Voor de eerste keer wat besteld hier. De planten waren netjes ingepakt en zagen er gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede kwaliteit en goede service

Netjes afgeleverd en mooie planten en bomen,dank u!

Goede kwaliteit planten

Zoals altijd zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de planten. Altijd meer dan prima. Enige jammere is dat er geen gratis levering meer is vanaf €75,-

Geweldige service

Leibomen werden netjes achterom gebracht, met goede uitkeg erbij. Altijd vriendelijke en enthousiaste bezorgers bij tuinplanten.nl! Planten in goede conditie.

• Snelheid/Levertijd

Goede snelle service, alles keurig op tijd geleverd. Zeker de moeite om hier te bestellen

Super mooie planten

Weer netjes bezorgt in zijn hele mooie planten net als anders top!!!!!!!!! tegen een leuke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Wij zijn zeer tevreden over de bestelde artikelen.

Al de planten en fruitbomen zijn heel goed verzorgd en worden zeer netjes afgeleverd. Groetjes van een tevreden klant en tot een volgende bestelling.

Goede service!

Wij hebben meerdere keren planten bij jullie besteld, deze worden zeer netjes afgeleverd. De kleinere planten in grote dozen en de grote planten los. Ook al een cadeaubon besteld deze word door eigenbezorgdienst afgeleverd. Super tevreden. Volgend jaar maar weer nieuwe bloemen bestellen.

goed en snel

• Snelheid/Levertijd

perfecte levering, tijdig en uitstekende kwaliteit

Bomen zijn geleverd tijdens mijn afwezigheid en zijn heel erg netjes geplaatst op de plek die was verzocht. Levering binnen enkele dagen na de bestelling en de kwaliteit is prima.

correcte levering

gemakkelijk te bestellen ,correcte levering, goede kwaliteit maar er zit wel eens een minder plantje tussen.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en kwaliteit van de planten

Van het grote assortiment, de snelle en correcte levering en de kwaliteit én prijs van de planten werd ik erg blij.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit planten en goed verpakt.

Snelle levering, goede kwaliteit planten en goed verpakt.

Perfecte levering

• Snelheid/Levertijd

Mooie prijs en super service

Goede planten, snel geleverd

Planten werden snel en netjes geleverd. Ze zien er goed onderhouden uit, en staan inmiddels mooi in de tuin. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, goede prijs kwaliteit verhouding en excellente service

Zeer positief: goed advies bij het kiezen en bestellen, perfecte aflevering en hele mooie, sterke planten. Ook de service is uitstekend!

Superzaak!

Ik heb voor het eerst besteld bij de Tuinplantenwinkel. Dertien hortensia's die in een naburig tuincentrum niet verkrijgbaar waren. Ze werden supersnel geleverd, ruim binnen de 7 dagen die genoemd worden op de site. Prachtige planten, goed geworteld, puik verpakt en, omdat we niet thuis waren, keurig neergezet op de van te voren aangegeven plek . Niets dan lof voor deze winkel.

• Snelheid/Levertijd

Dit was de eerste keer dat ik planten online bestelde Had aangegeven als ik niet thuis zou zijn de planten op een bepaalde plek neergezet konden worden is helemaal goed gegaan verpakking zeer professioneel niks dan lof bij deze leverancier kom zeker terug

Altijd goede kwaliteit planten

Het is inmiddels de derde keer dat ik besteld heb. Mooie kwaliteit, verzorgd ingepakt en vlot geleverd. Niet alle planten zitten in het assortiment, maar dat is bijzaak.

geweldig bedrijf

zeer goede levering en kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Heldere site, goed product, goede levering.

Kan goed op de site beoordelen wat ik wil hebben. Makkelijk te bestellen en netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, mooie planten.

Eenvoudige online bestelling met keurige levering binnen een week tot in de tuin van mijn huisje in een nette doos. Planten waren van goede kwaliteit en het was prettig communiceren.

Gewoon goed

Correct en goed

Keurig op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen. Goed verpakt. Keurig en snel geleverd. Planten zien er goed uit. Een aanrader.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel