Consistently good supplier

I have, over the course of several years, ordered a lot of plants from this supplier. The range of plants extensive and the orfering process is easy. Delivery is fast. Most importantly, the plants are well packed and of good quality. This is my go to supplier

top zaak

snel geleverd en top materiaal

een aanrader

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en prima verzorgd.

Goede kwaliteit planten

Positief

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten en goed en snel bezorgd.

Kwaliteitsplanten netjes bezorgd.

Via email goed bereikbare klantenservice die met je meedenkt.

Flexibel en op maat

Na mijn aanvankelijke bestelling kreeg ik twijfels en vroeg ik om advies. De bestelling werd keurig on hold gezet, ik kreeg advies en in overleg heb ik de juiste bestelling kunnen plaatsen. De planten werden keurig op tijd geleverd.

Zeer goede snelle levering

Top kwaliteit producten zeer goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Adequate reactie op emails vooraf. Conform afspraak keurig geleverd en planten zagen er goed uit, zelfs wat groter als gedacht.

Goede prijzen en kwaliteit

De bestelde planten werden snel geleverd en waren erg goed verpakt. De kwaliteit was ook mooi.

Snelle levering van planten

Mooie planten,die snel geleverd worden .De verpakking is ook heel goed , zodat planten niet beschadigd worden.

goed behandeld en afgewefrk

afwikkeling zeer tevreden, echter één plant ontbrak "tijdelijk uitverkocht". 2x al gemaild of deze plant alsnog geleverd kan worden geen reactie.

Mijn eerste bestelling

Bestelling en levering super netjes op tijd volgens afspraak.

Vlot en goed

Vlotte levering en nette planten

• Snelheid/Levertijd

Alle planten in één keer vlot in huis.

Alle planten, die ik wilde hebben, waren op voorraad. Tuinplantenwinkel heeft een groot assortiment. De planten werden keurig verpakt bezorgd door eigen bezorgdienst. Gewaardeerd werd de waarschuwing dat de planten gezien het jaargetijde in herfsttooi waren.

TOP!

Dit was niet mijn eerste ervaring met Tuinplantenwinkel. Dat zegt al genoeg. Ik adviseer regelmatig anderen om hier te bestellen Duidelijk website Goede beschrijving van de planten, verzorging etc. Bijna alles op voorraad Zorgvuldige verpakking en bezorging. Kortom TOP

• Snelheid/Levertijd

Het is een betrouwbaar bedrijf

Zij leveren wat ze beloven

Prima kwaliteit planten

Probleem niet geleverde aantal planten moeiteloos opgelost. Dank daarvoor.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes verpakt.

Hele mooie, sterke planten ontvangen. Keurig en degelijk verpakt!

Grootte planten en snel

Snelle en nette levering. De planten zijn mooi en groen. Voor de levering hoef ik niet thuis te zijn

Heel goede ervaring

Goed verpakt, mooie planten, snel geleverd

Heel tevreden

De planten zien er prachtig uit, netjes verpakt en vervoerd en de bezorging is top. De mogelijkheid om aan te geven waar de bezorger de planten kan zetten is ideaal en wat ik ook belangrijk vind is dat de bezorgers allemaal zo vriendelijk zijn. Ik bestel graag weer!

• Snelheid/Levertijd

Eerste maal dat ik planten online bestel dus ik was wat op mijn hoede. Het bleek volledig onterecht! Uitstekende kwaliteit van de planten en snelle levering. Een echte aanrader! Bedankt!

Heel prettige ervaring

Het leek me eigenlijk niks, online een boompje kopen. Ik had helaas ook eerst de verkeerde uitgekozen, komt ook omdat je de boom niet zag en onwetendheid van mij. Het was toen geen probleem dat de boom teruggehaald werd, maar ik kreeg ook hulp bij het uitzoeken van de juiste boom. Toen werd de verkeerde boom opgehaald en de nieuwe naar het adres gebracht waarvoor hij bedoeld was (de boom was groter). Al met al, prima gegaan allemaal en dik tevreden. De ontvangers zijn ook blij met de mooie (juiste) mammoetboom. Nu maar hopen dat de boom goed kan aarden :) Gr. Hennie

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Snelle levering.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Snelle levering.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel