Makkelijk snel en goede service

Duidelijke website met goede uitleg, snelle bezorging

Goede levering

Heel tevreden over de geleverde fruitbomen

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit van planten, snelle en persoonlijke levering Goed ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Netjes en op tijd geleverd, planten van prima kwaliteit

Erg mooie gezonde producten

Grote plus is dat ze deze zelf leveren dus niet plat gedrukt met reguliere transport. Diverse bomen en planten gekocht allen erg mooi en gezond

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, duidelijk site. Eerlijke prijzen

• Snelheid/Levertijd

Prima verzorgd en planten goed verpakt thuisbezorgd. Wat een assortiment en uitzoek. Mooie en goed overzichtelijke website.

Van a tot z in orde!

Prima kwaliteit snel bezorgd

De bestelde jasmijnen waren fraai, zoals beschreven op de website. Binnen 2 dagen keurig thuis bezorgd door de eigen bezorgdienst. Aanradertje.

• Snelheid/Levertijd

heel klantvriendelijk en komen afspraken na

Ik had aangegeven dat ik graag eind van de week de planten wilde ontvangen, daar is rekening mee gehouden. heel fijn! Ik ontving een boom die beschadigd was door de rit en die geen mooie vorm had. Ik heb dit aangegeven en kreeg direct respons van een medewerker die voor mij een nieuw exemplaar heeft uitgezocht en verzonden. Super service!

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering en bestelling volledig in orde.

Correcte levering en de bestelling was volledig in orde.

goede snelle levering, goed verpakt aardige bezorger

goede snelle levering, goed verpakt aardige bezorger

• Snelheid/Levertijd

Snel levering en goed kwaliteit fruitbomen

Snel levering (binnen 5 werkdagen) Geen keuze van het datum. Goed kwaliteit fruitbomen (Kruisbessen, framboos). Al veel vruchten de eerste jaar. Levering van potgrond of compost.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie over leveren en planten zijn goed.

Duidelijke communicatie tijdens bestelproces en ook leveren was duidelijk en goed geregeld.

• Snelheid/Levertijd

Afspraak is afspraak en de afspraak is nagekomen. Je wordt goed geïnformeerd het proces.

Suoer

Prachtige planten en nette levering op afgesproken plek

Mooie producten

Nette levering, kwalitatief goede producten

• Snelheid/Levertijd

Keurig afgeleverd en goed verzorgd

Toppers

Altijd goed

Heb vaker bestellingen gedaan bij Tuinplantenwinkel. Mijn ervaring, het is altijd goed!! Ben zeer tevreden. Het wordt met eigen koerier bezorgd, netjes mee omgegaan. Keurig verpakt en sterke, mooie planten en bomen. Ook vaker aanplantgrond erbij besteld. Ben je niet thuis dan kan je aangeven waar ze de spullen neer kunnen zetten. Een bedankbriefje in de plantendoos en netjes op de opgegeven plaats neergezet. Een cadeautje als je thuis komt en het ziet staan!! Zin om meteen mee aan de slag te gaan en al het moois een plaatsje in de tuin te geven. Heerlijk!!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Bij het uitzoeken van bomen zijn we prima geholpen. Ze zijn op tijd thuisbezorgd en de vergeten aanplantaarde is nog dezelfde avond nabezorgd.

Mijn online tuincentrum!

Ik bestel al jaren bij tuinplantenwinkel.nl. Zoals altijd: snel mooie planten geleverd, tegen goede prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Al jaren een zeer tevreden klant

Komen afspraken na, vriendelijk personeel en mooie planten voor een betaalbare prijs.

Zeer goede kwaliteit

Planten en (fruit)bomen gekocht. Snel geholpen, vriendelijk personeel met verstand van zaken en alles van prima kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Keurig en netjes geleverd.

Duidelijke mooie website, goed omschreven.

Voor herhaling vatbaar!

Tot nu toe heb ik altijd het tuincentrum bezocht. Maar omdat het moeilijk is om zelf een boom te vervoeren heb ik ditmaal gekozen voor de webwinkel. Via de webshop krijg je ook adviezen m.b.t. je bestelling. Na enkele dagen is alles keurig verpakt thuis afgeleverd door de bezorgdienst die zelfs aanbood om e.e.a. achterom af te leveren. De service en kwaliteit zijn dus prima!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel