Top.

Mooie planten en alles correct verpakt. Vriendelijke chauffeur.

Aanrader

Snelle levering en je moet niet thuis zijn. Plantjes waren prima verpakt en onbeschadigd bij aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom en snelle service

De perenboom was netjes verpakt en de levering verliep prima. Nu nog hopen dat er ook peren aan gaan komen.

Fantastische service

Mooie planten, goed email contact, meedenken.

• Snelheid/Levertijd

Alles klopt, service, levering, kwaliteit!

Vanaf de mooie internetsite tot de uiteindelijke nette levering.. een service die 100% compleet is. Ook de correspondentie via e-mail is vlot en duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

De bestelling werd snel en zorgvuldig geleverd.

Tevreden klant!

Webwinkel is zeer gebruiksvriendelijk, veel uitleg. Aanbod zeer uitgebreid, goede zoekfunctie. Correcte opvolging. Mail bevestiging bestelling en tijdstip levering. Dag van levering nog een mail met tijdslot levering. Producten steeds goed verpakt, vriendelijke en behulpzame medewerker die levering bezorgt.

• Snelheid/Levertijd

Beste medewerker Ik ben heel tevreden met jullie aankoop groetjes brian rijsmus

• Snelheid/Levertijd

Prima, goede planten, goede communicatie en keurige bezorging

Uitstekende service

Goede kwaliteit planten en zeer goede leveringservice.

Mooie planten snel geleverd

Reeds enkele malen bij tuinplantenwinkel.nl besteld en telkens tevreden. Ook nu weer 15 tal planten besteld, snel geleverd en in uitstekende staat. Vriendelijke chauffeur van hun eigen bezorgdienst. Tevreden.

• Snelheid/Levertijd

website producten en prijs prima!

Ik heb nu 3 keer besteld via tuinplantenwinkel.nl en het hele concept van de website, bestelling en levering is uitstekend te noemen. Een aanrader voor liefhebbers van een groot aanbod van planten.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze, prima kwaliteit en super verpakt

Er is heel veel keuze. De planten zien er goed uit en ze zijn heel erg goed verpakt. Heel fijn dat een eigen bezorgdienst de planten bezorgt.

Top service!

Zowel de plante als de service zijn top.

uitstekend

We hebben hier al meermaals besteld. het plantgoed is van zeer goede kwaliteit en de service top. Onze buren zijn nu ook klant geworden!

zeer goed

Mooie planten, snelle levering

Fijne ervaring.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Een geweldige servicedienst

Een vlotte service, was vergeten iets bij te bestellen was voor hun geen probleem kon met de levering mee.

Geweldige service

Het contact was prettig, snel en duidelijk. De levering was erg zorgvuldig en super mooie planten in goede conditie ontvangen. Ook de bezorgservice was top, tijdstip van levering goed te volgen en de hulp bij het afleveren fantastisch.

Goede kwaliteit

Heb al verschillende bomen en planten besteld. Altijd goede kwaliteit en indien nodig een goede snelle reactie via de mail

• Snelheid/Levertijd

Mooie verse planten snel geleverd.

Dit voorjaar weer bestelling gedaan. Ook een klein bedrag aan prachtige verse planten worden binnen enkele dagen met eigen bezorgdiensten gebracht.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en vriendelijke benadering

Prima en vlotte levering van onze aangeschafte planten. Zeer goede kwaliteit. Dank daarvoor.

prima verzorgd

Goede levering en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle service

Goede ervaring!

Fijne ervaring.

Snelle levering, netjes verpakt en mooie planten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel