Super snel en netjes 2 bomen geleverd, heel tevreden.

Mooi en goed geleverd

Mooie planten perfect verpakt.

Uitstekende service

Heb 2 hydrangea op stam besteld. Netjes gecommuniceerd over de levering. De boompjes zijn neergezet op de aangegeven plaats en waren heel goed ingepakt met een goede uitleg voor het planten.

Goede planten geleverd.

Duidelijke website met goede beschrijving en foto's van de planten. Kwaliteit van de planten was uitstekend - goed beworteld. vrij groot assortiment.

Zoals gewoonlijk prima levering

Meerdere jaren besteld, nog geen problemen gehad

• Snelheid/Levertijd

Goed contact en goede service

Zeer goed en snel contact. Vervolgens werd de boom binnen 1 week geleverd. Ik vind jullie echt een top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Veel keus en goede bezorging

Fijne ervaring door de vele keus en goede bezorging

Mooie plantjes.

Mooie plantjes ontvangen. Op tijd afgeleverd op de juiste plaats, zoals afgesproken.

altijd keurige service!

zoals altijd de boomschors weer keurig afgeleverd. snel en voordelig. graag weer!

Altijd goed

Fijne webwinkel, overzichtelijk, goede planten en bij een vraag snel een antwoord. Ik ben inmiddels vaste klant ;-)

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit, keurig verpakt, goed bezorgd

ben al jaren trouwe klant van Tuinplantenwinkel

Snel geleverd, goed verpakt

De planten zagen er gezond uit en werden goed verpakt verzonden. Er was duidelijk goed over nagedacht, erg tevreden over.

• Snelheid/Levertijd

prima website met veel keuze en snelle levering

De website geeft een ruime keuze in planten, maakt het bestellen heel makkelijk. De levering vind ook snel plaats. De kwaliteit van de planten is heel goed.

Supergoed

Snel, mooie planten en goede prijzen.

Helemaal top

Keurig geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zowel kwaliteit planten als levering!

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Ik bestel vaker bij Tuinplantenwinkel.nl. Altijd goede kwaliteit van planten en bomen. Keurige en vriendelijke bezorgservice.

• Snelheid/Levertijd

Een heel ruime keuze aan planten en boompjes en zien er mooi uit en snelle levering en op afgesproken tijd. En de prijzen zijn redelijk.

Keurig afgeleverd

De bestelling kwam binnen de aangegeven tijd. Erg handig een mail op de dag zelf. De planten zitten mooi verpakt in dozen, zonder dat de planten gestapeld zijn. De planten zien er goed uit. Ik heb ze direct na aankoop geplant. Hopelijk slaan ze goed aan.

Super mooie planten

Super mooie kwaliteit planten. Net verpakt en goede snelle levering. Kortom volgende keer bestellen wij hier weer.

• Snelheid/Levertijd

Allemaal goed ontwikkelde planten in een goede conditie, handig verpakt in trays en dozen. Helemaal niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar. Alleen, zou gratis verzending mogen zijn vanaf een bepaald bedrag.

Heel erg tevreden

Altijd prima service!

• Snelheid/Levertijd

keurige planten en goed verpakt

de planten zagen er keurig uit

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten, mooi op tijd geleverd en prima verzorgd

geweldig

super fijne website, super snelle correcte levering. zeer verzorgde indruk.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel