Prima produkten, goede service.

Mooie duidelijke website en ook is het moederbedrijf Neutkens in Knegsel goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijke kundige medewerkers. Bezorging op afgesproken dstjm en tijd en de bestelde boom werd door medewerker tot achter in de tuin gebracht.

prima leverancier

Prima kwaliteit planten en een correcte snelle levering. Planten waren goed verpakt en zagen er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Plantjes netjes op tijd bezorgd

Groot assortiment en een mooie website.De plantjes netjes in dozen bezorgd.Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, fijne website, goede service.

Heel fijn bedrijf. Goede service, planten konden later geleverd worden dan de oorspronkelijke bezorgtijd. Ze leveren op tijd, goede kwaliteit planten. Ik zou zeggen ga vooral zo door.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en prijs, zeer goede service

Ik bestel regelmatig hier, altijd mooi materiaal, snel en keurig verpakt geleverd. En als er wat is wordt het adequaat opgelost. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief plantgoed en verzorgde levering binnen aangegeven termijn

Kwaliteit plantgoed was in orde, potjes waren vochtig. Haag was goed verpakt. Tijdige levering en vriendelijke chauffeur.

Goede prijs/kwaliteit

Veel keus en voorraad. Keurig afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt, op de aangegeven plek geleverd. Plantjes zien er goed uit.

goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk te bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding, snel bezorgd. planten zagen er goed en gezond uit

Perfecte winkel

Een aantal panten besteld waarbij op plantenwinkel.nl ook lastiger verkrijgbare variëteiten te vinden zijn. Dit grotere assortiment is erg fijn. De levering ging goed. De planten zijn mooi en gezond.

Super service!!!

Goeie website. Duidelijke communicatie qua bezorgdag en -tijd. Vriendelijk personeel en de service is super.

• Snelheid/Levertijd

Heb voor de 1ste x n perfecte site gevonden. Veel keuze, niet te duur en snelle levering. Zelf hoef je er niet voor thuis te blijven.

Super service!

Mooie planten, netjes verpakt en op de oprit afgeleverd!

Mooie planten, snelle levering, goede prijs

Mooie kwaliteit planten tegen een prima prijs, afgeleverd volgens afspraak. Keurige en vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

prachtige kwaliteit planten en goede levering

Vorig jaar voor het eerst besteld en alle planten doen het voortreffelijk daarom nu weer opnieuw heb ik tuinplanten besteld. Ook nu weer zeer tevreden over de kwaliteit en de uitmuntende eigen bezorgdienst. Bij levering werd ik goed op de hoogte gehouden van de aankomst tijd en alle producten waren met zorg verpakt. Doordat ik de 2 liter potten heb besteld heb je in een keer een prachtige border.

snelle en betrouwbare levering

Mijn taxushaag is precies op het aangegeven tijdstip bezorgd. 2 uur later zat alles in de grond en kan hij maar groeien.

Kwaliteits planten

• Snelheid/Levertijd

Helemaal prima, mooie planten en vriendelijke bezorginf

Planten goed verpakt en netjes bezorgd door vriendelijke bezorger. Planten waren mooi van formaat en slaan snel aan

Mooie planten, snelle levering, goede prijs

Twee keer besteld bij deze zaak. Planten komen prima aan. Afspraak is afspraak Vlotte levering en goede verpakking.

Great selection

A great selection of plants at good prices. Delivery was in a good time frame with live tracking, last minute I had to work and left a note on my door asking for the package to be left in a specific place and they kindly did so. All the plants were securely packaged and healthy. This is the second time I've ordered from here and will do so again, highly recommended!

• Snelheid/Levertijd

Nette en snelle levering.

De planten waren in goede staat, waren zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooi plantgoed en zeer degelijk verpakt

Mooi plantgoed en zeer degelijk verpakt. Alles netjes neergezet waar afgesproken in een stevige doos met een mooie extra plastic bodem die ik kan gebruiken voor zaaigoed ..

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en communicatie. Erg tevreden over de kwaliteit en prijs en ook de eigen bezorger was vriendelijk bij levering en alles was netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit is top! Advies is eerlijk en ervaren. Webshop is duidelijk voor alle info. Klantenservice werkt vriendelijk en geeft goede garantie. Thuisbezorgen werkt perfect en zelf de bezorgers zijn relaxt, behulpzaam en zelf gek op de planten die ze brengen dus werken met zorg. Ik ga nooit meer ergens anders planten kopen. Al is mijn tuin nu wel compleet na 2 jaar en seizoens eraan gewekt te hebben. Super blij met alles!

• Snelheid/Levertijd

Planten waren top, snelle levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel