Compleet, helder en kwaliteit in producten, uitleg en levering.

Website is volledig en duidelijk qua informatie. Goed aangegeven wat de beste plaats is van de planten en hoe te onderhouden. Levering aan huis stipt en heel goed verpakt (duurzaam). Snel en volledig antwoord op gestelde vragen via e-mail. Klantvriendelijk in e-mail en bij aflevering producten. Kwaliteit producten is erg goed en conform verwachting uit de gegevens van de website. Kan nog geen uitsluitsel geven of alle planten aanslaan omdat ze net 2-3 dagen in de grond staan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor mooie prijs

Voor het eerst via internet besteld! Goede ervaring!

Klantvriendelijk, attent, goede kwaliteit

Ontzettend klantvriendelijk, hele attente, vriendelijke en kundige medewerkers. Kwaliteit is top. Levering is top. Super tevreden.

• Snelheid/Levertijd

vlot, correct en efficiënt.

• Snelheid/Levertijd

Netjes volgens afspraak en planten zijn naar verwachting

• Snelheid/Levertijd

Alles ging erg vlot. Werd goed op de hoogte gehouden, en werd vlot geleverd. Fijn dat je op de dag van levering op de hoogte wordt gehouden van levering.

Superservice

Zeer tevreden , zeker omdat ik na mijn bestelling nog twee druivenplanten heb toegevoegd die nog mee konden komen en waarvoor geen extra bezorgkosten in rekening werden gebracht .Planten keurig afgeleverd.zagen er prima uit !

Alles goed

Bestelling in perfecte staat ontvangen. En voor de deur geleverd. Kan niet beter.

• Snelheid/Levertijd

Mooie fruitboompje en snelle levering!

Prima, zoals altijd

Binnen een paar dagen, met zorg, geleverd. Dank je wel!

Vlot geleverd, gezond plantgoed

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snelle levering

De fruitbomen die ik besteld heb waren van goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

Keurig geplannedn8cky en verpakt

Altijd goede service

We hebben al meermaals besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en zijn tevreden over de service. De website is overzichtelijk, goed aanbod, snelle levering en planten zien er goed uit. Omdat we onze tuin in fasen aanplanten zullen we nog vaker gebruik maken van Tuinplantenwinkel.

zeer goed

zeer goed

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede levering

Reeds 3x besteld bij tuinplantenwinkel.nl en weer tevreden. Het zijn mooi verzorgde planten en de levering is snel

• Snelheid/Levertijd

Van bestellen tot contact tot leveren: uitstekend

Via website besteld, bijna per omgaande mail van leverdatum, mail retour om op andere dag zelf op te halen, mail akkoord, beplanting op afgesproken dag opgehaald: dit werkt bij jullie fantastisch

• Snelheid/Levertijd

Top service, gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen via de website. Snelle duidelijke levering. Aardige behulpzame medewerkers. Al diverse keren een bestelling laten bezorgen en er gaan er nog meerderen volgen. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima advies ontvangen daarna perfecte levering

Eerst advies gevraagd, snel bericht en advies ontvangen. Perfect. Levering en kwaliteit zijn zoals altijd prima

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering goede afhandeling ,ik kan niets aangeven wat niet goed was

Netjes bezorgd, goede kwaliteit

Keurig bezorgd. Boompjes en plantjes van goede kwaliteit. Een plantje verkeerd geleverd (ik kreeg sinaasappelmunt ipv pepermunt), maar vind ik niet zo heel erg.

• Snelheid/Levertijd

Planten van goede kwaliteit en uitstekende service

Planten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Service en communicatie is zeer goed

Gewoon top

Goede servive. Snelle levering . Goede prijzen

Snel

Wederom heeft Sjoerd en zijn collega’s het goed en snel opgepakt. Dus verwachten wij dat de levering ook weer goed komt

• Snelheid/Levertijd

Erg goede kwaliteit vd planten!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel