Vaker besteld. Als het niet goed zou zijn zou ik dat niet doen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer ruime sortering, perfecte aflevering en goede prijs kwaliteit verhouding

Goede web site die werkt. Vragen stellen gaat heel makkelijk en worden supersnel beantwoord. Aflevering perfect georganiseerd en gedaan. Mooie planten en prima advies!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten,goed verpakt en afgeleverd door een aardige chauffeur.

Al meerdere keren planten besteld bij Tuinplantenwinkel en elke keer prima kwaliteit en levering.

Uitstekend.

Snelle levering en goed verpakt. En stond op de plek die ik aangegeven had.

Klasse

Vriendelijke bezorger en behulpzaam. Goed uitziende planten(zien er 100 procent beter uit als bij intratuin) alleen jammer dat ik er geen 4 besteld heb.

Snel en prima kwaliteit

Eigenlijk ga ik nooit meer naar tuincentrum. Want de planten die ik online bestellen zijn altijd goed en mooi En…… worden voor de deur afgeleverd. Wel zo handig.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, uitstekende service, geen vraag teveel

Altijd snelle levering, kwaliteit van de planten is mooi en voor de klantenservice is geen vraag teveel. Wij bestellen nergens anders onze planten!

• Snelheid/Levertijd

Zeer betrouwbare levering en goede planten

Dit is een fijne tuinplantenwinkel. Zeer betrouwbare levering en goede planten. Ik heb inmiddels al 2 keer besteld en ga binnenkort een derde bestelling plaatsen.

Onverwacht positief

Dit wil niet zeggen dat ik negatief sta tegen dit bedrijf. Het is me een beetje overvallen dat ik zo snel en vriendelijk ben geholpen met mijn “ambetante”vragen, die mij a la minute werden doorgespeeld. Door deze snelle opvolging kreeg ik zelf niet de kans om direct te reageren, wat ik zelf wel een beetje gênant vond. Niet slecht bedoeld hoor, maar ik ben niet iemand die in deze tijd deze toestand verwacht. DOE zo voort, spaar ook een beetje op jullie mensen, ze zijn super hoor. Marc

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een nette prijs

Wij hebben enkele honderden bodembedekkers voor de perken rond onze complex besteld. Een zeer goede kwaliteit en prijsstelling van de planten. Alles netjes in kratten geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Fraaie planten, mooi verpakt, niet te veel plastic (maar kan altijd minder;)

overzichtelijke bestelproces, plantomvang in deze bestelling nooit onder verwachtingsgrootte, prettig afgeleverd via eigen afleverdienst, relatief weinig plastic. (Blijf de 0 zoeken(!)) Maar beter dan andere winkels

Prima planten en bezorging

Alles is netjes bezorgd en de planten zagen er goed uit. Ik ben ook erg tevreden over het aanbod en de prijs.

Slecht

Aflevering rozen goed Helaas 50 % van de planten dood Niet door de droogte

Snelle reactie, erg tevreden

Ik heb een aantal Toscaanse Jasmijn planten besteld voor mijn tuin. Vragen werden binnen een aantal uur beantwoord en de planten waren er uiteindelijk binnen een paar dagen, super service!

Uitstekend!

Altijd zo blij met tuinplantenwinkel.nl. Pruducten en planten van goede kwaliteit, uitstekende klantenservice, en vriendelijke bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Mooi ruim assortiment, uitstekende website, snelle levering en goede kwaliteit van de planten

Door het ruime assortiment met duidelijke en gedetailleerde omschrijvingen op de website kun je goed kiezen. De bestelling werd vlot geleverd en was goed verpakt in stevige kartonnen dozen. De planten waren goed van kwaliteit: alles stond er mooi bij. Ik kan Tuinplantenwinkel.nl van harte aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en afhandeling. Alleen aflevering aan de deur is niet zoals het hoort bestelling zo voor de deur gezet terwijl ik thuis was .

geweldig!!

Prachtige frisse planten, ondanks het warme weer, keurig vochtig ontvangen op de plaatst die ik had aangegeven. Mooie volle planten vol in fris blad en vol knoppen en zelf een paar bramen. Zo blij met de aankoop, na een paar vervelende eerdere online aankopen bij andere plantenzaken waren we huiverig geworden. Maar nu? Zo geweldig goede planten en de manier waarop ze verpakt waren en hoe goed ze verzorgt eruitzagen. We hebben een nieuw wensen lijst al ingevuld!

Totnogtoe uitstekend

Vorige week liet ik enkele planten en toebehoren thuis leveren door tuinplanten winkel.nl. Goede communicatie, vriendelijke levering,… nu hopen op een goede aangroei! Met speciale dank aan de opbeurende mood van de leverancier die om 8u ´s ochtends reeds vanuit NL in Antwerpen stond.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit en snelle levering

I ordered plants two times; both times every plant was of very good quality, very well can carefully packaged and delivered

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering met goede service en top kwaliteit

Snelle levering, je word goed op de hoogte gehouden. Chauffeur erg vriendelijk. De leiboom is echt heel mooi en al groter dan wij verwacht hadden.

• Snelheid/Levertijd

geleverd struik is gemiddeld van kwaliteit

Ondanks de goede en snelle verwerken van de struck is de kwaliteit gemiddeld te noemen. Een 1/8 deel van de bladeren zijn aangevreten door waarschijnlijk slakken. Echter over een paar maanden valt het blad dus de struck herstelt zich wel weer

Webshop met uitgebreid aanbod

Veel keuze, snelle bezorging! Soms was het wel gek dat dingen die je graag wilde bestellen verdwenen uit je mandje als je iets verwijderde. Maar al met al netjes bezorgd en in goede orde ontvangen! Graag iets duidelijker op de website vermelsen dat ondanks de bestelwaarde er nog steeds verzendkosten gelden.

• Snelheid/Levertijd

Altijd bereikbaar en zeer goede en snelle service

Al meerdere keren bij tuinplantenwinkel.nl planten gekocht 95% van onze tuin komt van deze winkel. Prima kwaliteit. Een echte aanrader tegen een zeer gunstige prijs!

• Snelheid/Levertijd

Stond mooi op tijd klaar en alles was geleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel