Snel geleverd en ziet er goed uit

Tot nu toe goede indruk ban de planten. Netjes verpakt, op tijd geleverd. Info klopte. Nu nog even afwachten of ze aan zullen slaan

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van goede kwaliteit planten

Wordt netjes geleverd met duidelijke track and trace. Goede planten. Voor weinig geld ingepakt en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering op de afgesproken locatie. Sommige plantjes zijn wel erg klein maar dat komt eigenlijk altijd goed

Mooie planten

Superkwaliteit en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ik heb nu al diverse keren planten bij Tuinplantenwinkel besteld, altijd snelle levering, planten zijn heel goed verpakt en de kwaliteit is heel erg goed. Ik ben er heel erg tevreden over.

• Snelheid/Levertijd

Lei steeneiken besteld, snel geleverd. Mooie kwaliteit bomen. Zijn erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

goed, snel en perfect geregeld

Hele mooie kwaliteit planten, snel bezorgd en op de site staat heel veel informatie over de planten over de verzorging. Ik ben er heel blij mee! Dank jullie wel, ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen !

Keurige nette levering.

De planten werden keurig verpakt bezorgd. De meeste planten waren goed voorzien van water. Een paar niet. Een plant kwam wat verdord aan maar herstelt zich inmiddels.

super

zoals gewoonlijk supergoede planten voor een goede prijs. We zijn al lang klant , en gaan ook regelmatig naar hun tuincentrum. Hier kan geen ander tuincentrum tegenop

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, snelle levering, zorgvuldig ingepakt

Uitstekende webshop

• Snelheid/Levertijd

Jullie denken mee met de klant. Dat komt in deze tijd niet meer voor!!!!! Dit is een goeden reden om vaker bij jullie te bestellen. En jullie zeker aan te prijzen in mijn omgeving. Levering is prima, planten worden allemaal goed vervoerd. Ik vindt jullie top. Groet

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en superkwaliteit , zeer tevreden met onze perelaar!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snel bezorgd

Duidelijke site en goede planten en snelle nette bezorging. Met beschrijving hoe nu verder met planten

2e bestelling

vorig jaar voor het eerst besteld bij tuinplantenwinkel en is mij super bevallen. dus was het niet zo moeilijk om weer voor hun te kiezen. binnen een week waren mijn planten geleverd zeer netjes verpakt. en hopelijk slaan deze planten ook weer goed aan net als mijn vorige bestelling.

Snelle levering mooie producten

Hele snelle levering van onze nieuwe bomen. De tuinman was erg tevreden over de kwaliteit

Behulpzaam vriendelijk goede prdukten

Topkwaliteit

De grote struik werd door de chauffeur zelfs op de goede plek gezet,service tot achterin de tuin! Klasse hoor.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging van kwaliteitsplanten en heesters.

Gemakkelijk besteld, na 2 dagen al de bezorging van de planten.

Top service!

Alle planten waren netjes ingepakt, op een afgesproken tijd afgeleverd en op een afgesproken plek in de voortuin achtergelaten. De planten zijn ook van goede kwaliteit.

Fijne website, nette levering

De website gaf duidelijke info over mijn planten zelf, maar ook over het bestellen en de levering. De planten waren zeer netjes verpakt.

uitstekende service en kwaliteit

uitstekende service en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment en professioneel geleverd

De webshop heeft een ruim assortiment. Na betaling ontving ik geen bestelbevestiging. Maar na een email is dit direct bekeken en bleek de betaling niet meteen binnen te zijn gekomen. Er wordt zeer vlot op email gereageerd. De bestelling werd snel en professioneel geleverd door een vriendelijk en service gerichte medewerker. Ik zal zeker vaker bestellen bij deze webshop.

Uitstekende kwaliteit

Zowel de kwaliteit vd planten als van de levering altijd top. Ook prima prijs en ruim assortiment. Ook in de kleinste maat potjes zit een mooi formaat plantje en niet zo’n heel klein stekje wat je vaak elders ziet waarvan je maar moet hopen dat hij het haalt. Bestel er regelmatig.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van de bestelde producten

Netjes bericht ontvangen van het tijdstip van de bezorging. Tevens een link waarmee de rit en de route van de bezorging kan worden gevolgd. De bestelde planten voldeden volledig aan de verwachtingen. Prettig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten en snelle levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel