Goed, alles volgens afspraak en producten in goede staat

De bezorger kwam op tijd en leverde af op de vooraf gevraagde plaats. Dat was dus goed doorgegeven binnen het bedrijf. Verder is de kwaliteit van de planten goed, kluiten in de potten waren mooi vochtig.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten

Voor de derde keer besteld en weer heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Goed product, tijdig en netjes geleverd!

Duidelijke website, goede omschrijving. Geleverd zoals omschreven. Snelle levertijd en track en trace erop.

• Snelheid/Levertijd

Goed materiaal, goede service, prima verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie op vragen en goede service

Top- kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Professionals, aandacht voor plant en mens.

De pruimenbomen zien er prachtig uit, goed van kwaliteit. Levering zoals beloofd binnen de opgegeven termijn en door hun eigen transportdienst. Mensen die met kennis planten vervoeren zodat je 100% krijgt waar je voor betaald hebt. Kwaliteit tot de voordeur.

• Snelheid/Levertijd

Planten waren goed verpakt en werden afgezet bij de buren omdat ik niet thuis was, dit werd dadelijk

Mooie XL planten, die we de dag zelf nog hebben kunnen planten. Alles mooi tijdig geleverd.

super klantgericht, goede service

fijn mailcontact, snelle reacties, goed product geleverd

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website en goede kwaliteit

Wat er op de website staat is duidelijk en klopt. Zelf de planten opgehaald. Ging prima. Goede service.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Tuinplanten en boom op de afgesproken dag bezorgd, netjes verpakt en de kwaliteit is zeer goed.

uitstekende geleverde planten

Van dochters gehoord van deze webshop. Voor het eerst besteld en we zijn zeer tevreden over de planten, de informatie en de levering

• Snelheid/Levertijd

Perfecte levering van goede planten!

Bestellen ging eenvoudig, normale levering kosten, een snelle bezorging en vriendelijke bezorger. En natuurlijk ook belangrijk: goede kwaliteit planten!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige rododendrons, snel en goed geleverd.

Ik had 8 rododendrons nodig, bestellen ze bij tuinplantenwinkel.nl Ze waren er na een paar dagen, prachtige planten voor niet te veel geld.

• Snelheid/Levertijd

goede producten , snelle levering en op tijd .

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit planten, perfect geleverd, lage transportkosten

Goede kwaliteit, perfecte service

Geweldige service

Vanaf het bestelmoment is alles perfect verlopen ,dus een goede en prompte levering en belangrijk goede produkten.

Super service

Van bestellen tot bezorgen zoals het hoort. Bij het bestellen van een boompakket kreeg ik een aantal items als boompalen, lussen en bodemverbeteraar getipt om mee te bestellen. Maar die zaten dus al in het pakket. Hierdoor deze dingen teveel besteld. In de gauwigheid met bezorgen enkel de palen mee teruggegeven. Hier heb ik netjes een creditnota voor gekregen. De andere items vinden wel een bestemming maar ik vind het raar dat ik online dingen getipt krijg om mee te bestellen die ik al in het mandje heb zitten.

• Snelheid/Levertijd

kwalitatief mooie planten voor een mooie prijs

Ik heb voor het eerst in mijn leven tuinplanten via een website besteld. Omdat Tuinplantenwinkel.nl een goede beoordeling had, durfde ik dit aan. Daar heb ik geen spijt van gehad. Het begon met een fijn mailcontact. Ik wou 200 cotoneasters bestellen en vroeg of ze op voorraad waren. Dat was het geval. Omdat het om een grote bestelling ging kon ik de planten tegen een lagere prijs ontvangen dan de in de webshop vermelde prijs. De planten zijn diezelfde week nog bezorgd. Ze zien er mooi en goed doorworteld uit. Nu nog zelf poten dus!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten van goede kwaliteit

De planten worden altijd snel geleverd en zijn altijd correct verpakt en komen goed aan. De kwaliteit is erg goed er is nog nooit een plant bij geweest waarvan we dachten, die is wat minder.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en mooie planten. Zeer zorgvuldig verpakt en afgeleverd.

Positief

Levering volgens afspraak na 2-3 dagen. Planten zien er op het eerste oog goed uit. Ik weet natuurlijk nog niet hoe ze de winter door gaan komen en hoe ze staan als ze bloeien, maar eerste indruk is positief.

Goed, alles naar verwachting

• Snelheid/Levertijd

Hele goede planten en service

Planten zijn erg goed en bezorging ook. Aanrader!

Top kwaliteit, vlotte levering

Vlotte levering en mooie grote planten zoals beschreven op de site. Ook super vriendelijke chauffeur en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!

Fijne service

Planten op tijd geleverd, zoals afgesproken. Hopelijk groeit de haag na de winter en kunnen we genieten van een mooie beukenhaag

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel