Mooie prijzen, goede kwaliteit en snelle levering!

Uitstekend bedrijf

Alle bomen, planten en benodigdheden zijn duidelijk omschreven en als je iets niet weet krijg je deskundig advies. Kortom: volgende keer weer!!!

• Snelheid/Levertijd

Accuraat geleverd en goed ingepakt

Goed overleg vooraf Correcte aflevering Mooie plantjes en struiken

Top !

Alles bezorgd zoals het moet . Op tijd , door nette bezorgers en goed verpakt , worden de planten bij je bezorgd met hun eigen vrachtwagentjes . Goed en vertrouwd bedrijf .

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en levering!

Zeer tevreden over mijn eerste aankoop bij Tuinplantenwinkel. Bestelling netjes afgeleverd na voldoende geïnformeerd te zijn waar en wanneer. De planten zijn in topvorm, heel verzorgd en staan al te schitteren in mijn tuin!

uitstekend

Heb vorig najaar eerste bestelling (die keurig klaarstond) zelf afgehaald. Planten zijn goed aangeslagen. Tweede bestelling (heesters) laten bezorgen. Planten waren goed verpakt en zien er goed uit. Meteen geplant, hoop dat zij de vorstdagen overleven. Derde bestelling (vaste planten) ga ik volgende week plaatsen! Ook het contact per e-mail verloopt goed en men is heel vriendelijk.

Fijne ervaring, mooie plantjes

Heldere beschrijving van de planten. De website is overzichtelijk en informatief. De voorraad is goed. Bezorgen eerste keer fout gegaan, toen hebben we in de wijk moeten zoeken waar de planten gezet waren. Dit is de tweede keer foutloos gelukt.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd top product en service.

Ik bestel bijna al mijn planten bij tuinplantenwinkel.nl, vanuit Belgie. Het scheelt me het zoeken en bestellen bij plaatselijke shops met vaak teleurstellend resultaat. Altijd mooi ontwikkelde gezonde planten. Buren vragen zelfs waar ze vandaan komen. Prijzen zijn zeer goed en verzending en levering gewoon perfect door hun eigen transport en attente chauffeurs. Voor een spotprijs, zelfs naar Belgie.

uitstekend

Alles netjes op tijd afgeleverd, ik hoefde er niet voor thuis te zijn.

• Snelheid/Levertijd

In mijn beleving de beste planten het best thuisbezorgt

Ik koop veel planten via internet omdat er bij ons geen fatsoenlijke planten voor een fatsoenlijke prijs te koop zijn. Overal was er wat, slechte planten, de planten uit de pot gevallen en lagen los in in de doos. Sinds kort bestel ik bij bij de tuinplantenwinkel.NL en ik heb nu schitterende en goed gewortelde planten die zodanig verpakt worden verzonden dat ze onbeschadigd aankomen. Zeker een aanrader.

Duidelijk, snel, betrouwbaar!

Met hun eigen bezorgservice, vriendelijke bezorger en goed uitziende producten een absolute meerwaarde in online plantenwereld!

Goede kwaliteit

Ruime keuze uit planten. Kwaliteit ziet er goed uit. Bezorging verliep vlot. Erg tevreden over dit bedrijf.

Goede planten

Superservice

Goede service alles netjes verpakt.En goede kwaliteit planten.

mooie plantenkwaliteit - vlotte levering

ruim aanbod, goede plantenkwaliteit, goed verpakt en vlot geleverd aan huis

Bestelling en levering probleemloos

Al een paar keer planten besteld. Telkens is de bestelling snel te plaatsen en is de levering probleemloos afgeleverd. Ook de bezorger was vriendelijk en ging zorgvuldig om met de dozen/plantjes. Top.

fijne service mooie planten

mooie planten, fijne website vriendelijke leverancier fair leveringskosten naar België

Altijd mijn eerste keuze

Ik koop bij tuinplantenwinkel.nl al vele jaren allerlei vaste planten en kleinere bomen. Een enkele keer wil een bepaalde plant niet aanslaan of valt snel weg. Dit is echter uitzondering. De geleverde planten zijn prachtig en betaalbaar. Ieder jaar geniet ik weer van het zich uitbreidende landschap in mijn dorpstuintje. Ieder jaar koop ik er weer enkele bij om mee te experimenteren. De service is geweldig, de communicatie perfect. Ik krijg altijd binnen korte tijd advies en antwoord op mijn vragen. Levering aan de deur met een vriendelijke glimlach. Super toch!

• Snelheid/Levertijd

Supersnelle en korrrekte levering!

Heel goede ervaring!supernsnelle verwerking van de bestelling, idem dito kwa levering!

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod, snelle levering, goede kwaliteit

Voor de tweede keer besteld bij Tuinplantenwinkel en ook nu weer zeer tevreden over het bestelde en het aanbod. Voor herhaling vatbaar.

Snelle en nette levering

Hele fijne webwinkel met goede service

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en een heel goede kwaliteit. Netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Alles perfect, alleen bij het leveren aan een bedrijf zoals bij ons graag de prijskaartjes eraf halen. Je snapt wel waarom.

Altijd uitstekend

Heel betrouwbaar en altijd een mooi en goed assortiment. Hebben eigen vervoer en vriendelijk personeel.

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde bomen en tuinplanten. De tuinplanten en bomen worden heel goed verzorgd, dat zie je aan de planten en bomen. Levering is ook perfect, alles is netjes verpakt. Vriendelijke groetjes, Willy & Lidy

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel