Keurig in kratten op de afgesproken tijd afgeleverd.

Voor 9,95 verzendkosten geen gesjouw en/of zoeken in drukke tuincentra.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten goed verpakt snelle levering

Top levering en transport goed te volgen voor tijdstip van de levering. dit was wel handig.

Prima kwaliteit planten

Planten werden netjes en op tijd geleverd en zagen er goed uit

• Snelheid/Levertijd

goed, kom altijd weer terjug

snelle en correcte levering. Goede ervaring met de geleverde planten. voordelig en goed

Topkwaliteit

Helemaal blij met mijn nieuwe boom!

• Snelheid/Levertijd

Top bedrijf met hele goede planten

Bedrijf komt beloftes op internet na. De 3e bestelling is nu ook weer keurig en op tijd afgeleverd. Mijn felicitaties voor de Tuinplantenwinkel voor deze manier van zaken doen

Altijd positief!

Altijd snelle en correcte levering en prachtige planten. Al jaren klant.

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede planten die niet te duur zijn. Fijn dat ze thuisbezorgd worden!

• Snelheid/Levertijd

Vlugge levering, mooie gezonde planten, goed verpakt,

Snelle service, sterke planten

De planten die we gekocht hebben werden binnen de week geleverd en waren makkelijk te verplanten.

top bedrijf

planten worden volgens afspraak geleverd en de kwaliteit van de planten is prima.

Ruime keuze en netjes geleverd

Ruime keuze en netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

top kwaliteit van planten.

zoals steeds alles volgens afspraak en top kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en prijs zijn goed.

Voor de vierdejaar op een rij bestel ik mijn planten.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijk, snel en uitstekende bezorging.

Ik zocht bepaalde tuinplanten en vond de duidelijke we side van dit bedrijf.

Goed geregeld goede kwaliteit

Website fijn, bezorger was vriendelijk goede kwaliteit van de planten. Alles in orde

• Snelheid/Levertijd

op tijd en met goede kwaliteit

Ben tevreden; alles netjes en volgens afspraak geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Plant in very good condition.

The plant arrived larger than I expected, unfortunately it did not have the branches at the base that I wanted. (unfortunately, I did not specify this in the comment to the order). The plant is very healthy and in very good condition. I highly recommend. I will use the services again.

• Snelheid/Levertijd

Snel, correct en uitstekend product.

Snelle afhandeling en tevreden over het product. Super aardige bezorger die alles netjes voor me achter het huis heeft gezet.

Betrouwbaar

We hebben al herhaaldelijk besteld bij Tuinplantenwinkel.NL: steeds naar wens.

• Snelheid/Levertijd

Na bestellingen bij diverse andere internetwinkels is Tuinplantenwinkel mijn beste ervaring !

De bestelde fruitboompjes en diverse tuinplanten waren al flink ontwikkeld en met vochtige kluit door de eigen bezorgdienst goed beschermd verpakt afgeleverd tegen een schappelijke prijs. Een eerste positieve ervaring en zeker een reden om bij jullie weer eens wat te bestellen. Ik hoop dat jullie de kwaliteit en service hoog in het vaandel willen/kunnen houden... Chapeau !

Wederom zeer tevreden!

Ik heb al vaker wat besteld en dit keer een hoop verschillende plantjes om een stuk border opnieuw in te richten. Ik ben blij met de informatie over de planten in de webshop. De bezorging ging volgens afspraak en toen ik erachter kwam dat de bezorger wat vergeten was, heb ik contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg snel antwoord en het vergeten item werd dezelfde dag alsnog bezorgd! Daar bovenop goede ervaring met de geleverde plantjes :-)

• Snelheid/Levertijd

In één woord: voortreffelijk!

Zo mag ik het graag zien, de bestelwagen was keurig op tijd, hij was zelfs nog eerder op mijn adres dan het wagentje op mijn computer beeldscherm. De producten waren in heel goede conditie en werden afgeleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur die zelfs nog even de tijd nam voor een gesprekje.

snelle service

mooie planten