Goede site, makkelijk bestellen, prima bezorging.

Zoals hierboven beschreven.

• Snelheid/Levertijd

Mooi assortiment en geweldige bezorgdienst

Mooie en duidelijke website met goede zoekfunctie. Snelle levering door geweldige bezorgers. Altijd even vriendelijk en zetten de planten precies waar je hebt aangegeven ook als je niet thuis bent. Groot assortiment planten en altijd zeer goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Heel netjes verpakt en mooie plantjes

Bezorger heeft de bestelling op afgesproken locatie achtergelaten. Planten waren netjes verpakt en zagen er goed uit. Ik ben tevreden.

vriendelijke hulp en advies

Ook de chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Planten werden in perfecte staat geleverd, de eigen bezorgdienst is snel en zorgvuldig

Degelijke plantjes

De levering was perfect op tijd (en zoals ik had gevraagd via e-mail - dankjewel!), en alles is mooi verpakt. Enkel de labeling is niet optimaal, indien je twee plantjes besteld van dezelfde soort, zijn deze niet allebei gelabeld, waardoor het soms moeilijk wordt te achterhalen welke soort het is (zeker als enkel de kleur verschilt en er in totaal 140 plantjes worden geleverd). Het is nog moeilijk om te oordelen of alles aanpakt, maar ze waren goed geworteld in de potjes en na een 14 dagen staan ze er (mits uitzondering) heel mooi bij. Ik twijfel enkel of er 1 plantje ontbreekt (maar mogelijks is dit mijn fout).

• Snelheid/Levertijd

Perfecte levering van goede spullen

Perfecte levering van fijne planten.

Goede gezonde planten

De levering werd keurig naast het huis gezet en de planten waren in uitstekende staat. Het is erg fijn dat de aarde goed nat was, niet uitgedroogd zoals je soms bij andere verkopers ziet. De planten slaan ook goed aan in de tuin. Dus top ervaring!

• Snelheid/Levertijd

snelle levering, kwalitatieve plantjes en correcte levering van het assortiment

De grootte van de kartons zou kunnen geoptimaliseerd worden zodat minder plaats / karton verloren gaat.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, chauffeur denkt mee waar te lossen. Planten zijn prima

Bedankt!

Super service en kwaliteit

Goede planten

Klantgericht, een foutje bij de levering werd direct en goed opgelost

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf dat afspraken nakomt.

Mijn eerste bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl en meteen prima verlopen. Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerker die de planten komt afleveren.

• Snelheid/Levertijd

Zeer zorgvuldige levering van mooie planten

Zeer positief

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, proffesioneel bezorgd!

Op de makkelijke site vind ik snel de planten die ik wil en binnen een paar dagen staan ze thuis op de aangegeven plaats.

• Snelheid/Levertijd

O.a. 4 Blauwe regens besteld. Die waren in september moeilijk te krijgen, maar Tuinplantenwinkel.nl had ze wel en ook nog eens van een behoorlijke maat. Alles werd keurig binnen de week aan huis geleverd. De planten waren zelfs iets hoger dan de aangegeven max hoogte. Zagen er fris uit en waren goed verpakt. Nette bezorger. Al met al keurig! Inmiddels doen alle planten het prima in de tuin.

Goed bedrijf!

Goede planten, goede service, perfect vervoer, dus top!

Prima advies, correcte afhandeling

Fantastisch bedrijf, erg aardige, bekwame medewerkers. Effectieve afhandeling van de bestelling. M. van de Ven Mierlo

• Snelheid/Levertijd

Alles super geregeld en afgeleverd

Zie boven

Uitstekende dwerg glansmispels

Goede website planten makkelijk te bestellen ook de kwaliteit van de dwerg glansmispels is uitstekend

• Snelheid/Levertijd

De bestelde planten- druivenstokken- netjes verpakt en keurig afgeleverd.

Alles dik in orde.

Snel en correcte levering, uitstekende kwaliteit. Zeer aanbevelenswaardig.

Goed en mooi

Alles was goed verpakt, en duidelijk aan gegeven welke plant het was. Alle planten waren mooi. Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Planten super en levering top

Kan niets anders zeggen dan "super" - levering was snel en makkelijk en de Hydrangeas paniculata 'Pinky Winky' zien er echt gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Top, snel en prima planten

Omdat ik een blauwe regen zocht bij tuinplantenwinkel terecht gekomen.. Meteen nog een mooie winterbloeier gescoord, Hele nette prijs en snel geleverd..

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel