grote keuze aan planten

de omschrijving van de planten is uitstekend, ook heel gemakkelijk om bestelling te plaatsen. alles prima.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten netjes verpakt snelle levering

Goede ervaring

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website en vlotte levering.

Duidelijke website, eenvoudig planten uit te zoeken met voldoende informatie erbij. Planten werden vlot geleverd op de gevraagde plaats in een prima verpakking. De planten zelf zijn zoals je ze zou verwachten in prima staat.

Vlotte levering

Snel geleverd, goed ingepakt. Soms wel eens een struik of boompje dat snel kapot ging, of misschien al kapot toekwam?

• Snelheid/Levertijd

Perfecte levering en mooie planten

Fijne, duidelijke website en snelle goede levering

Fijne, duidelijke website en snelle goede levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede planten en goede levering

Ik bestel al jaren hier, omdat de kwaliteit van de planten super is en de planten altijd heel aankomen.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit planten, uitstekende service!!

Koop al een paar jaar bij tuinplantenwinkel.nl. de kwaliteit is top en de service en levering uitstekend. ook de grond soorten zijn van goede kwaliteit.

Helemaal perfect!

Gewoon niets op aan te merken. Hele mooie planten geleverd in een uitstekende verpakking. Tevens vlot geleverd. Nu al verschillende keren op deze manier nieuwe planten besteld.

• Snelheid/Levertijd

Snel en volgens afspraak geleverd

De omschrijving op de website klopt, snelle verzending, en de boompjes zijn netjes op de afgesproken plek in de tuin geleverd.

• Snelheid/Levertijd

top kwaliteit planten en prettige levering!

Ook de webshop is helder en informatief. Volgende x bestel ik hier weer!

prachtige planten

prachtige planten en goede service. Snel geleverd en goed verpakt voor transport

Uitstekende eerste ervaring

Enorme keuze, eigen leverdienst is super, degelijke verpakking en daarenboven goedkoper dan meeste andere centra! Goede communicatie!

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn goed, verpakking moet beter

Omdat ik overdag niet thuis was, zette de bezorger de 8 (!) dozen keurig op de door mij aangegeven plek neer (buiten naast onze garage). Omdat het deze dag regende en ik deze dag pas laat in de avond thuis kwam, trof ik toen 8 totaal verregende dozen met planten aan. Het karton was doorweekt en door het gewicht waren de (gestapelde) dozen in elkaar gezakt. Advies: Betere kwaliteit dozen (regenbestendig) óf er als service een zeiltje overheen leggen (en deze aan de onderkant vastmaken).

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en mooie planten

Ik ben heel snel en effectief bediend met een super/bezorging, goede inpak en mooie kwaliteit van de planten. Super!

• Snelheid/Levertijd

Ik vind de site erg fijn en overzichtelijk. De mogelijkheid tot biologische planten bestellen word ik heel blij van. En de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk en maken graag een praatje

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten en zeer verzorgde verpakking

Prima levering

• Snelheid/Levertijd

Goeie bomen, met groei garantie, goed verpkat.

goeie bomen, met goede wortelkluit verpakt en bezorgd

Tot nu toe prima

Goede service, vriendelijk personeel. Bij aankomst goede planten. Nu hopen dat ze ondanks de tijd van het jaar ook goed gaan groeien zoals beloofd.

Alleen maar positief

Super mooie planten!

Supermooie planten, Keurig op tijd en vlg afspraak geleverd.

Altijd duidelijke info En Goede snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Erg blij met mijn bestelling

Snelle levering, en de bestelde artikelen zijn zoals verwacht. Dus zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

De bestelde leibomen zijn in prima kwaliteit en op tijd geleverd.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde leibomen. Tuinplantenwinkel was de enige die in pakketvorm alle benodigde accessoires, zoals verbindingsstukken, palen en grond aanbood.

Prima, goede service, bereid net wat extra te doen als je hierom vraagt > TOP

Prima, goede service, bereid net wat extra te doen als je hierom vraagt > TOP