Prachtige planten, goede service

Fijn en vriendelijk geholpen toen mijn kadobon niet werkte en hele goede, gezonde rozen kunnen ophalen!

• Snelheid/Levertijd

Sinds het begin van Corona bestel ik hier het nodige. Altijd mooie planten, grote keus, goede prijs, perfect verpakt en door eigen dienst gebracht. Als er eens een x iets niet goed gaat met een plant, krijg ik direct een nieuwe. Mooie rozen, clematissen en vaste planten.

• Snelheid/Levertijd

Goed, maar kan niet bijbestellen terwijl bestelling nog niet eens is verzonden! Dat is heel erg jammer. Het is, vind ik, niet klantvriendelijk. Ik had dinsdag wat besteld en wilde woensdag nog wat toevoegen, terwijl ik toen al wist dat het pas zaterdag daarop bezorgd zou worden. Nee, dat kon niet, ik nog het een star en totaal niet flexibel en klantgericht. Is volledig gebouwd op de starheid van het systeem. De rest is wel goed, maar daarom krijgen ze ook maar 3 sterren, anders hadden ze 5 gekregen van mij. Echt een verbeterpunt!

• Snelheid/Levertijd

Service en planten naar alle tevredenheid!

Nadat we een bestelling gedaan hadden, konden we zelfs nog een nieuwe bestelling toevoegen, die gelijktijdig en ook voor eenmalige verzendkosten werd toegevoegd. De levering was stipt op tijd en zag er prima uit. Ook de planten voldeden zeker aan onze verwachtingen.

Perfect!

Overzichtelijke site met goede informatie. Snelle betaling en levering. Goede communicatie. Op de dag zelf krijg je een mail met tijdstip van bezorgen. Planten zijn keurig verpakt en de kwaliteit van de planten is goed. Niks is kapot of verrot geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Op tijd (zoals doorgegeven)afgeleverd, Goed verpakt en mooie planten.

Excellent Service

Ordered numerous plants. All arrived, well packed and on time.

Top service!

Alleen maar positief!! Heel goed geholpen met t reserveren en de bestellng brengen tot zelfs omruilen! Dank jullie wel voor de goede service!

keurig en snel

keurig en snel. Niets op aan te merken. Kwaliteit van het product ok , ne prijs zeer goed;

Goede ervaring.

Duidelijke website Snelle en goed georganiseerde levering Planten goede kwaliteit met duidelijke labels

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een fijne prijs!

Deze keer naast planten ook potgrond en enkele soorten mest besteld. Bestelling was er lekker snel en de kwaliteit van alle producten was prima!

• Snelheid/Levertijd

Goede gezonde planten en een zeer goede eigen bezorgdienst

Correcte en snelle behandeling

Ruime keuze, snelle en correcte behandeling van bestelling

• Snelheid/Levertijd

alles ging zoals het hoort te gaan

Deze eerste bestelling ging geheel naar wens!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en stipt geleverd

Online fotos bekeken en de planten die ik kreeg kwamen precies overeen. Mooie kwaliteit voor zover ik het op eerste zicht kan beoordelen, op zaterdagmorgen geleverd zodat ik gelijk alles kon planten. Informatieverstrekking via email to the point en afspraken werden nagekomen. Ik ga zeker nog vaker bestellen!

Fijne ervaring

Mooie en goede planten zeer mooie bomen Top

• Snelheid/Levertijd

Ik heb een bio appelboom, braam en bes gekocht. De bestelling werd de volgende dag goed ingepakt geleverd. Goede instructie bij de planten. Op een vraag via de mail kreeg ik snel antwoord. Zou hier zeker weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

prima bezorgd op de afgesproken tijd

netjes

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service van een hoog niveau

Snelle levering, voor vragen word vakbekwaam geholpen, kan geen minpunten benoemen

Rockstars!

Ongelofelijk een mail sturen ‘s avonds mbt gebruik garantie en al een uur later is alles geregeld.

snel en vakkundig

Mijn bestelling was volgende dag gereed, planten zien er goed uit. kwaliteit moet nog blijken. Hele aardige vakkundige medewerkers.

Geweldige service

Snelle levering, goede communicatie, super service. Heel erg tevreden!

Uitstekende online tuinplantenwinkel!

Goede website, groot assortiment, goede planten, snelle en zorgvuldige bezorging, prima service!

Heel plezierig

Goed overzicht online, uitgebreide informatie waar je wat aan hebt. Goed aanbod. Snelle levering en keurig verpakt.

PRIMA LEVERING

Een perfecte levering van zeer verzorgde planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel