ik naar tevredenheid bij Tuinplantenwinkel. Voor het eerst was de kwaliteit van sommige struikjes minder en zat er erg veel Gehoornde klaverzuring in de potten. Uitkijken dus! Natuurlijk zijn zij afhankelijk van hun leveranciers, maar het blijft jammer. Verder altijd tevreden geweest, dus een keertje ene misser, dat kan.

Snelle levering, goede kwaliteit

Eerder ook al positieve ervaringen opgedaan met de Tuinplantenwinkel. Vandaar een nieuwe bestlling voor een ander gedeelte van de tuin.

• Snelheid/Levertijd

Goede produkten en uitstekende service

snelle en correcte aflevering

het is prettig winkelen op hun website. Na de bestelling te hebben geplaatst werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. De items werden snel en correct afgeleverd volgens de van tevoren gegeven informatie hierover

Hele goede ervaring

Komen hun afspraken heel goed na, en prima kwaliteit van de planten /bomen

• Snelheid/Levertijd

De planten waren allen van goede kwaliteit. En zaten goed verpakt in een stevige doos. Ook was er een goede beschrijving bij aanwezig. De levering was op tijd en zoals afgesproken neergezet op de plek waar ik die had aangegeven. Ook ben ik zeer te spreken over hun website. Alles wordt duidelijk weergegeven.

Helemaal perfect

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit aan huis geleverd

Goede beschrijvingen en snel bezorgd

Blij met mijn aankoop!

Vaste planten voor in de border gekocht. Geleverde planten zagen er goed uit, verpakt in een stevige kartonnen doos en op tijd geleverd. Hopelijk groeit het uit tot een mooie border.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte staat, perfect verpakt en geleverd

Goede kwaliteit

En een vette levering

Kwaliteit, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Beste online tuinwinkel voor planten!

Groot aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding, weing tot geen bezorgkosten, snel en netjes geleverd. Ook als er iets niet naar wens is wordt het soepel opgelost. Ik bestel mijn tuinplanten alleen nog hier!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en uitstekende service!

Planten en struiken voldeden ruim aan verwachting, prima kwaliteit voor een prima prijs. Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Uitstekende service!

Fijn bedrijf met een ruime keuze aan planten.

Schitterend!

Correcte en snelle levering van de bestelde planten.

fijne winkel

ruime keuze aan planten en alles wordt netjes afgeleverd. Zelfs een vraag die niet over de geleverde planten ging is beantwoord. Ik ben een trouwe klant want je krijgt waar voor je geld

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.