Snelle levering, en de planten goed en veilig verzonden. Planten zien er mooi en gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit van geleverde product en snelle reacties op vragen

De geleverde boom is met zorg vervoerd, zag er goed uit en is goed aangeslagen. Op gestelde vragen werd zeer snel geantwoord.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Hele fijne ervaring

Heel erg tevreden met de planten en met de service!

• Snelheid/Levertijd

Een prima levering en mooie frisse planten

Voor onze voortuin hebben we heel veel vaste planten besteld. Deze werden door een vriendelijke chauffeur gebracht en de planten zaten goed verpakt in grote dozen. Ze zagen er fris en mooi uit en hebben deze planten meteen s'middags in de grond gezet. 5 van de zeven Verder grassen zijn bruin geworden. Na contact met de Tuinplanten winkel, meteen reactie dat er 5 Verder grassen opnieuw geleverd gaan worden. Top service.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten zoals omschreven Netjes verpakt en duidelijk welke plant

uitstekend

Eigenlijk wil ik jullie winkel nog een halve ster meer geven. De bezorging is prima en snel, de planten zijn van heel goede kwaliteit, en toen er een keer iets mis dreigde te gaan, was het contact ook heel prettig en werd het probleem snel opgelost. Alle lof dus. Het enige minpuntje is dat er wel vaak iets uitverkocht is, maar dat staat dan weer wel duidelijk op de website aangegeven.

• Snelheid/Levertijd

Goedkoop bestellen, snel geleverd en dus snel de planten in de tuin.

De website is erg overzichtelijk en duidelijk waardoor het zoeken en bestellen erg gemakkelijk gaat. De levering is dmv een eigen bezorgservice en daardoor snel en goed. De planten zien er uitstekend uit en konden meteen de volle grond in. Uitermate tevreden en kan het iedereen aanraden!

5 sterren!! Prachtige planten

Eerst dacht ik: het is een beetje duurder daar, wil je daar wel kopen? Maar alles, alles wat ik hier koop groeit aan en ontwikkelt zich tot prachtige planten met veel bloemen. Het zijn sterke planten, goed bemest. Inmiddels heb ik rozen, hortensia's, geraniums, bodembedekkers en kamperfoelie gekocht en ben nog nooit teleur gesteld. Misschien zou wel een extra plantje hier en daar leuk geweest zijn bij die bedragen, die ik hier uitgeef.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en levering en zeer vriendelijke bezorgers. En telefonisch bereikbaar met een echte winkel

• Snelheid/Levertijd

Ik ben de bestelling op gaan halen. En door het warme weer was er een plant die er wat triest uit zag. De medewerker zorgde er meteen voor dat we een frisse plant mee kregen!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, stond klaar in Knegsel

Prachtig collectie, fijne medewerkers. Mooie kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, uitstekende en zorgvuldige verzending

Na een zeer teleurstellende ervaring bij een bedrijf in Frankrijk, met enige schroom bestelling geplaatst. Zeer blij verrast door de kwaliteit van de planten, maar vooral van de verpakking en de zorg die is besteed aan de aflevering. Complimenten!

Eerste keer : prima !

Rozelaars van goede kwaliteit geleverd in uitstekende verpakking door eigen bezorgdienst. Heel tevreden.

uitstekend

mooie planten, goed verpakt en bezorgd, wortels niet buiten de pot dus zonder beschadeging te planten

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Ik heb al heel vaak tot volle tevredenheid bij de Tuinplantenwinkel besteld.

Ik bestel al vaak compost en planten besteld bij de Tuinplantenwinkel. Ik ontvang het bestelde altijd snel. Heel fijn

Makkelijker kan niet

Mijn bestelde plantjes zaten goed verpakt in stevige dozen. Fris uit de doos meteen in de grond gezet en mijn border ziet er prachtig uit. Alleen jammer dat ik mijn gekregen cadeaubonnen van Neutkens niet kon verzilveren bij tuinplanten.nl waar Neutkens onderdeel van is.

Perfect!

Hele grote keuze, bestellen gaat heel makkelijk en de levertijd klopt precies. Planten zagen er goed en ‘gezond’ uit. Inmiddels staan ze een week in de (ook aangeleverde) grond en zijn zelfs een beetje gegroeid (sept).

• Snelheid/Levertijd

Keurig verzorgde levering van breed assortiment

We waren op zoek naar een speciale fruitboom. Bij tuinplantenwinkel.nl was er zelfs veel keuze in de rassen. Prijs is concurrerend met de kweker, maar bij tuinplanten.nl wordt het zelfs thuis bezorgd.

alles goed geregeld

Ik had aangegeven of men 2 dagen van te voren wilde aangeven wanneer de planten zouden komen. Hieraan heeft men meegewerkt. De dag van bezorging is ook op tijd doorgegeven evenals het tijdstip van bezorging. Men was zelfs iets te vroeg. Al met al alles is prima gegaan !!!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en keurige levering

Prima site en snelle levering.

Prima aankoop

Ik heb al twee keer eerder bij Tuinplantenwinkel planten gekocht en ook nu was de kwaliteit prima, de prijs concurrerend en de bezorging vlot en correct. Als ik in de toekomst weer planten koop kom ik ongetwijfeld bij jullie terg!

dank je wel

Alles TOP-planten zeer goede staat en gaan lang mee - we zijn al een paar jaar klant en alles is bij ons in goede staat; levering is goed; de prijzen zijn redelijk. We zijn erg blij met de bloemen van je centrum en we komen nog een keer terug ! Dank je wel !

• Snelheid/Levertijd

Snel te bestellen en snel geleverd

Kwaliteits producten voor je tuin snel te bestellen en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima winkel

Vaker besteld. Altijd mooie planten en netjes verpakt voor transport. Mijn kofferbak is niet groot dus dit is de perfecte oplossing zo.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel