Al jaren super kwaliteit en service.

Alles prima

Goede kwaliteit van de planten. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

zeer goed

snelle levering,goede webshop,overzichtelijk.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bestelling, goede communicatie, goeie planten!

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn goed, levering snel.

• Snelheid/Levertijd

Denk je dat alles perfect is kan het nog beter!

al tijden uiterst tevreden i.v. prijs, kwaliteit en met de name de eigen bezorgdienst, denk je kan niet beter. hebben ze de bezorgdienst zo gemaakt dat deze real time per minuut te volgen is. Op de kaart heb ik het kunnen volgen tot de buren en toen zaq ik ook de wagen. Perfect zeker als je in de tuin aan het werken bent.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goede levering

De planten zijn van prima kwaliteit en snelle levering. Vriendelijke mensen.

Goede kwaliteit, snel levering

De bomen zijn mooi en als beschreven. De levering was efficient.

Prima ervaring

Bestelling stond klaar en werd boom voor boom nagelopen zodat alles er was

• Snelheid/Levertijd

Top, prima kwaliteit, snelle levering

tot de volgende

goed bedrijf

Planten worden perfect geleverd Goede kwaliteit De site hapert wel eens als je planten aan het kijken bent staan ze soms ook in de winkelmand

Uitstekende service!

Goede communicatie over wanneer bestelling geleverd wordt. Chauffeur was zeer aardig en dacht mee. Nu staan alle zakken compost achter in de tuin. Dank daarvoor!

Altijd tevreden!

Reeds meerdere bestellingen bij Tuinplantenwinkel gedaan en tot op heden elke keer super tevreden geweest met de planten/bomen. Ook altijd netjes op tijd gebracht. De foto's op de website komen nagenoeg overeen met de geleverde planten/bomen. Kortom, ik bestel hier graag en met het volste vertrouwen.

Goede Service

Planten waren snel en in zeer goede staat aangekomen. Was de siertuinbemesting vergeten aan te vinken werd zonder problemen bij de eerste bestelling meegeleverd. (Geen extra transportkosten) Reageren snel en vriendelijk op email.

Handig alles-in-1-pakket

Ik heb een leibomenpakket met extra's besteld. Het was top! Ik stond klaar met een spade en handschoenen, de bezorger heeft mijn spullen op de goede plek neergezet en ik kon meteen aan het werk. De bomen zien er goed uit. In het boekje staat een uitgebreide uitleg waarmee zelfs iemand die nog nooit een tuin heeft gezien eruit zou komen. Ik vond het heel handig dat ik niet zelf boompalen, bindbuis etc op hoefde te snorren want alles zat bij elkaar. Zou dit zeker nog een keer doen.

Goed product, snel geleverd

Na 1 werkdag werden mijn bestelde producten netjes afgeleverd. Helemaal top dat je op voorhand aan kon geven waar ze het mochten neerleggen, voor het geval ik niet thuis was. Dat bleek ook het geval, spullen stonden keurig op de afgesproken plek. Via email werd ik goed op de hoogte gehouden. Bestelde product (Franse boomschors) is erg mooi, goede kwaliteit en een mooie prijs. Erg blij mee en ik ga in de toekomst zeker hier terug komen.

Mooi planten, schadevrij geleverd

Planten zien er mooi uit en zijn schadevrij geleverd.

Gewoon goed

Correct afgehandeld na mijn foute bestelling

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery, plants seem healthy.

Easy to order, good explanations online. For delivery, the plants were well-packed and arrived quickly.

Prima, en goede kwaliteitskranten.

Ik heb al een aantal keren planten besteld. En heb tot nu toe er niets op aan temerken. Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Mooie planten, correcte bezorging

Beste online tuinplantenwinkel die ik ken.

Helemaal tevreden

Het zijn goede sterke planten. Omdat bij ons de straat voor opnieuw bestraat word, leek het moeilijk om het naar ons toe te brengen.( wel van te voren aangegeven. Maar het is echt tot aan de deur afgegeven. Chapeau dus ook voor de bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, mooie gezonde planten.

Voldoende

Op zich is mijn ervaring goed. Snel geleverd en goede service. Ik was niet thuis bij levering. Er waren wel een paar takjes gebroken wat op zich niet zo erg is maar het was toch al een beetje een iel boompje.

• Snelheid/Levertijd

Fijne en snelle levering, goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit planten die snel werden bezorgd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel