De planten zijn mooie en gezond

Alles is aangroeien

Zeer positief

Mooie plantjes geleverd door een vriendelijke chauffeur. Positief is zeker ook het feit dat je niet thuis hoeft te zijn bij levering.

Makkelijk en goede kwaliteit

Planten zijn makkelijk te vinden op de website. Levering is duidelijk en navolgbaar.

mooie planten

snelle levering van goede kwaliteit planten tegen een gunstige prijs.

Valt tegen

Was eerst zaterdag naar tuincentrum gekomen voor beuken haag planten Waren er niet meer volgens een mede werker Thuis gekomen stonden ze nog wel op jullie side Heb toen een leiappelboompje en beukenhaag plantjes besteld Deze opgehaald het leiappelboompje valt zwaar tegen wat vorm betreft zal nooit iets worden

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mooie planten, snel geleverd.

Planten zien er fris en goed uit. Waren goed verpakt en op het afgesproken moment geleverd.

Snelle levering en mooie kwaliteit planten

Snelle levering en mooie kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Blij met mijn magnolia boom

Goede service Snelle aflevering Ik ben op de hoogte gehouden qua aflevering

Goede en snelle levering

Het was eenvoudig om te bestellen met duidelijke omschrijving van de planten. De plantjes zijn goed en snel geleverd, erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Fijne site en goede service

Gemakkelijk vanuit je luie stoel planten en toebehoren bestellen. Geleverde planten zijn ook van een goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit planten

Alles is super...

• Snelheid/Levertijd

De plantjes zien er prachtig uit.

Sneller dan verwacht werden de planten bezorgd, goed verpakt in stevige dozen. Ze zagen er allemaal zonder uitzondering goed uit.

Gewoon de beste!

Al meerdere keren hier besteld en nog steeds dik tevreden. Plantjes zijn, zoals altijd, perfect verpakt en zien er prima uit. Een 10 met een griffel ook voor de bezorger die op zaterdagochtend al heel vroeg (rond 7.30 uur) voor de deur stond. Ik lag nog lekker in bed, het slaapkamerraam was open maar hij heeft de bestelling zo stil als een muis op de stoep gezet, daar waren mijn (slapende) buren vast erg blij mee (en ik ook ;-) Als kers op de taart ook nog een alleraardigst briefje in mijn brievenbus. Kortom, ik ben en blijf een zeer tevreden klant. Ga zo door! Klein nadeel: ik word van zoveel keus in mooie planten en struiken heel hebberig en mijn groene vingers gaan er steeds weer van jeuken. Gelukkig heb ik een grote tuin waarin ik behoorlijk wat mooie planten kwijt kan. Tot de volgende bestelling dus :-)

Geweldig! Bestel snel weer

Super, planten zijn netjes verpakt en goed nat gehouden. Kwaliteit is echt top!

• Snelheid/Levertijd

Product is binnen de aangeven dagen bezorgd en keurig op de door mij aangewezen plek gezet.

Goede communicatie

Juiste informatie en snelle levering

Mooi verzorgde fruitbomen

De fruitbomen werden goed verpakt geleverd, we zijn zeer tevreden

Zeer goed.

Duidelijke website, ruime keuze aan planten. Goede kwaliteit en correcte levering in verzorgde verpakking. Noviteit: aangroeigarantie. Hopen daar geen aanspraak op te hoeven doen.

• Snelheid/Levertijd

prima op tijd volgens afspraak en bomen zien er tot nu toe goed uit

Bomen zien er goed uit

• Snelheid/Levertijd

Niet de snelste maar verder prima service

Product en service zijn prima. Boompje ziet er bij aflevering al prachtig uit.

Snel en mooi

De bestelling was zo gedaan. De keuze is reuze en de planten zien er goed uit. Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd. Duidelijke communicatie. Een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede levering

Binnen afgesproken periode bezorgt en netjes verpakt. Planten zagen er mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

3 leibomen besteld (sierappel) werd keurig netjes bezorgd wij waren niet thuis en de kwaliteit is tot nu toe fantastisch.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige kwaliteit en goede bezorging!

De planten zien er goed verzorgd uit!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.