Perfecte winkel voor planten

Heerlijk om door een winkel te lopen waar alleen planten en daarbij de nodige materialen te koop is. Keuze is groot. En personeel heeft goede kennis.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snelle bezorging

De communicatie over de levering is duidelijk en correct. De bezorging is snel en de planten zijn in perfecte staat. Ik ben heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Goede website met enorme keuze aan planten die ik nog niet kende. Bezorging keurig en op de gewenste dag op de aangewezen plek bezorgd. Kwaliteit vd plante is geweldig, mooie biologische planten

Goede service en producten

Spullen besteld en alles is keurig geleverd. Niks te klagen

Zeer goede kwaliteit

Snel en netjes geleverd. Kwaliteit van de planten is zeer goed.

• Snelheid/Levertijd

Zeer aangename winkelervaring Reeds meerdere malen besteld Kwalitatieve plantjes Zeer vlotte levering met een handig tracking-systeem zodat je altijd in real time op de hoogte bent van het uur dat je de levering kan verwachten

• Snelheid/Levertijd

Een top bedrijf met goede kwaliteit

Altijd mooie kwaliteit planten en een goed verzorgde bezorging. Vriendelijk personeel.

In 1 woord : top!

In 1 woord : top!

Super kwaliteit!

Zoals al eerder ook al ervaren alweer planten van heel goede kwaliteit!

To the point!

Allemaal erg duidelijk, ook het track en trace systeem is erg prettig, tot een volgende keer!!

• Snelheid/Levertijd

Service en planten zijn precies zoals afgesproken geleverd (kwaliteit is goed)

Prettig en correct.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten, brede sortering met een prima prijs.

Dik tevreden over de bestellingen. Jammer dat sommige rozen die ik graag wilde hebben ruim een week uitverkocht waren. Omdat ik sommige heesters in de tuin wilde zetten, heb ik daar niet op gewacht en een tweede keus roos besteld.

Gewoon doen !

Vaker besteld, niks mis mee, prima planten en keurige levering.

• Snelheid/Levertijd

Goed artikel, goede prijs en prompte levering.

Planten voldeden helemaal aan de verwachting, prijs/kwaliteit uitstekend. Snelle levering met klantvriendelijke bezorger.

Super kwaliteit

Mijn ervaring is mooie planten en boompjes besteld netjes geleverd goed verpakt.zeker een aanrader .

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie plant en struiken

Heel snel geleverd en van prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, snel geleverd

Bestelling met eigen bezorgdienst verliep volledig volgens plan. Alle planten goed verpakt in dozen. Goed plantmateriaal.

Netjes, mooie planten

Niks te klagen, planten met zorg geleverd en van goede kwaliteit

Prima afhandeling

Fijn contact en altijd bereikbaar

uitstekend

Overzichtelijke website en zorgvuldige levering

• Snelheid/Levertijd

Waarom bij een order van € 200 verzendkosten ?

Prima geregeld

Positief

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, keurig bezorgd

Besteld op 23e, afgeleverd op de 29e. Bestelling was geheel compleet geleverd door een uiterst vriendelijke en meedenkende chauffeur. Kwaliteit van de planten is zoals verwacht, goed.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goed verpakt geleverd

Bestelproces was zeer eenvoudig en de levering verliep zeer snel. Mooie planten, zeer goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten goede service aardige mensen helemaal top!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel