Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, goede levering

Ik heb recent 5 fruistruiken besteld. Deze werden keurig op afgesproken dag en plek geleverd in een open doos met voldoende licht en lucht. De struiken waren zorgvuldig verpakt en heb ik meteen in de grond gezet waar ze tot nu toe goed zijn aangeslagen. Ik ben over levering, verpakking en kwaliteit van de bestelde struiken tot nu toe erg tevreden en zou dit zeker aanraden.

Goed advies en service.

Zie bovenstaande

EEN GOEDE WEBPAGINA

RUIME SORTERING PLANTEN MET EEN GOEDE BESCHRIJVING. OOK DE VERZENDING WAS WEER VEEL AANDACHT AAN BESTEED. DE BEZORGING WAS WEER OP TIJS ZOALSWAS AFGESPROKEN. COMPLIMENTEN VOOR DE CHAUFFEUR WAS ERG VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM.

Correct en snel geholpen

• Snelheid/Levertijd

Goede service en duidelijke uitleg

Onze aankoop werd netjes bevestigd, ook een mail voor de levering kwam mooi op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede eigen bezorgdienst

Ik heb al vaker planten gekochten bij Tuinplantenwinkel. De planten hebben een goed kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Ze worden heel netjes aangeleverd in kartonnen dozen.

Positieve ervaring

Ik heb nu voor de 3e keer bij Tuinplantenwinkel.nl besteld en was iedere keer zeer tevreden: duidelijke website, correcte levering en goede planten.

Grote klasse!

Al vele malen hier planten besteld. Altijd worden deze snel en goed verpakt geleverd. Complimenten.

Alles in orde

Compleet geleverd , goede kwaliteit , netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbaar, efficiënt en goede kwaliteit

Al eerder besteld via tuinplantenwinkel.nl en nog steeds even correct en snelle service. In dit geval ging het om 1 boom. Deze was goed verpakt en aflevertijd klopte exact. Wederom een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Goede, snelle en complete levering

Goede, snelle en complete levering. Tevens een uitgebreid assortiment. Wij zijn zeer te vreden.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, goede levering.

Fijne ervaring met tuinplantenwinkel. Planten zien er goed uit, keurig verpakt, en goede bezorging aan huis. Vriendelijke jongeman. Ook op de website duidelijke uitleg, makkelijk te bestellen. Wij zijn heel tevreden!

Mooie plantjes

Levering prima, plantjes staan er mooi bij.

Fijne webshop

Makkelijk de juiste planten vinden en de bezorging was er precies volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

FANTASTISCHE PLANTEN EN BOMEN.

Regelmatig halen wij hier de planten en bomen voor in onze tuin.

Prachtige planten

Zeer goede kwaliteit, goede levering, goed verpakt. Zeer betrouwbaar, eerlijke prijs. Hier kunt u echt veilig bestellen.

Goede kwaliteit, snelle bezorging

erg blij met de aankoop. Snelle bezorging en een goede kwaliteit plantjes. Volgende keer weer op deze manier.

Prima winkel

Al diverse keren tuinplanten besteld, erg tevreden, planten worden op aangegeven dag bezorgd, netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Fijne communicatie en snel geleverd. Erg fijn dat je een track and tracé krijgt zodat je weet wanneer het wordt bezorgd. Mooie en gezonde planten

• Snelheid/Levertijd

Goede uitstekende bezorging en mooie planten

Zondags besteld en woensdag in huis! Planten doen helemaal aan de verwachting! Zal er zeker nog eens bstellen

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, goede kwaliteit planten juist emaat.

• Snelheid/Levertijd

mooie plant - snelle levering en heel vriendelijke chauffeur

mooie plant - snelle levering en heel vriendelijke chauffeur en nog een degelijke uitleg over het aanplanten van de perenboom :)

Helemaal tevreden!

Gemakkelijk bestelproces. Levering zoals afspraak. Heel goed verpakt. Acceptabele bezorgkosten. Geleverde planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn mooie en gezond

Alles is aangroeien

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.