Buiten alle verwachtingen

Nog nooit een plantenlevering ontvangen waarbij de plant die zo goed verzorgd was en beschermd tegen eventuele beschadiging. De levering werd goed aangekondigd en was uitstekend te volgen. Proficiat!

Fijne winkel

De mooiste planten, boompjes en grassen. Fijne bezorgers. Ze doen echt wat ze zeggen. Blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Prima levering van de bestelde planten. De communicatie omtrent verandering van levering was zeer goed. Zeer tevreden

Uitstekende service en planten

De service en levering is uitstekend en ik stond versteld van de planten die ik kreeg. Deze mooie struik vorm heb ik via internet bestellingen elders, nog nooit mogen ontvangen. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit Snelle levering

Betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Kwalitatief goed plantmateriaal tegen een goede prijs. Netjes geleverd in kratten. Communicatie verloopt altijd goed en snel. Ik ben uiterst tevreden over Tuinplantenwinkel.nl

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs, heel snel geleverd. Fijne chauffeur die de spullen tot in de garage bracht.

Vlotte service

Vlotte service, snelle levering.

Snelle levering goede kwaliteit

Wij hadden een 20 tal beukenhaagjes besteld, van 175 - 200 cm hoog. Snelle levering, mooi vertakt, grote worelkluit. Vriendelijke chauffeur/bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en goed bezorgd.

Goede kwaliteit planten en goed verpakt. Door vriendelijke bezorger op afgesproken tijd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

goed geholpen bij de bestelling

Ik hoop dat se planten het net zo goed gaan doen als de hulp van het personeel. dat was prima.

Alles perfect

Alles perfect verlopen. Tijdige levering, zeer vriendelijk en goede kwaliteit.

Mooie planten, goede levering

Groot assortiment planten, goede prijzen en betaalbare levering aan huis. Ik kan nog niet beoordelen hoe goed de planten het doen maar ze zien er goed uit. Mijn bestelling was net niet helemaal compleet maar dit was snel en goed opgelost.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Mooie kwaliteitsvolle planten die met een eigen koerierdienst snel aan huis geleverd worden en dit alles voor een scherpe prijs!

Gewoon de beste.

Snelle levering, professionele verpakking en buitengewone vriendelijke leverancier. Zonder meer TOP !

Mooie seder

zeer mooi boom nog mooier als op de foto netjes thuis bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Hele goede en prettige webshop

Mooie producten leveren ze!

Prima webshop

Grote keuze Goede kwaliteit Stipte levering Houden hun woord mbt omruilen bij slechte levering

Van A tot Z goed geregeld

Perfect geregeld

• Snelheid/Levertijd

Goede service tot in de tuin!

De boompjes waren precies zoals verwacht en werden tot in de tuin gebracht. Super!

zoals toegezegd

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten netjes afgeleverd door een zeer nette bezorger

Zie boven

• Snelheid/Levertijd

snelle bezorging van goed verpakte planten

Gemakkelijk te bestellen via de site. De planten zijn goed verpakt en zien en mooi en gezond uit.

Mooie sterke planten

We hebben mooie planten ontvangen van een zeer goede kwaliteit. Fijn dat de planten bezorgd kunnen worden voor lage verzendkosten. De bezorger heeft alles netjes gebracht tot in de tuin. We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Top.

Altijd goede planten

Ik heb hier vaker besteld en de planten zijn altijd goed en ze slaan tot nog toe allemaal aan. En een uitstekende service.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel