Snelle levering en goede service.

• Snelheid/Levertijd

Levering zoals verwacht. Mooie planten, goedverpakt, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Denken mee en is een goede prijs/kwaliteit. Medewerkers zijn goed op de hoogte en denken mee hoe de tuin aangelegd kan worden. Accuraat reageren zij op de mailvragen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en prima service

Al jaren klant bij tuinplantwinkel.nl, erg betrouwbaar en uitgebreid assortiment planten van uitstekende kwaliteit ! Reageren snel op vragen en zijn oplossingsgericht. Planten zijn prima verpakt en worden netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Heel fijne betrouwbare winkel.

Al enige jaren vaste klant . Door het eigen vervoer komen de planten altijd heel goed aan. Men zet de bestelling op een goede plek neer als je niet thuis zo zijn. Echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van sterke planten

Goed overleg over bezorgopties en mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden over assortiment, levering en kwaliteit planten.

Ik heb alle planten die ik nodig had kunnen bestellen, ze waren prima verpakt en zagen er zeer goed uit. Ik ben kortom zeer tevreden over Tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

kwalitatief goede planten en netjes en goed geleverd.

Goede uitleg over de planten en verzorging op de website. Bestelling gaat makkelijk en snel en de levering wordt op een goede manier uitgevoerd. Vragen worden snel en correct afgehandeld. Ruime keuze in planten en bomen.

• Snelheid/Levertijd

Goed op tijd en netjes afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Netjes afgeleverd bij de voordeur. Had ik aangegeven Duidelijke instructies. Niks op aan te merken.

Keurig verpakte mooie planten

Ook al is het herfst we ontvingen mooie groene nog bloeiende planten en heesters. Zeer tevreden over de zending en over de wijze van leveren. Snel en bijzonder goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Alle afspraken werden nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, klantvriendelijk, goede service, mooie plantjes

Prima service. Bestelling geplaatst en later zonder problemen samengevoegd met extra bestelling. Planten zien er prima uit.

• Snelheid/Levertijd

goede ervaring; -kwaliteit planten echt goed -goede communicatie -levering volgens afspraak

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goed verzorgd tijdens bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er fris uit en werden keurig netjes afgeleverd in de tuin. En dat binnen 3 dagen na bestelling.

Mooie planten, uitstekende service

Planten zien er vrijwel altijd goed uit en slaan ook allemaal aan in de grond. Service van de thuisbrengservice is uitstekend. Als ik zware zakken aarde etc. bestel brengen ze deze altijd achter in de tuin waar ik ze graag heb liggen. Natuurlijk moet er wel een goed pad liggen maar dat is logisch.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, netjes verpakt en geleverd.

De website werkt makkelijk. Er is enorm veel keus aan planten met een goede beschrijvijng. De planten zijn van goede kwaliteit, goed formaat en goed geworteld. Ze zijn netjes verpakt en worden bezorgd door een vriendelijke jongeman.

Keurige aflevering van bestelling

De webshop is overzichtelijk, de planten worden keurig afgeleverd in een stevige doos.

GEWELDIG

Bestelling via Tuinplantenwinkel is uitstekend bevallen. Ging niet over een klein bedrag maar alleen maar topspullen ontvangen. Was een plant vergeten en deden ze er zo bij. Alles geleverd in mooie stevige kratten en op pallets . planten allemaal verpakt in dozen, in een woord Top en A KWALITEIT Komen daarna de kratten en pallets nog ophalen ook.

• Snelheid/Levertijd

Positieve eerste ervaring met deze winkel

Bestelling vlot geleverd, ben goed geïnformeerd over bestelproces. Planten waren keurig verpakt en de planten zagen er goed uit. Wordt misschien wel een beetje verloefd op deze zaak. ;-)

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Snelle en keurige levering. Planten zagen er bij aankomst goed uit.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering, goede kwaliteit planten, vriendelijke chauffeur

zie bovenstaande

• Snelheid/Levertijd

prima planten en bezorging, niet duur

ik was blij met de zilverkaarsen, ergens anders waren ze niet meer te krijgen!. Ik kijk uit naar volgens jaar. Een tip; bij de plantjes zaten plastic stekertjes, die zouu voor het verzenden uit de plantjes kunnen halen en weer kunnen gebruiken

Als vanouds prima!!

Meerdere keren al besteld en elke keer prima, wordt in de tuin gezet bij afwezigheid en altijd prima kwaliteit. Tot gauw.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel