Al vaker planten hier besteld en tot nu toe altijd goed.

• Snelheid/Levertijd

Een zeer verzorgd en klantvriendelijk bedrijf met enorm goede kwaliteit van planten

De entree is wonderlijk strak en uitnodigend: {en dat in deze tijd van waterschaarste.} Alles super netjes geordend, Vriendelijk en adviserend personeel. Afwikkeling v bestelling perfect! Dus: aanbeveling voor wie er enigszins in de buurt woont! En anders daar bestellen en er een dagje uit van maken zoals wij hebben gedaan. Overigens: dat hoeft niet want voor 8,95 heb je alles in huis! Dat is ook geen geld!! Dus kortom: ga hierheen!! Wat let je! Met die kwaliteit van planten en personeel! DOEN!

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling was zeer netjes & snel geleverd. Op het moment van levering waren we niet thuis , de bezorger had daarom de plantjes mooi in de schaduw achtergelaten. Ook de kwaliteit van de bessenstruiken die we besteld hadden is werkelijk TOP! Bedankt !

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en kwaliteit!!

Prachtige leibomen ontvangen, levering ging snel en bezorger was erg vriendelijk! Krijgen onwijs veel complimenten en mensen in de buurt vragen waar ze vandaan komen. Hebben al meerdere malen jullie naam genoemd.

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd perfect door eigen bezorgdienst en service

Ideaal

Ruime sortering, snelle levering,netjes verpakt

Top service!!

Duidelijke website, nette en snelle levering...top service!

Prima site , snel en goed geleverd. Kwalitatief goede planten

Prima site , snel en goed geleverd. Kwalitatief goede planten

• Snelheid/Levertijd

snel geleverd en mooi verpakt

Makkelijk bestellen. Mooi verpakt En snelle levering. Doen zoals beloofd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes afgeleverd.

Planten zien er goed uit, met goed ontwikkelde wortels. Keurig afgeleverd door vriendelijke chauffeur. Zou hier zo weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede bezorgservice, netjes verpakt, kwaliteit planten

Op maandag heb ik de bestelling geplaatst van een aantal fruitboompjes, bodembedekkers en korenbloemen. Deze zijn in dezelfde week (op vrijdag) bezorgd door de eigen bezorgdienst. De bezorger was op tijd, vriendelijk en heeft de planten meegedragen tot in de tuin! topservice :) De planten zaten verpakt in dozen met een plastic bak onderin. De kwaliteit van de boompjes en plantjes was erg goed, ze zagen er gezond uit! Jammer dat het tuincentrum ver weg zit, anders had ik er zeker zelf een kijkje genomen!

Gewoon fantastisch!!!

Als hovenier koop ik liever geen planten online, maar nood breekt wet. De klimplanten die werden geleverd waren van zeer hoge kwaliteit, keurig verpakt en werden snel geleverd. Gewoon super, echt.

• Snelheid/Levertijd

Tot in de puntjes verzorgd

Bezorging volgens afspraak. Met zorg en aandacht verpakt en afgeleverd. Bestel je meerdere van een soort, dan ontvang je ze allemaal gelijkwaardig. Mooie kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn zeer goed verpakt en kwamen binnen zonder schade.

Planten besteld als cadeau voor een jarige. Planten waren van goede kwaliteit en waren zeer netjes verpakt. Ook de bezorger was zeer vriendelijk. En zeer toevallig.... de planten kwamen binnen op de verjaardagsdatum. Mooier kon haast niet. Bedankt daarvoor

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten tegen een goede prijs

Eerste bestelling bij tuinplantenwinkel.nl en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Van bij de bestelling tot de levering heb ik geen enkel probleem ondervonden en alles verliep vlot. De planten zien er heel gezond uit en zijn goed geworteld. Jammer dat je er niet alles kunt bestellen maar het gamma is wel uitgebreid hoor.

Vlotte, snelle service

Mooie plantjes. Bedankt.

TOP!

Duidelijke website, mooie prijzen, perfect geleverd. Zeer vriendelijke chauffeur. Kwalitatieve bomen. Binnenkort bestellen we nogmaals.

• Snelheid/Levertijd

Correct en een goede service.

Zeer toegankelijk. Aanpak is zeer duidelijk. Ben zeer tevreden over de bestelling.

Plantgoed en levering top

Snelle en degelijk verpakte levering van prima kwaliteit bomen, vriendelijke besteller 2

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en bezorging

Zeer goede kwaliteit planten. Netjes ingepakt. Geheel naar verwachting en tevredenheid. Ook de bezorging was prima! Deze verkoper is zeker aanbte bevelen.

hele mooie planten

netjes verzorgd goed ingep[akt en keurig geleverd netjes verzorgd keurig ingepakt en thuis bezorgd

Prima materiaal

Was alleen jammer dat het op het tweede adres werd geleverd terwijl ik zat te wachten achter het raam , en toen de hele handel kon gaan omslepen . Maar ik denk dat het goed bedoeld was dus ik zal ze zeker aanbevelen

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod aan mooie planten.

Ik heb al 2x planten besteld bij de tuinplantenwinkel. Ik vind het een prettige site. In het bestelproces kan je ook aangeven waar de planten mogen worden neergezet als je niet thuis bent tijdens de levering. Dat was wel zo praktisch. De eigen bezorgservice is ook heel fijn. Niks stuk of gekneusd. Planten zagen er mooi uit en hadden goed veel wortels. Alle planten staan er prachtig bij in de tuin!

Ruime keuze

Tuinplantenwinkel heeft ruime keuze aan planten, deze zijn van goede kwaliteit. 99% is goed gaan groeien, rest is gesneuveld door te droog en te warm weer. Al meerdere keren bestelling geplaatst, alles is netjes en op tijd bezorgd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel