Grote sortering. Mooie planten en snel en perfect verpakt geleverd.

Ik heb al 3x planten besteld en elke keer wordt het snel gebracht. Planten zien er goed uit en zijn elke keer goed aangeslagen. Uitzoeken en van planten gaat handig oa op basis van zon/schaduw, bloeitijd en kleur.

• Snelheid/Levertijd

Plantgoed was boven verwachting.

De struiken waren van uitstekende kwaliteit. Dit is mede ook mogelijk gemaakt door de eigen bezorgservice. Hoe goed het plantgoed ook weggestuurd wordt naar de klant. Ze krijgen meestal toch een tik van het vervoer. En bij jullie firma is dit uitgesloten.

• Snelheid/Levertijd

Alles wat geleverd werd zag er goed uit

Super planten en bezorgservice

Al een aantal keren besteld en alle planten gaan goed aan. Prijzen zijn prima en heel erg fijn dat ze zelf bezorgen. Vriendelijke bezorgers. Alles voor een goede prijs.

Product zoals beschreven , snelle bezorging. Gewoon heel goed

• Snelheid/Levertijd

Makkelijke website, eenvoudig bestellen, planten netjes verpakt, snelle levering (binnen een week), vriendelijke en correcte chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Nette levering met goede kwaliteit aan planten.

Mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Top producten en service.

Erg blij met de planten en de bezorgservice was top. Vriendelijke jongen die het netjes verpakt heeft bezorgd en binnen heeft gezet omdat ik dat niet kon.

• Snelheid/Levertijd

Lijkt allemaal zeer goed!

De planten zagen er netjes uit, goed en snel bezorgd. Ik weet nog niet hoe ze het gaan doen natuurlijk maar de eerste signalen zijn zeer positief.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte bezorging & goede kwaliteit planten

Duidelijke website, makkelijk zoeken

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring met Tuinplantenwinkel is zeer goed!

Mijn ervaring met Tuinplantenwinkel is zeer goed! Zowel recent als in het verleden is er altijd goede kwaliteit en door de bank genomen op tijd geleverd. Met plezier online ik winkel daar!

Een nieuwe ontdekking

Voor het eerst planten besteld bij Tuinplantenwinkel. De planten zien er gezond uit en de levering met de eigen bezorgdienst is uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

De meeste planten waren naar verwachting.

De planten waren goed ingepakt en keurig op tijd. De meeste waren in goed conditie maar 6 planten van de soort Erigeron waren in slechte staat en gaan het niet redden.

• Snelheid/Levertijd

Prima website, prima service en het belangrijkste schitterende planten.

Op een overzichtelijke website gezocht naar planten. Gevonden en besteld. Zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Keurig verpakt geleverd door een vriendelijke medewerker. Prachtige planten van topkwaliteit.

een prima plantenwinkel

De planten die ik bestelde, zien er tiptop uit en in een zeer goede conditie. Niets op aan te merken!

• Snelheid/Levertijd

Keurig op tijd bezorgd en via de mail op de hoogte gehouden.

Zie hierboven.

Super verzot

60 planten besteld. Deze zijn super verpakt en door eigen bezorgdienst gebracht. Ook volgens de door hun opgegeven datum en tijd. (Live tracking).

• Snelheid/Levertijd

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij TuinplantenWinkel.nl

De planten werden met veel zorg ingepakt en netjes voor mijn deur achtergelaten. Alle planten en ook de boom zagen er gezond en mooi uit. Ze hebben een groot assortiment planten en ik zal zeker weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snel en volgens afspraak geleverd

Nette bevestiging en snel geleverd tegen redelijke bezorgkosten

Top kwaliteit

Planten zijn mooi en levering verliep heel soepel.

Wederom prima planten

Fijn dat ze op adres bezorgd worden. Heel goed verpakt.

Gezonde planten

Mijn bestelling was goed ingepakt. De planten arriveerden ongeschonden en ik heb ze direct in de tuin gezet. Top!

Top planten en levering

Op tijd geleverd en mooie planten.

Prima planten, snel geleverd

Prima planten, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service, vakkundig advies, snelle levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.