mooie bomen.

Zoals altijd planten/bomen van mooie kwaliteit.

Altijd goed

Altijd goed

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel.nl maken hun beloftes degelijk waar

Ik heb al enkele malen planten besteld bij dit bedrijf en telkens heb ik prijs kwaliteit zeer mooie planten gekregen de levering gebeurde telkens zoals afgesproken op dag en uur zeer netjes ingepakt zoals het hoort .

Prima winkel

Goede en snelle levering

Topplanten en toplevering!

Ik koop al jaren planten bij deze winkel zowel fysiek als online. Ik ben op alle gebieden 100% tevreden!

Uitstekende dwerg glansmispels

Snelle levering, planten hadden al een stevige wortelkluit en zien er prachtig uit.

• Snelheid/Levertijd

Très bonne expérience mais...

Très belles plantes, livraison rapide, excellent service mais il est dommage que vous ne vouliez plus livrer à mon domicile car hors zone. Je m'étonne de cette situation car je me trouve à un endroit beaucoup plus proche de votre entreprise que d'autres que vous acceptez de livrer. De plus, votre limite de zone de livraison se situe à 3km de mon domicile. C'est dommage.

Planten top, levering top

Beste onlinewinkel met planten die ik jen

• Snelheid/Levertijd

Prima service. Niks op aan te merken

Kwaliteit en betrouwbaarheid!

Ik heb bij jullie 8 zonnehoeden, 2 vlinderstruiken en 1 sierappel als struik gekocht. Bij het afrekenen kon ik aangeven waar de bezorger de planten neer kon zetten, dit is heel handig als je, zoals ik op dat moment, niet thuis bent. De bestelling werd zeer snel bezorgd en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van het bestelproces. De afgeleverde planten waren zeer goed verpakt en zagen er goed uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze het goed gaan doen in het volgende jaar! Bedankt voor de goede service! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel! Ps: de lage verzendkosten zijn ook een pre!

Vroege vogels

Ze houden je netjes op de hoogte. Bestelling bezorgen ze zelf en in mijn geval wonende in Amsterdam waren ze er om 8 uur in de ochtend. Prima geregeld en mooie planten

Altijd een 10

Al vaak planten besteld. Ideaal dat ze die zef brengen en ruimte geven voor instructies. Zoals de vraag of ze een boom bij een bepaalde regenpijp willen neerzetten en met een klaargelegd spanbandje vastzetten. De planten zelf zijn allemaal prima en behoorlijk voordelig. Ik heb mijn hele tuin volstaan met hun planten en alles doet het perfect. Ik heb geen aandelen, maar mijn keuze als ik planten nodig heb is al gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Goed spul, prima verpakt en geleverd

Mooie planten, heel goed verpakt en bezorgdienst is super! Eerste zending deze zomer helaas bezweken door de droogte maar we gaan het gewoon nog een keer proberen!

• Snelheid/Levertijd

Goeie kwaliteit en goeie service

Zeer tevreden over tuinplanten winkel. Groot assortiment aan planten, hele duidelijke instructies op de website.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede bezorging

Goede kwaliteit

Fruitbomen besteld. Keurig verpakt en afgeleverd.

Uitstekende kwaliteit

Betrouwbaar bedrijf met mensen die oog hebben voor hun vak bomen en planten.

• Snelheid/Levertijd

Planten mooi verpakt en verzorgd

Snelle en correcte levering. Vriendelijke chauffeur. Boompjes waren mooi verzorgd en gezond.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten...keurig afgeleverd volgens afspraak

Mooie planten.... keurig afgeleverd volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit planten.

De planten worden keurig verpakt geleverd voor een redelijk bedrag aan verzendkosten. Goede communie aa tie over het moment van aflevering.

• Snelheid/Levertijd

De levering en kwaliteit is optimaal.

Snelle, accurate behandeling van onze bestelling. Duidelijke website. Planten voldoen aan de verwachting.

Keurig geregeld

Snel geleverd en goed verpakt bezorgd

Schitterende planten

Snelle leveringen en goed verpakt. Vriendelijke chauffeur ook. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze planten goed aangroeien.

• Snelheid/Levertijd

Voor 2e keer planten besteld , nu ook weer super kwaliteit planten zelfs maatje groter dan verwacht , ook de bezorging is heel goed gedaan.

Super tevreden

Goede service: snel geleverd, goede kwaliteit, vriendelijke bezorger. Zeker aan te bevelen!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel