Doen wat ze beloven

Mooie planten, goed verpakt en op tijd bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Top service, goede planten!

Al meerdere keren hier besteld, elke keer is de levering en kwaliteit van de planten zeer goed. Planten waren netjes bezorgd op afgesproken plek.

prima mooie bomen

mooie bomen snelle en correcte levering

Prima bestelmodule en hulpvaardig

Perfect geregeld

Met zorg afgeleverd

Planten zien er mooi en gezond uit. Aflevering ook prima, de doos werd met zorg neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Wat een groot assortiment van planten en was ook heel blij met de zorgvuldige levering. Zeker een aanrader voor planten liefhebbers.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en netjes bezorgd

De plantjes die ik heb gekocht waren keurig verpakt, de zakken met aarde van goede samenstelling en alles netjes en op tijd bezorgd. Puntje van kritiek is de hoge prijs van de verzending. Hierdoor misschien toch weer zelf naar een tuincentrum?

is goed

Goed afspraken nagekomen 1 soort slechte kwaliteit nl Agastache Red Fortune

• Snelheid/Levertijd

Op tijd afgeleverd Goed verpakt Vriendelijke bezorger Nu maar afwachten wat de planten gaan doen Planten zien er heel goed uit, ik ben heel benieuwd.

• Snelheid/Levertijd

Verrassend, mooie planten. Heel goed bevallen.

We zijn eigenlijk mensen die het heerlijk vinden om in tuincentra hun keuze te maken. Deze website sprak ons toch zo aan dat we geprikkeld werden. Geen spijt.

Prachtige kwaliteit planten

Altijd goede kwaliteit. Zeer goed en degelijk verpakt en snel geleverd.

Positief

Mooie planten, goed verpakt nette prijzen en prima service/ bezorging !

• Snelheid/Levertijd

Goede service en correct levering.

Planten zien er gezond uit en zijn ook geleverd op de dag naar keuze.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie planten

Binnen enkele dagen werd mijn bestelling bezorgd. Keurig verpakt. Frisse plantjes.

Helemaal top

Bestelling, levering en producten allemaal prima. Ook heel vriendelijke bezorger. Alles verliep dus naar wens

Mooie plantjes

Je betaalt er wel voor uiteraard, maar het zijn erg mooie frambozen plantjes. Of ze aan gaan slaan en wat de opbrengst gaat zijn moeten we nog gaan ervaren. Het was snel geleverd.

Snelle nette levering

Duidelijk en snel

• Snelheid/Levertijd

Snelle correcte levering van mooie planten voor een goede prijs

Snel en correct geleverd, mooie planten. De boompjes die we hier twee jaar geleden kochten doen het ook schitterend in onze tuin.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede service.

Makkelijke website en een goed meewerkende chauffeur bij levering. Planten zien er goed uit bij levering, wat ze over een tijdje doen nog geen idee.

Geweldige service

Snelle en nette levering Kwaliteit Mooie aanplantservice Snelle reacties op mail

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en zeer goed verpakt

ik heb daar al verschillende keren besteld en ben er ook geweest alles goed gesorteerd en het ziet er ook zeer netjes uit

op tijd geleverd.

netjes verpakt kwaliteit kan beter denk ik kan dit pas beoordelen als de planten gaan groeien.

• Snelheid/Levertijd

uitstekend verpakte LENTE in huis.

Prima leverancier. Kwaliteit is oké

Eerselseweg 35