Mooie planten en goede levering

Binnen afgesproken periode bezorgt en netjes verpakt. Planten zagen er mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

3 leibomen besteld (sierappel) werd keurig netjes bezorgd wij waren niet thuis en de kwaliteit is tot nu toe fantastisch.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige kwaliteit en goede bezorging!

De planten zien er goed verzorgd uit!

Super service!

Ik had voor mijn schoonmoeders verjaardag plantjes besteld. Op mijn verzoek werd de bestelling op haar verjaardag bezorgd. Bij aankomst van de bezorger, zong hij zelfs lang zal ze leven.

Helemaal TOP!!!

Een tuinwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. De kwaliteit is uitstekend en je bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd. Je kunt je tuin vanaf de bank bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prijs-kwaliteit in werkelijkheid is gewoon top

Je weet wat je wil hebben, dit doe je dan digitaal en wat er geleverd wordt is dan ook het beeld wat je voor ogen hebt.

Goed!

Fijne service en mooie kwaliteit planten

Prima geregeld

Mijn bestelling kwam precies op tijd. Alle planten waren netjes verpakt en zagen er verzorgd uit. De bezorger was heel vriendelijk. Al met al, prima geregeld. Uit principe beveel ik nooit leveranciers aan. Ik beschrijf alleen hoe e.e.a. bij mij is verlopen, maar dat is geen garantie dat het ook voor een ander zo gaat.

Mooie planten, goede service

De planten via de website besteld en opgehaald in Knegsel. Het was geen enkel probleem om nog wat andere planten toe te voegen, de planten werden goed verpakt in dozen en gemakkelijk mee te nemen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom online gekocht en goede communicatie

Mooie blauwspar online gekocht. I.v.m. onze vakantie kon deze bezorgd worden op een dag die onze voorkeur had. De boom is goed bezorgd en zoals we het in gedachten hadden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie verzorgde planten, snelle levering en erg vriendelijk personeel

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit en waren netjes verpakt. De aflevering was helemaal top. Netjes neergezet op de afgesproken plaats en een briefje in de brievenbus.

• Snelheid/Levertijd

Planten van topkwaliteit, zeer goed gegroeid, veel informatie op de homepage

• Snelheid/Levertijd

Top service, top producten!

Aan het bovenstaande heb ik niks toe te voegen.

• Snelheid/Levertijd

Net als vorig jaar: geweldig

Ik ga graag naar een fysiek tuincentrum, maar het voordeel van online is dat je gelijk alle info van de planten bij de hand hebt en ziet hoe de volwassen plant eruit ziet. De planten werden net als vorig jaar perfect verpakt verstuurd. De plantjes zien er fris uit en binnen een dag na het planten zie je al de eerste blaadjes uitlopen. De vaste planten die ik vorig jaar heb geplant doen het fantastisch.

• Snelheid/Levertijd

Aanrader! Een erg ruime keuze aan kwaliteitsvolle producten, heel tevreden met de afhandeling!

Ik woon nabij Antwerpen en bestelde inmiddels al een 5-tal keer bij tuinplantenwinkel.nl naar grote tevredenheid. Snelle respons op e-mails en erg kwaliteitsvolle producten. Professionele levering met de glimlach en je hoeft niet eens thuis te zijn. Ik ben alvast fan.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van de planten is top! De prijs is ook echt scherp!

We hebben een mooie hoeveelheid planten besteld. De kwaliteit is goed en daarnaast is de prijs ook echt veel beter dan bij de tuincentra. Ook hebben ze de planten netjes in de achtertuin gezet en niet zomaar bij de voordeur. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima service en prima planten

Op gewenste moment geleverd, heb al vaker hier gekocht en nog nooit een teleurstelling mee gehad. Een aanrader dus!

Prima sortering, goede service

Groot keuze aanbod, de bestelling werd netjes en zorgvuldig geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website. Mooie, goede kwaliteit producten. Aflevering volgens tijdschema. De producten, waaronder zakken tuinaarde, werden in de achtertuin gelegd waardoor ik er niet mee hoefde te sjouwen.

Zeer goede service

Zeer goede planten goede kwaliteit en prijs

Keurig heel erg tevreden

Voor het eerst plantjes besteld , Werd netjes bezorgt Netjes ingepakt Top raad die bedrijf zeker aan om planten bij te kopen

So far so good

Mijn bestelling heb ik snel en compleet ontvangen. Alle planten en bomen staan in de grond. Heel benieuwd naar de groeiwijze.

Goede service en kwaliteit

Opnieuw goed bediend hier. Bij een beschadigde plant een nieuwe gekregen enkele dagen later. Erg tevreden over aanbod, service en levertijd. Sommige planten zijn wel te snel uitverkocht en je mist zo wat kansen .

Top.

Mooie planten en alles correct verpakt. Vriendelijke chauffeur.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.