Mooie planten , waar voor je geld

Je krijgt planten die er goed gezond uitzien

• Snelheid/Levertijd

Vlotte en snelle service en leverin

De planten werden netjes en snel geleverd. Helaas was de kattenkruid niet een plan, maar meer wat steeltjes. Datcis het enige minpunt, verder goede service en alles bot na 1 week al uit.

• Snelheid/Levertijd

Prima van begin tot einde

Gemakkelijk en snel contact. Op vragen/verzoeken wordt per omgaande en adequaat gereageerd. Op kwaliteit van de bestelde artikelen niets aan te merken. Eigen bezorging is prima en een pré.

• Snelheid/Levertijd

't Was weer helemaal top!

Ik (65+, geen auto) bestel bij Tuinplantenwinkel voornamelijk vanwege mogelijkheid om meerdere zware zakken grond e.d. voor 'n zeer schappelijke prijs te laten thuisbezorgen. Maar de planten zijn er ook van zeer goede kwaliteit, en ze hebben vaak ook wat minder alledaagse soorten. Goede website ook, met duidelijke info. Kortom, een aanrader!

Uitstekende planten en vervoer

Zoals altijd zijn de planten weer perfect. Vervoer wordt altijd zeer professioneel uitgevoerd. Zeer aan te bevelen!

Super online tuinplantenwinkel

Vanaf begin Corona bestel ik hier alles. Grote keuze, prachtige planten, goede prijs, fantastische levering met eigen servicedienst, goede en snelle communicatie via de mail als je vragen hebt, super service achteraf. Kortom in een woord geweldig.

Gemakkelijk geregeld.

Overzichtelijk site, ruim goedkoper dan andere sites en ruim aanbod. Bestelling werd netjes geleverd volgens afspraak, goed verpakt en geen gezeul met grote aantallen plantjes!

• Snelheid/Levertijd

Snelle en nette levering van kwaliteit planten

Binnen 2 werkdagen kreeg ik de planten keurig geleverd. Prima kwaliteit, geen bezorgschade.

Aanrader

Goede adviezen en zeer goede kwaliteit en service.

Mooie plantjes, keurig verstuurd

Op aanraden van een kennis die regelmatig hier bestelt, heb ik een bestelling van 20 geraniums geplaatst. Al na enkele dagen werden deze keurig verpakt in plastic, in een stevige "verhuisdoos" bezorgd. De plantjes zien er gezond uit, met mooie wortelkluit. Inmiddels na 1 week staan er knoppen in en kijken we uit naar een blauwe bloemepracht. We gaan zeker meer hier bestellen!

Alles in orde .

Goed aanbod , veel en correcte info op de website , uitsekende prijs/kwaliteit verhouding , eigen transportdienst . Snel en correct geleverd . Lage leverkost (8,95 ). Met andere woorden een tevreden klant.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service en prima, mooi grote planten.

De levering overtrof mijn verwachtingen!

• Snelheid/Levertijd

De levering was snel en prima verzorgt. eveneens de planten zagen er prima uit. Zeker voor herhaling bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en ze doen het goed

De planten komen goed verpakt aan. Wij zijn erg tevreden

Snelle levering, mooie planten

Makkelijke webshop, mooie planten en snelle levering! Nu kijken of de planten daadwerkelijk goed aanslaan in de tuin. Zou hier zeker nog een keer bestellen.

Super service en kwaliteit

Ik heb een aantal planten besteld die via jullie persoonlijke bezorgdienst geleverd zijn. Niet alleen werden ze snel geleverd maar de kwaliteit was echt super en de manier waarop ze zorgvuldig verpakt waren verbaasde me. Ik heb eerder elders bestellingen geplaatst maar die planten kwamen vaak gehavend aan. Van mij krijgen jullie een dikke 10!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, iets meer keuze of imformatie over afleveren zou handig zijn

snelle en goede levering

Verpakking wat 'overdone', maar alles OK

Mooie planten Zorgvuldig verpakt

Duidelijke website. Voldoende info over de planten. Goed verpakt. Keurig bezorgd door aardige chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede service!

• Snelheid/Levertijd

Ben steeds zeer tevreden van mijn aankopen bij Tuinplantenwinkel. Correcte service en kwaliteit volgens de afspraken. Dank je wel.

Zeer attent geweldige service

Ik had twee boompjes op stam besteld, toen er met mij contact opgenomen werd, dat deze boompje niet mooi en goed genoeg waren voor de verkoop, de kruin bleek niet mooi meer te zijn. Het zelfde soort boompje hadden ze nog in de donkergroene kleur in plaats van de lichtgroene. Ik vond dit prima en bijzonder attent. De kwaliteit is uitsteken ook van de ander geleverde planten. Je kunt met een gerust hart bestelen bij deze tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Altijd mooie planten, super snel in huis

Jij mijn eerste bestelling was ik vooraf wat sceptisch… je weet nooit hoe de planten van kwaliteit zijn als ze thuis bezorgd worden. Maar inmiddels heb ik meerdere bestellingen geplaatst en alleen maar heel mooie en goede planten ontvangen! Super bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Wij hebben al diverse keren bij Tuinplantenwinkel.nl besteld en altijd komt alles netjes op mooi toe. Planten zien er altijd mooi uit. gewoon top.

supar goed

Mijn ervaring met de eerste bestelling van tuin planten op internet is heel goed bevallen met tuinplantenwinkel.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel