Mooie en makkelijke pagina. Geweldig assortiment. Fijne afhandeling ook van verzending en leveringsdatum Goede levering bij niet thuis. Helemaal tevreden.

Prima, maar kan beter

De de leverden planten zij goed, maar deze keer vond ik de bezorging wat minder. Er stond bij de levering, dat ze bij de achterdeur neer gezet konden worden. Ze werden bij de voordeur neergezet, wat niet de bedoeling was. Nu kon iedereen ze vanaf de straat zien staan, wat als ze weg waren ? Hopelijk gaat dit bij de volgende bestelling wel goed.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goede en snelle service

De boompjes die ik heb besteld zijn van prima kwaliteit, de levering was erg snel en keurig. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed en niet duur.

De producten zijn snel geleverd. Ziet er keurig verzorgd uit voor niet al teveel geld.

• Snelheid/Levertijd

Planten worden goed verpakt verstuurd.

De planten zijn in goede staat aangekomen, keurig in dozen verpakt. De grenzen van de levertijd zijn ruim, het zou voor de planning van de ontvanger fijner zijn als na de bestelling zo snel mogelijk duidelijk is op welke dag de levering plaats vindt.

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd. Vanzelfsprekend kan ik pas echt oordelen, wanneer het resultaat in het eerste seizoen van de onlangs gekochte en pas geplante fruitboompjes zichtbaar wordt. Even een jaartje afwachten dus...

Behulpzaam en prijstechnisch oké

Regelmatig online bestellingen gedaan, geleverde planten zien er kwalitatief goed, voldoende gevuld en voldoende groot en gezond uit. Een keer zelf foute bestelling gedaan, coulant en netjes opgelost

Super kwaliteit

Goede kwaliteit en zeer netjes en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Goede service met uitstekende producten

De levering van de bomen was snel en de informatievoorziening goed. De geleverde bomen zagen er goed uit. De prijs en kwaliteitsverhouding is prima.

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er weer top uit.

Bestel wel vaker bij tuinplantenwinkel, kwaliteit is altijd goed evenals het verpakken. Enig minpuntje vind ik de snelheid van levering, zou iets sneller mogen, maar dan zullen de bezorgkosten weer hoger worden denk ik.

Goede planten, snel geleverd

De tuinplantenwinkel heeft een uitgebreid assortiment met goede omschrijvingen. Bestellen gaat heel makkelijk. Helaas is niet altijd alles op voorraad (het overgrote deel wel).

• Snelheid/Levertijd

Goede planten voor een prima prijs

Goede planten voor een prima prijs.

Snelle en correcte service

Prijs-kwaliteit is prima. Klantvriendelijkheid staat centraal. Snelle opvolging van bestelling. Doen echt moeite om de klant te helpen. Duidelijke afspraken over alles. Levering is ook stipt. Mooie plantjes. Alleen maar aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Wederom mooie planten ontvangen.

Diverse struiken en planten ontvangen om nu in de herfst te poten. Snelle levering en goed verpakt verzonden.

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en vooral hele mooie planten

Makkelijk bestellen en vragen worden snel beantwoord. Levering op tijd Hele mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Snel en vlot uitgevoerde bestelling

De bestelde boompjes werden in prima staat, snel door een vriendelijke medewerker (in Belgïe) geleverd. Daarbij kreeg ik na contact ook degelijke info over het aanplanten van de bomen. Dus een zeer tevreden klant.

Positief, goede produkten

Behalve de goeie planten is de communicatie ook goed. Als ik jullie mail geven jullie heel snel response. Dat is echt prettig .

Altijd goed.

Levering & kwaliteit, altijd goed.

• Snelheid/Levertijd

Toppers! Perfect van gebruiksgemak website, schadeloze manier van inpakken, vriendelijke levering!

Leerde tuinplantenwinkel vorig jaar kennen… ondertussen al 6 x besteld… altijd zeer tevreden… prachtig plantgoed dat elke keer goed aanslaat… ook al fruitbomen gekocht in alle soorten planten vind je er een enorme keuze en de prijs zit nog eens goed ook… eigen leverdienst en zorgvuldig verpakt dus ook nooit schade. als Belgische zou ik graag eerder onze economie ondersteunen maar ik vind in ons land geen enkel bedrijf die jullie evenaart! Veel dank!

Prachtige planten, snelle levering

Ik was op zoek naar een aantal specifieke planten. Vond deze bij tuinplantenwinkel.nl en ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Planten werden snel en netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Website is makkelijk en duidelijk, de levering is uitstekend je word op de hoogte gehouden. En alle plantjes waren in een zeer goede staat en kwaliteit. Kan niet wachten om de volgende bestelling te plaatsen. En een voordeel is je kan het op je gemak allemaal uitzoeken. Schepers uit Geleen

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en heesters

Goede site en keurige bezorging

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgd met brief voor mensen die niet weten dat planten er nu minder mooi uitzien, goed verpakt ook.

• Snelheid/Levertijd

De planten zoals omschreven in prima staat ontvangen.

De bestelling en het afleveren van de planten is succesvol verlopen.

• Snelheid/Levertijd

Nette en snelle levering.

Op de site staat alles duidelijk beschreven. Maandag besteld en vrijdag werd alles al geleverd. De planten zagen er goed verzorgd uit en waren netjes ingepakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel